Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)
Október? Mi lesz akkor?
Mennyire gáz, hogy teljesen máshogy működnek a rendszerek....pedig ugyanazok leszünk!:)
Hú de irigyellek titeket! Mi csak a 3. félévben kezdtük el a csoportos tanítási gyakorlatot. Egyénink csak most volt.
Nem is mondok semmit!:D
Szegények. Nálunk változók a tanárok. Akihez én kerültem egyénileg, hát az csodás! Van, hogy be se jön az órámra, segít, agyondícsér, minden. Szuper! Szerencsére 1. osztályosokat kaptam, most viszem őket másodikba. Már be is vásároltam nekik....:P
Viszont a csoportos tanításokat szó szerint gyűlölöm. Annyira gáz.
Nálunk is második félévben lesz a külsős gyakszi, de én azt elhalasztom.
Infó szakunk nincs is, nem is mondták, hogy lehetne. Angol, német, matek, tesi, ének, magyar van, azt hiszem, nincs más.
Mi végül össze lettünk vonva az énekesek egy részével, akik otthagyták az éneket. Így most vagyunk közel 20-an, előtte meg maximum 15-en, de annyian se. A legkönnyebb szerintem a magyar nálunk, aminek örülök. Szinte csak olvasni kell. Na jó, van, amit tanulni is. Még angolos szerettem volna lenni, csak az ő moduljuk sokkal hamarabb indult...amiről én nem tudtam.:(
Te hova jársz suliba? Megvan már, hol fogod letanítani az utolsó félévedet?:) Milyenek voltak az eddigi tanítások?
Van itt olyan, aki tanító-nak tanul, dolgozik, vagy tanulni készül?
Érdekelnének a tapasztalatok.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?