Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok! Én február 20.-án adtam fel Miskolcon.
Ma kaptam meg postai úton.
Köszi.csak hát a 30 nap igen csak lejárt már.és eddig minden évben gond nélkül megjött a 30.napon :-)
erre most semmi,áhhhh
aham.én is így tudom csak rákérdeztem:-)
Köszönöm.
Sziasztok!
Kérdeznék én is valamit:-)
Amit kaptunk az Apechtól papírt visszaküldtük(február 15 volt a határidő)
Mi nem könyvelövel csináltattuk hanem majd ök úgye ott megcsinálják.nah ilyen esetben hogyha jár vissza pénz azt mikor kapjuk meg. májusban???
Sziasztok!ha van valami gond a paőpírokkal,akkor mennyi idő múlva jelzik?mi febr.13án,személyesen adtuk be,de még semmi :-(
Bács-Kiskun megye
Anyukám 16-án adta fel postán és tegnap hozta neki a postás!!
Szerintem elég hamar megkapta!
Sziasztok!
Én február 22-én adtam fel,és még semmi! Számlára kértem! Heves megye
Sziasztok!
Én február 21-én adtam föl a papírokat és ma érkezett a számlára az összeg :) Máris bearanyozta a napomat :)))
Szeged
sziasztok!
én is megkaptam ma a számlámra az összeget és 02.21.-én adtam postára Miskolcon.
Sziasztok! :)
20-án adtam fel postán a bevallásom (bp), számlára kértem és most néztem a számlámat, megkaptam!
Jól indul a nap. Remélem, minnél előbb megkapja mindenki. legalább csak annyi csúszással, mint én) 3 napot csúszott csak...
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?