Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Gyűlölnek a barátom gyerekei... fórum

Gyűlölnek a barátom gyerekei... (beszélgetés)

1 2 3 4
32. veledjooo (válaszként erre: 29. - 40163fd81d)
2011. febr. 8. 20:38
... nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy ennyire buta egy nő nem lehet... de háááát... láttunk már sok mindent! :)))
31. anyucika3 (válaszként erre: 29. - 40163fd81d)
2011. febr. 8. 20:38
Hát,szerintem is olyan szaga van.Ennyire ostoba nő nincs!
30. anyucika3 (válaszként erre: 21. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:37
Hogy lehet eddig süllyedni?
29. 40163fd81d (válaszként erre: 13. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:36
jajjjj.....azt hiszem megint egy kamu fórum.
28. anyucika3 (válaszként erre: 16. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:35

Te ezt tényleg komolyan gondoltad?Miért nem léptél le?

Hihetetlen milyen emberek vannak!

27. anyucika3 (válaszként erre: 14. - Veledjooo)
2011. febr. 8. 20:32
Így van!
26. anyucika3 (válaszként erre: 13. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:31
Megérdemled.Mégis,hogy lehet valakinek ennyire vastag bőr a képén?Ezt nem gondolod komolyan,hogy még elfogadnak?
25. anyucika3 (válaszként erre: 6. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:28

Te miért hagytad,hogy járjon hozzád?Miért egy családos pasi kellett neked?Miért hitted el a meséit?Ha komolyan gondolta volna veled,akkor lép magától.Így most ne csodálkozz,ha nem kíváncsi rád.

Rá kellett volna bíznod a döntést,hogy mit tesz.

Miért nem léptél ki,ha neked nem felelt meg a szerető szerep?

24. anyucika3 (válaszként erre: 1. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 20:24

Szerintem ezt nagyon rosszul tetted.Ne csodálkozz,hogy utálnak a gyerekei.A pasira kellett volna bíznod a döntést,hogy el akar e miattad válni.

Ha halogatta a döntést,akkor valószínű nem voltál fontos a számára,csak a nem túl jól működő házassága mellé kellett neki egy szerető.Ez is gerinctelen dolog.Ha komoly kapcsolatot akartál,miért nem független férfival kezdtél?

23. veledjooo (válaszként erre: 22. - Veledjooo)
2011. febr. 8. 19:27

jah, 2-2 a gyerek, közben visszaolvastam.

Hááát Te tudod érdemes-e. :)

22. veledjooo (válaszként erre: 21. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 19:24
Jesszus 4gyerekes családapa?! Phhh, ez szép! :/
2011. febr. 8. 19:23

Én még akkor is küzdök! Bízom benne, hogy előbb vagy utóbb a felesége megunja a helyzetet, és lépni fog! Mindenesetre én is megteszek mindent, hogy ne érezze nyeregben magát. A kedves férje hiába tagad, a kis család a teljes bizonytalanságban él, milyen is a mai napon a kapcsolatunk!

És hiszek benne, hogy eljön még az én időm...

Mindenesetre a gyerekek komoly probléma, azt én is látom. 4 egynemű, különböző korú ...

20. veledjooo (válaszként erre: 18. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 19:09
Férfiak teljesen másképp működnek mint mi, soha ne feledd. Nagy többségnek teljesen természetes, hogy otthon család... máshol szerető, akár gyerekkel... semmiféle gondot nem okoz a lelkiismeretüknek.
19. veledjooo (válaszként erre: 18. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 19:07

hjaaaaaaaajjjjj....erre nem írok semmit.

Akkor OK, most elrendezted, mindenki tud mindent... megkönnyítetted a helyzetét, most már kezét-lábát törve rohanhat hozzád... (nem fog).

18. 09bfd0e6ce (válaszként erre: 17. - Veledjooo)
2011. febr. 8. 19:04

Nem hiszem. Szerintem csak a vagyon és a gyerekek miatt nem lépett.

Én sokkal fiatalabb vagyok, és sokkal inkább meg tudom érteni Őt, mint a családja! Ha nem így lett volna, akkor nem jött volna olyan gyakran hozzám, az én gyerekeimhez!Velük beszélgetett, velük töltötte az időt, nem a saját gyerekeivel! Szerintem azok nem is szeretik, csak a barátom pénze kell nekik!

17. veledjooo (válaszként erre: 16. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:59
... rajtad legalább annyian mosolyognak. Ha a pasid nem volt hajlandó lépni, annak valószínű oka volt, mégpedig az, hogy a családjával akart maradni. Amúgy meg kellene Neked olyan pasi, aki csak azért költözik hozzád, mert otthon kirúgják? Ehhhh... :/
16. 09bfd0e6ce (válaszként erre: 14. - Veledjooo)
2011. febr. 8. 18:55

Igen, de Ő nem volt hajlandó lépni, és már tennem kellett valamit. Nem élhettem örökös névtelenségben!

Vele pedig képtelenség vitatkozni, ha valamiről nem akar beszélni, akkor mindig tovább lép.

Egyébként is bíztam benne, ha kiderül a dolog, akkor a felesége kirúgja, és hozzám költözik. A nő pedig csak tűri a megaláztatást, miközben egy csomóan tudnak a viszonyunkról, és csak mosolyognak rajta!

15. era06 (válaszként erre: 13. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:52
Máshol is van válás, de nem a szerető dönt, hogy mikor. A párod a családját választotta, te pedig csak "kikapcsolódásnak" kellettél. Ezt a békát le kell nyelni. Vagy elfogadod, vagy lelépsz. Aki szeret elenged, de szándékosan kiborítani a bilit nem szerető emberre vall.
14. veledjooo (válaszként erre: 13. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:40

... ezt a gyerekeivel neki kellett volna rendezni, nem Neked. Ő viszont nem akarta. Neked a lehetőséged annyi lett volna, amit ő kínál... elfogadod vagy sem. Ha elfogadod, hogy titkos szerető vagy, akkor behúzod füled-farkad és jópofát vágsz hozzá, ha pedig nem fogadod el, akkor kilépsz a kapcsolatból. De a családhoz semmi közöd nem volt. .... szerintem.

Amúgy persze, hogy át lettél verve, de ezt a pasival kellett volna lerendezned.

2011. febr. 8. 18:39

Megértem, hogy engem is hibáztattok.

De ENGEM IS átvertek!

Ráadásul együtt járnak nyaralni továbbra is, és tüntetnek a közös családi képekkel.

Nekem sem kellemes, amikor összetalálkozok a gyerekkel...

De én tulajdonképpen arra lettem volna kíváncsi, hogy hogy tudnám magam elfogadtatni a gyerekeivel? Van-e még visszaút? Van máshol is válás 3.miatt, mégis, ott hogy reagálják le a gyerekek?

12. veledjooo (válaszként erre: 1. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:38

Nem volt hozzá jogod.

Mit tennék... eltűnnék az életükből, és igen csak szégyellném magam. :/

11. jozsi.38 (válaszként erre: 7. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:18
inkább szakítanod kellett volna vele és nem tönkretenni még másik három ember életét. így szakított veled és a családjánál pedálozik hogy helyre tudja-e hozni velük a dolgot az kérdés. veled nem hiszem hogy folytatja
10. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 7. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:18

Feldúltad két kamasz életét. A legsérülékenyebb korukban rávilágítottál, hogy az apjuknak szeretője van?

Miért csodálkozol azon, hogy így reagálnak? Nem volt jogod ahhoz, amit tettél. Dönthettél volna úgy, hogy kilépsz a kapcsoaltból, mert neked ez így megalázó?

E helyett megaláztad a két gyereket, a nőt, de legfőképpen magadat.

Te hogy szeretnéd folytatni a kapcsolatot?

9. 40163fd81d (válaszként erre: 6. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:16

???

Egy szóval sem láttam azt a történetben,hogy a szeretőd valamikor is válni akart volna?

8. Cippora (válaszként erre: 6. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 18:14

Hogy fogadjanak el,mikor hirtelen előááltál,és közölted hogy te vagy a szeretője az apjuknak???Mert az írásodból ez jön le,hogy így volt.

Talán ha normális válás lett volna a szülők között,eltellik egy kis idő (hogy a gyerekek is fel tudják dolgozni) akkor el tudtak volna fogadni.Mostmár szerintem örökre te leszel a szemükben a családjuk szétdúlója.

Szerintem meg a pasinak rohadt kényelmes volt az az önző felállás ahogy volt...

7. 09bfd0e6ce (válaszként erre: 5. - Cippora)
2011. febr. 8. 18:12

Kénytelen voltam én borítani, mivel Ő nem tette meg! Meddig kellett volna még várnom?

Legalább a családja is tudja, hogy nem csak ők voltak az életében, hanem mi is!

6. 09bfd0e6ce (válaszként erre: 3. - Pancsika37)
2011. febr. 8. 18:09

Igen, valószínűleg így volt neki kényelmes...

De ha nem akart tőlem semmit, akkor miért járt hozzám éveken át? Miért mesélt el nekem mindent a cégéről, a családjáról?

Az én gyerekeim is elfogadták a válásunkat, az Ő gyerekei ezt miért nem tudják megtenni? Attól Ő még az édesapjuk maradhatna!

2011. febr. 8. 18:07
Ez már veszett fejsze nyele.Bocsi,de én is az anyám mellett állnék,és nem is tudom mit vársz.Jó oké,a férfi a legsárosabb ebben az ügyben nem te,de nem volt szép dolog tőled sem,hogy kiborítottad a bilit.Sok mindent szerintem nem értél el vele...
2011. febr. 8. 17:44
mégis mit vártál? kiborítottad a bilit és te maradtál a kakiban ők pedig szagolják hogy úgy mondjam. a gyerekei szemében egy nő vagy aki el akarja venni tőlük az apjukat, a feleség szemében pedig még rosszabb. ezek után ne csodálkozz hogy nem akar a pasi veled találkozni, ő csak szórakozni akart veled kötöttségek nélkül
3. Pancsika37 (válaszként erre: 1. - 09bfd0e6ce)
2011. febr. 8. 17:35
Valószínű azért halogatta hogy otthagyja a családját, mert esze ágában nem volt ezt megtenni. Jó volt neki így minden. Még jó hogy a gyerekek az anyjuk mellett állnak, főleg ilyen helyzetben mikor felbukkan egy nő aki azt állítja apának vele is van kapcsolata. Ne haragudj hogy ezt mondom vagyis írom, de te csak magadra gondolsz, hogy te boldog légy!!! De már nem fogsz!
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook