Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Kb. nekem is 32 nap lehet.
Április 29- én adtam postára.
Sehol semmi még😐
Sziasztok, május 15 adtam be az adobevallasom ugyfelkapun, jött is az email egyből hogy elkonyveltek. Így várhatom a pénzt június 14.en számlára ? Vagy majd csak 17?
Köszönöm szépen a valaszotokat
Sziasztok! Május 3.-án jött visszaigazolás az ügyfélkapumra hogy elkönyvelték a beadott nyilatkozatot. Számlára kértem. Ugye így június 2.-án jár le a 30nap. Van rá esély hogy a pénzt a mai nap megkapom vagy csak hétfő?
Köszönöm előre mindenkinek aki válaszol!!
A navhoz való beérkezéstől számolják a 30napot elvileg...
Én ápr.26án adtam fel postán 30dán érkezett oda be,ma kaptuk meg az összeget bankszmlára...
Ha ügyfélkapun küldted be akkor elv attól a naptól 30nap...postával plusz pár nap...
Szep napot en majus3dikan.adtam be
Az adot kormanyhivatalba.31nap .másodikán.jar le akor majd csak 3dikan kapom meg? Köszönöm szépen
Szia. Csak hétfőn várd.
Nekem szombaton járt le a 30.nap
Hétfőn küldték ki és elvileg talán ma hozza a postás.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?