Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Nekem a pdfen ha megnyitom, de nem egyest ir, hanem ebből letészámlák: 0
en egyest sehol nem latok, nem tudom
1819es szamot hívtam.
Ott pedig azt hiszem 1es 1es és 2es gomb, utana kapcsoltak ugyintezot, nekem semmifele kodot nem kert. Lehet rossz menupontokat valasztottal ki?
Sziasztok!
Nekem 5 évre visszamenőleg jár. a tavalyi évit megkaptam, az 5 évből pedig 2-t ma. Ma van a 31. nap.. várható szerintetek még ma, vagy csak hétfőn?! Ugyanazon a napon lett beküldve online.
Köszi előre is :)
Milyen 1es számra gondolsz?
Nekem a lekérdezésnél ahol irja az állapotot, ott irja hogy feldolgozva
Hali
1-es szám a feldolgozás?
Szep estet.en május.3dijan adtam.be
Utalasal.a navnal.szemelyesen.akor majd 3dika körül.kapom meg.ot azt mondtak.31nap mire kijon.masodikan járna le a 31nap.de az vasárnap.
Vszt köszönöm szépen
ezt egyébként hol latod pontosan? :)
ahol lekered, ott oldalt mutatja?
nekem csak annyit ir feldolgozva, es 25.en konyveltek.
Sziasztok. Ma néztem ebev-en
Azt írja a bevallás állapotára hogy elintézve. Akkor ez azt jelenti elfogadták? Április 23.án adtam be és 25.én érkeztették.
Sziasztok.
Április 22.én adtam fel postán, és postai úton kértem a kifizetést. Ebeven néztem ma, feldolgozva(ennyit ír). Letöltöttem a pdfet, ott azt írja 04.25.én könyvelték. Tehát akkor 25.én telik le a 30 nap, es jövőhéten valamikor várhatom a postást?
Ennél bővebb infót nem tudok sehol nezni, igaz? Ha esetleg igen, azt hol?
Sziasztok ha április 25.en adtam be személyesen és utalással kértem,a 30 nap szombatra esik előtte v utána varhatom?
Köszönöm szépen a segítséget
Mi is akkor adtuk be személyesen. Mi se kaptuk meg ma.
Jeleztek, ha nektek megerkezik?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?