Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Gratulálok!
Látod mondtam, hogy legkésőbb csütörtökön meg kell, hogy kapjad.
Sziasztok!
Én 16.-án adtam fel postai úton, de még mindig semmi. Bezzeg most hívott anyukám aki szintén velem egy napon adta fel, hogy kapott egy levelet, hogy valamit rosszul számolt, és még neki kell fizetnie, na arra bezzeg csak 15 nap van és azt tuti komolyan veszik. Na azt bezzeg tudják küldeni, de nekem a pénzt azt nem.
Remélem meg fogod kapni!
Bennünk is volt ideg, mert már azt hittük hogy csak jövőhéten lesz belőle valami.
sziasztok!
Én február 21.-én adtam fel Miskolcon. Számlára kértem, de a mai napon még nincs rajta a pénz.
Sziasztok!Felhivtam őket és megmondtam a magamét a 15 hónapos fiam
38fokos lázal szenved és azt mondták hogy nem érdeklik!Van ezeknek szivüak!Mondjatok valami bíztatót mikor fogom megkapni ha 17-én adtam föl Budapestre és számlára kértem!
Sziasztok!
Február 15-én adtam fel postán, és ma reggel meg kaptam póstai úton.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?