Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)
Tipke. El tudod majd küldeni a beiskolázási gyakorlatról a hospitálási naplódat? Már ha volt.
Írja nálunk, hogy alá kell íratni az osztályvezetővel is, és így már felborult az esztétikus naplóm...:D Nem tudom, mit hova kell rakni.
Itt minden rendben, minden szupi:D
7főn 2 órám van, kedden 4, szerdán 3, csüt. 2:D
Ott mizu?
Jelen!
Szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűű...
Nálad minden okés? Órarend milyen?
Mi az egyénis osztályunkat kaptuk meg. Aki eddig 4. osztályban tanított, az most elsősöket kapott.
Itt az a lényeg, hogy segíts és jegyzetelj, és megcsináld a tanár dolgát.
Most már átvittük őket másodikba.:)
Leírtuk azt, hogy "Tanévre kérünk: 1200 ft" Vagy ilyesmit. Na, és azt néztük, jól írják-e. Hát nem. A saját nevüket is elfelejtették leírni. Tök durva!:D
Biztos űberszuper lesz...
Ma nem történt semmi, egész nap hajtogattam, rajzoltam, és tudod te is, milyen fárasztó. Főleg, ha az ember nem gyakorolja. Csináltunk akváriumot, ajtódíszt, órarendet. A többit itthon megcsináltam. Kíváncsi vagyok, a gyerekeknek hogy fog tetszeni.:)
A tanárnő azt se mondta, hogy kösz, vagy hogy ez de szar...
Szorítok! A mienket pedig állítólag elfogadták, de jövőhéten megkérdezem.
Ha hazaérek, nem tudok mesélni, a fél 8-assal jövök, és nem jövök már géphez, majd csak holnap délután. Ilyen ez, ha elkezdődik az a nyavalyás suli!:D
Mert lemaradtak a szmájlik. Nem vagyok ideges, hulla fáradt inkább. Pedig csak 2 napja járok suliba!:D
Mesélek én, csak közben átöltözök, bepakolok...fél 5-kor pedig indulok.:)
msn!!!!!!!! lécciiiiiiiii
naon fontoooooooosssss!!!!!!
gyóóóóóóó ez nagyon komoly:P:P:P
na nálunk ilyen nincs. Sőt!
Sztár ám:) 3 könyvben szerepelek:):):)
Ja, hogy te ilyen sztár vagy a suliban!:)
Általános iskolai házikat kapunk, van házi feladatos füzetünk is, abba kapjuk mindig a házit, szépen bele van ragasztva. Zh előtt többet kapunk, hogy gyakoroljunk. Ha nagy piros pecsétet kapok, jól dolgoztam, ha kicsi zöldet, akkor szarul. De emellett még csomó jelzés van.
Hmmmm na engem is ismer mki... elég nagy szám van:) jó értelemben!!! :D Meg voltam már OMDK-n is. Meg volt a suliban is több kiállításom, tehát... nem nehéz nem ismerni.:D
ÖÖöö milyen házi?:D
Baszki, hát az marha jó! Mi csak 3x mindenből.:(
Énekből ha nem megyek órára, akkor is kapok házi feladatot (mert nálunk ugye az is van:D), és a következő órára meg kell csinálni. Különben ferdén néznek rám. De érdemes órákra járni, mert van, amikor csak próba katalógus van, egyszer egy félévben. Ki tudja, mikor.
Na meg persze nem utolsó sorban, a nevemet is sok tanár tudja. Biztos rögződik is, elég szépnek mondják. Ezáltal nem pikkelnek rám.:D
Pontosítok, nem tudom, hogy értetted.:)
Egy félévben minden tárgyból 3x lehet hiányozni, 4. hiányzáskor már nem írják alá a félévedet. Hivatalosan. Van, aki már 2-nél nyavalyog, van, akinél milliószor hiányozhatsz.
Hát nem mondanám, hogy vicces!:D
Az égadta világon nincs időd rajzolni, tervezetet írni, csaj éjszaka. 2-3 körül lefekszel és 6kor kelhetsz. Jó érzés.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?