Ha már van 2 halvány tesztem terhes vagyok? (beszélgetés)
Köszönöm!Bár orvos még nem erősítette meg a terhesség tényét,(hétfőn készülök oda!) a legtöbb terhességi tünet már jelentkezett!:mellfeszülés,émelygés,hányás,ételektől,szagoktól való undorodás!
:) pontosan nem tudtam hányadik napon vok!most számoltam ki 49.napon
Igazából csak az egyik teszt nevét tudom:Gravi-hcg
és ez pipettás,szerintem az a legjobb!
A másik egy vékony papírka amit a vizeletbe kell tartani!Amit nem szeretek mert annyira meglepődtem a 2 csíktól,hogy 1 perc után beleejtettem a vizeletbe,gondolom ez a teszt ezért lett halványabb!Minden tesztnek más a kiértékelési ideje ennek 5perc max 10 perc lett volna!Ezért is csináltam egy másik tesztet azzal már nem volt gond!
Sziasztok!
Én tegnap csináltam 2 tesztet!
Az elsőt kora reggel,amin 2 csík volt látható,de második halvány,de jól kivehető volt!Aztán elrohantunk egy másik tesztért!És azon szintén 2 csík lett!De ezen mindkettő erős volt!
Nem terveztük a babát,szóval nagyon sokkolt!Szinte azonnal sírtam!
Azt hittem hormonzavarom lehet mert ebben az évben már kimaradt egyszer,csináltam tesztet és egy nagyon-nagyon halvány második csík volt látható!(szinte alig kivehető)
Lehet,hogy mégis terhes voltam csak elment??a teszt után megnyugodtam!de aztán csak nem jött meg,így elmentem az orvoshoz,csináltak vizsgálatot de nem mutatott ki semmit!
A napokban megyek orvoshoz,pontosan nem tudom hány hetes lehet!
Lehet hogy neked is bezavarodott a hormonháztartásod.A vérvétel majd jelzi úgyis hogy nagyobb e a hcg szint vagy sem.Lehet vetélés is meg korai terhesség.
Mondjuk én a pozitív tesztek utáni negatív tesztekben kételkedtem annyira akartam hinni hogy terhes vagyok.De sajnos nem voltam.:(
Mikor lesz eredmény?
igen, sajnálom :S
meg fog jönni a tabitól, és tényleg lehet tovább menni...
esetleg lehetne kérni egy hormonlabort...
Ma megvizsgált a dokim.Terhes nem vagyok.Szerinte hormonzavar.Kaptam egy menzeszmeghozó gyógyszert(duphaston).Azt mondta 5 napon belül meg kell jönnie,meg hogy nyugodtan próbálkozzunk tovább a férjemmel.
Ezek szerint a hormonzavar okozta a tüneteim....
Ha babás vagy, a 25ös is tutira kell, hogy mutassa, nem tudom, hol rendeltél, de a neten azt mondják, sok a "selejtes".
Szerintem menj a patikába, kazettás-pipettás gabrielt vegyél, reggel tesztelj, aztán doki :) mert első kérdése úgys a teszt :)
Szia!
Csinálj mégegy tesztet, nekem 4 napos késésnél kazis gabriel lett full +, akármi lesz az eredmény, menj el dokihoz :) drukk
Nekem rengeteg tesztem volt és végül mégis a doki volt az aki megerősített hogy ott van. Egyik tesztem sem volt erős.
Most 8.5 hónapos a fiam.
Sok sikert!!!
További ajánlott fórumok:
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?
- Aktus után 20 nappal, ha negatív lett a 10-es tesztem akkor biztos nem vagyok már terhes?