Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szia parom majus 2 dikan adta be es penteken kapja meg tegnap felhivta oket. Betartjak a 30napot
Akkor nem kell előre befizetni,levonják a tobbletbol...de jó,akkor ül rajta az ügyintéző a mienken..
Sziasztok. Ma kaptam meg, postás hozta😊. Április 24.én csináltattam.
Sziasztok! Én május 16.an adtam be személyesen, szigorúan be tartják a 30napot? Vagy volt akinek esetleg hamarabb utaltak?
Sziasztok!
valaki.tudna csatolni képet hogyan kell kineznie az elfogadott kiutalas alatt lévő egyenleget?
Csak a munkanapokat számolják vagy nem?
nekem meg is jött az utalás
nálam is van súlyadó, kaptam arról határozatot hogy azt a 8 ezer ft-t visszatartják és a maradék utalásáról gondoskodnak.
én úgy tudom hogy ott a postai beérkezéstől számít a 30 nap
Én április 25en adtam le postán varhatom enis ma számlára az utalást?
Új nap új remények:D Kérjük a téteket megrakni, érkezik-e ma a térítés
Szia.Elvileg már neked is megkellett volna jönnie,mivel én is ekkor küldtem be.Kedden lenullázódott az adószámlám,csütörtökön meg hozta a postás.Lehet kedden utána kellene érdeklődnöd.
Sziasztok!
Április 22-én adtam be ügyfélkapun keresztül a bevallást, amiben családi adókedvezményt igenyeltem vissza. Rögtön meg is jött az elfogadó nyugta. Nem jött semmi, hogy esetleg módosítani kéne / elrontottam valamit. Adószámlán sem szerepel semmi összeg. A 30 nap már letelt.
Járt már más is így?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sziasztok..Akinek volt vmi adótartozása ,és volt vissza igényelhető adója ,abból levonták tartozást ,vagy először kikellett fizetni és utána utalta ki a NAV?Páromnak van sulyado,és illeték tartozás ,de vki azt mondta ,hogy neki addig nem utalta ki ,amíg nem fizette be a tartozást...
Vigyáznak rá, nehogy elköltsük...
Beszeltem az itteni navossal. Azt mondta jovohèt közepèig tuti megèrkezik. De ha èn tartoznèk a navnak egy nap haladèkot nem adnának 😂😂😂🙈
szerintem is ebből kedd dél lesz.
Nálam is azt írja, de eddig semmi, és lássuk be, péntek dèl elmúlt, ma már kicsi az esélye, hogy megkapjuk
Akinek nincs ugyfelkapuja az is meg tudja nézni?
Azt írja hogy feldolgozva de penz meg sehol 🤣ez azt jelenti hogy utalas alatt van?
És akinek nincs ugyfelkapuja?
Az adószámla elektronikusan, KAÜ-azonosítás után a NAV elektronikus ügyintézési felületén, az Ügyfélportálon tekinthető meg. A bejelentkezést követően rögtön látható az adószámla egyenlege, kiemelve a tartozás és a túlfizetés összegét. A részletes adatok a „Bővebb információ” feliratra kattintással kérdezhetők le.
Én most néztem meg, nálam még mutatja a túlfizetés összegét, hát kíváncsi vagyok mikor utalnak.
Ez engem is érdekelne hol tudom megnezni
Sziasztok!!Én mult honap 26án igényeltem vissza a pénzt azaz ma egy honapja de még nem utaltak..Hol tudok a neten esetleg utána nézni a dolgoknak??Nagyon szükség lenne erre a pénzre
Mindenképpen irok ha van valami
További ajánlott fórumok: