Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)
Értelek. Akkor szerencsés kezet!
Habár, Te mindent szeretsz tanítani!:D:D:D
És ami még érdekes, hogy a zárót is a külsősben fogjátok tanítani? Nálunk az a gyaksuliban lesz, és ha minden igaz, akkor az egyénis osztályomban.
Mennyire durvák ezek a verziók. Már nem ezért vagy azért, nem kötözködni akarok, csak megjegyeztem.:)
A zárótokon akkor nem is lesz benn senki az ofőn kívül?
Mondjuk teherbe eshet a szakvezető, csődbe mehet az iskola, kiderül, hogy nincs meg mindene valakinek...passz...Vagy csak szimplán csúsznak a tananyaggal.
Nem azért, engem nem zavar. Csak furcsa.
Azt se tudom, nálunk mikor lesz a záró...de szerintem sokkal később, mint nálatok. Mintha így rémlene...:)
Szakdolgozatvédés, Államvizsga? Nálatok ilyenek nem is léteznek?:D
Mi sem megyünk vissza, mégis csak 3 héttel előtte húzunk. Nem is értem, miért kell ilyen korán húzni. Annyi minden történhet még addig...:S
Ilyen korán? beszarás...
Mi csak a záró előtt 3 héttel fogjuk...Megáll az ész!:D:D:D
Megnéztem! Nagyon szép, gratulálok!:)
Semmi különös nincs a suliban...egy hét múlva ilyenkor "fejtágítás" lesz a külső gyakorlatról. Lassan vége, de azért még bele kell húzni. Rohadékok.:D
Holnapra még 250 oldalt el kellene olvasnom, de úgyse lesz belőle semmi...:D
Majd nézd meg az adatlapomon az első képem:D A szalagom meg a gyönyörű csokrom amit a drágámtól kaptam:D
Mizu a suliban egyébként?:D
Nem akartalak megbántani, ne haragudj. Csak bosszant a dolog. És nem utolsó sorban, nekünk is sok tárgyunk volt eddig is, és csak most csökkent egy kicsit. Mennyiségileg, de minőségileg khm...
Nem rád értettem a bulizást se, hanem a szalagavatóra. Nekem az bulinak számít, mert én sem szoktam partizni egyáltalán, és ez sokkal jobb buli (a szalagavató), mintha seggrészegre issza magát az ember és másnap semmire nem emlékszik...
A nyelvvizsga pedig nem pottyant nekem sem a kezembe. Ha munkád lesz, a nyelvvizsga még asszem ráér 1-2 évig. Nekem hiába lesz meg mindenem, ha aztán ülök a babérjaimon. :S
Szóval mégegyszer bocs. Csak a véleményem volt.
Nem a kedvemmel van a baj. Hanem hogy ugyanazt a diplomát kapjuk. Mi még fél évig gürizünk 4-ben is, míg Tipkéék buliznak...szalagavató meg bankett meg minden. Nem azért, nem hiányzik, de mégis...
Neki már van állása (ha jól tudom), nekem még isten tudja, mi lesz a sorsom. habár ez nem a sulitól függ.:D
Na és ez esett rosszul. Nem értem, miért van az, hogy egy szakra járunk, és mégis más a követelmény...:S
Szia gomboc!
Csak most láttam, hogy írtál.
Az óratervezetre nem kaptunk jegyet, nem tudom miért, csak oda írta a végére, hogy mi volt a hiba, mi volt a jó. Ennyi.:S
Még be kell majd adnunk egy hosp. naplót is, lehet majd csak azzal együtt mondja meg, hogy hányasra értékelte.(gyakjegyes tárgy)
Látom nincs túl jó kedved.
Már engem is kiborít ez a sok dolgozat, minden héten írunk kisebb-nagyobbakat. Szerencsére vizsgánk csak 2 lesz, de az se lesz könnyű.
Majd jelentkezem!:)
Hogyhogy? Hmm. Igaz, hogy két csúszott tárgyam van. De azt leszámítva lesz egy KÖZGÁÁÁÁZ (???), egy gyermekirodalom, egy nyelvészet, egy műértelmezés (ez még kérdéses). Na, nem olyan vészes, de azért mégis...közgáz bazzeg, nyelvészet bazzeg, ááááááááááá.....
Az énekről nem is beszélve...
Ja, és lesz egy szigorlatunk is. Szupcsika.
Hurrá.
Azt hiszem, most főbe lövöm magam...^^
Hát majdnem írtam valamit...
Nálunk a december 13-ai hét a záró, amikor beírják a jegyeket, elvagyunk a semmittevéssel. De jó lenne, ha az se lenne.
Gondolom, nektek vizsga se lesz, miért lenne...nekünk meg lesz 5 darab, azt hiszem....
Megőrjít ez a rendszer!!!:(
Semmi nem lesz, nem is értem, minek. Ez főiskola. Diploma, oszt kész.
December 13-ai hét az utolsó. Tehát már csak 3 hét! Juhé!:)
Nálunk sincs szó semmiről, pont a bukásveszély miatt. Nem tudjuk, kik végeznek jövőre!:D
Hát gondolom tudnál róla. De szalag sem lesz?
A ballagás, diploma osztóról még szó sincs. Majd tavasszal. Most meddig jártok suliba?
Na, hát jó szórakozást! Nekünk még semmi sem biztos, ezért nem is örülnék, ha előre innánk a medve bőrére. Középsuliban se értettem, minek ez a sietség, még bőven meg lehet bukni!:D
Nem tudom, mink lesz, jó sok pénzért akármit...
Talárunk lesz, szintén sok pénzért diplománk lesz, ha nyelvvizsgánk van. Nyelvvizsga van, diploma lesz!;)
Szalagavató pedig szerintem nem lesz...tudnék róla, nem?:D
Nekünk szerdán lesz a szalagavató:D Vacsi meg minden:D De gondolom szalagotok lesz. Nem?
Diplomád lesz?:D
Jaj ugyanmár...ez főiskola nem gimi!:D
Legalábbis én eddig ilyenekről nem tudtam, de nem is nagyon érdekel. Nem hiányzik. Csak legyen vége...
Ballagásunk lesz valamikor májusban, meg a diplomaosztó. Bőven elég ennyi jópofizás...:S
Nem tudom, ti hogy álltok, de én IMÁDOK tanítani!:)
A 6-osokba pedig szerelmes lettem...:$
Úgy gondoltam, az utolsó szorgalmi héten bemegyek a kicsikhez, és tanítok nekik valamit, amit szeretnének.:)
Remélem, megengedik. Nem élet az élet tanítás nélkül!:D
Dotti, veled mizu? Azt mondtad, szólsz, ha tudod, mi lett az eredmény...:(
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?