Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... fórum

Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)

2010. aug. 10. 15:19

Október? Mi lesz akkor?

Mennyire gáz, hogy teljesen máshogy működnek a rendszerek....pedig ugyanazok leszünk!:)

18. Tipke
2010. aug. 10. 14:56
S a mostanit annyira várom már...olyan messze van még október:(
2010. aug. 10. 14:33

Hú de irigyellek titeket! Mi csak a 3. félévben kezdtük el a csoportos tanítási gyakorlatot. Egyénink csak most volt.

Nem is mondok semmit!:D

16. Tipke
2010. aug. 10. 13:52
Nekünk 1.-től kezdve volt egy és kéthetes egyéni gyakorlat a gyakorló suliban. Viszont 4.-ben már csak külsős lesz:D:D:D:D:D:D:D
2010. aug. 10. 12:36
Tipike. Nekünk volt az előző félévben (tavaszi) is 2 hét egyéni gyakszink. Igaz a gyaksuliban, de egyéni volt. A 4. első félévében is lesz ilyen 2 hetes a gyaksuliban, a második félévben lesz a külsős, nem tudom mennyi, jó sok.
14. Tipke (válaszként erre: 10. - B73e24f31f)
2010. aug. 10. 12:34
Miért hagytad abba?
13. mandulacska2 (válaszként erre: 3. - Tipke)
2010. aug. 10. 11:34
Pécsett angol nyelv és irodalom szakon, tanár képzést is csináltam.
12. Tipke
2010. aug. 9. 20:53
Nálunk is változó tanárok voltak elsőtől kezdve. De 4.-ben már külsős gyakszi van. Első félévben 2 hét, második félévben 8 hét.
2010. aug. 9. 19:00

Szegények. Nálunk változók a tanárok. Akihez én kerültem egyénileg, hát az csodás! Van, hogy be se jön az órámra, segít, agyondícsér, minden. Szuper! Szerencsére 1. osztályosokat kaptam, most viszem őket másodikba. Már be is vásároltam nekik....:P

Viszont a csoportos tanításokat szó szerint gyűlölöm. Annyira gáz.

Nálunk is második félévben lesz a külsős gyakszi, de én azt elhalasztom.

Infó szakunk nincs is, nem is mondták, hogy lehetne. Angol, német, matek, tesi, ének, magyar van, azt hiszem, nincs más.

2010. aug. 9. 18:53
én otthagytam és most csecsemőgondozó leszek :)
2010. aug. 9. 18:28
Me-Ctfk- ra járok. Nálunk a rajzon kívül, angol, tesi és infó szak van még. Nálunk második félévben van 8hét gyakorlat, amit itt ahol lakok az ált. iskolában fogok megcsinálni. Eddigi tanításaim változatosak voltak, nagyon szigorúak a tanárok a gyakorló sulinkban...
2010. aug. 9. 18:16

Mi végül össze lettünk vonva az énekesek egy részével, akik otthagyták az éneket. Így most vagyunk közel 20-an, előtte meg maximum 15-en, de annyian se. A legkönnyebb szerintem a magyar nálunk, aminek örülök. Szinte csak olvasni kell. Na jó, van, amit tanulni is. Még angolos szerettem volna lenni, csak az ő moduljuk sokkal hamarabb indult...amiről én nem tudtam.:(

Te hova jársz suliba? Megvan már, hol fogod letanítani az utolsó félévedet?:) Milyenek voltak az eddigi tanítások?

2010. aug. 9. 18:07
Én rajzos vok, magyaros (is) szerettem volna lenni, de nem volt elég jelentkező.
2010. aug. 9. 17:48
SZTE-s vagyok, a műveltségi területem a magyar. Bánom is, meg nem is. Rajzos vagy környezetes szerettem volna lenni, de igény hiánya miatt nem indult. Így maradt a magyar.
2010. aug. 9. 17:16
Szia! Te hol tanulsz? Milyen szakon?
2010. aug. 9. 16:26
Sziasztok! Én is most leszek végzős. Igaz, az utolsó félévemet elhalasztom, de 4. évfolyamos leszek. Alig várom, hogy vége legyen, és én is mehessek külső tanítási gyakorlatra.
2010. aug. 9. 15:17
Szia! Én most leszek végzős. Rajz lesz a szakom. Nagyon szeretem a szakot. Alig várom már, hogy taníthassak. Lesz is 10 hét gyakorlatom. Te hol tanultál?
2010. aug. 9. 14:59
Szia. Én kisiskolásokat tanítok angolból. Mi érdekel pontosan? Hogy milyen a tanári/tanítói szakma? Mik az esélyek? Szerintem elhelyezkedni nagyon nehéz. Én jelenleg nem is határozatlan idejű szerződéssel, hanem megbízási szerződéssel tanítok. Tehát nyáron egy fillért se kapok. Persze akit állandóra vesznek fel, az kap. Vannak nehézségek, de ha szereti valaki csinálni, akkor kitart. Sok problémás gyerekkel dolgozok, én még kezdő vagyok. Nagyon meg kell tanulni a konfliktusokat kezelni, amire viszont főiskolán, egyetemen nem tanítanak meg. Kérdezz még, ha valami érdekel.
2010. aug. 9. 14:47

Van itt olyan, aki tanító-nak tanul, dolgozik, vagy tanulni készül?

Érdekelnének a tapasztalatok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook