Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Megkapta már valaki az adóvisszatérítést, aki május végefelé adta be a bevallást?!
Köszönöm szépen.( 37774-Hannaróza 2)
Telefon szam van a nav? Kerek
Jó reggelt kívánok
Április 2-án adtam át az iratokat és még mindig nem kaptam semmit.Van valaki aki tud segíteni?
Sziasztok,elvesztem itt a sok információ között,ügyfélszolgálat Navnál esélytelen.
2023.05.05.-én online leadtam adóbevallás.Illetéktartozásom volt,kaptam határozat,fedezi a tartozást a visszatérítésem,fennmaradó összeg kiutalásáról intézkednek.
Folyószámla lekérdezésnél viszont átvezetési kérelem szerepel.
Ilyen esetben szükséges az átvezetési kérelem vagy a határozattal a kezemben várhatom az utalás?
Nagyon szépen köszönöm
Sziasztok
Postai úton adtuk fel május 16-án lehet tudni hogy.mikor hozhatja a postás? Vagy ne várjuk mostanában? :)
sziasztok.
Május 3-án küldtem be ügyfélkapun. Május 4. dátum látszik az adószámlán. Mennyire éljem bele magam, hogy hétfőn utalnak?
Hihetetlen mennyire telibe sz*rják az embert, forditott esetben meg alig lenne idő fizetni..április 26.án adtuk fel és még semmi
Persze azért amiből csak tudnak adót szednek te meg maradj k*ssba és örülj hogy visszakapod (talán)
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?