Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győr és környékbeli kismamák, babázók! fórum

Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)

2009. aug. 11. 20:17

Nem szedett semmit,mert már majdnem egy éve nem volt beteg!

Nekünk is ez volt a légzés figyelőnél,amikor mondtam a háziorvosnak azt mondta hogy cseréljek benne elemet,és még azon az éjjelen kórházba kerültünk,mert nem tudtuk fel ébreszteni,és már az újra élesztéssel próbálkoztunk!Persze a kórházba nem volt semmi,de segítőkészek voltak!Ez Gyulán volt!

2009. aug. 11. 17:59

Nem ismerem azt az orvost! Sajnos az a baj, hogy nem vesznek sokszor minket komolyan az orvosok! Tapasztalatból mondom sajnos! Amikor Vandának gond volt a légzésével, akkor egy hetet voltunk bent a kórházba, és tiszta hülyének néztek, azt hitték, hogy beképzelem, hogy gyerek nem kel fel éjjel, ja és a légzésfigyelőnk is persze sz@r! Ahogy átkerültünk Pestre mindjárt más volt! Sokkal jobban figyeltek ránk és elhitték amit mondok! Egyébként a pestikenek megvan a véleménye a győri csecsemő osztályról.....igaz nem hiába!

Suim! Én még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy Bence bélflóráival van valami gond! Nem szedett antibiotikumot az utóbbi időbe? Mert attól szokott még ilyen lenni!

49. scorpiolady (válaszként erre: 48. - C6d66d44d1)
2009. aug. 11. 12:51
Szerintem összeveszni nem fogtok, de egy határozott fellépés segít, így kaptam én is beutalót a fiamnak az ortopédiára, a gyerekorvos szerint fölösleges elvinni, úgysem foglalkoznak vele, hát foglalkoztak vele és kapott gyógytalpbetétet is!
2009. aug. 11. 12:37

Igen az lesz,ha kell össze veszek vele,de nem bírom nézni ahogy szenved!!

Kajdel Edit az orvosunk!

2009. aug. 11. 12:35

Sziasztok!

Nekünk is volt egy olyan időszakunk, hogy 3 hétig, sőt majdnem 4 hétig hasmenése volt Vandának! Mondjuk Ő evett, ivott rendesen! Viszont a súlya esett vissza! A popóját teljesen kicsípte a kaki! Nekünk ezzel kezdte a doktornő, hogy egyből adott egy kis dobozt, majd elmentem és bedobtam a gyüjtőbe, pár nappal később meg is volt az eredmény! Mondjuk nálunk nem találtak semmi és azt mondta a doktornő, hogy biztos valami megfázásos valami és majd kitisztul, hát ugy is lett! De azért sokkal megnyugtatóbb volt, hogy tudtuk, hogy nincs komoly baja! Szerintem mond meg neki, hogy ragaszkodsz a széklet mintávételhez és akkor csak észre veszi magát!

Nagyon sajnállak titeket, tudom, hogy nagyon rossz! Mindegy azért szorítok, hogy ne legyen komoly baja!

Egyébként ki a dokitok?

2009. aug. 11. 08:21

Sziasztok!

Mi is voltunk a postán,de nekem muszáj volt be fizetni azt a csekket,mert már így is késve fizettem be!De tényleg rengetegen voltak!:s

Én nagyon szívesen találkozok mindenkivel!:)

Segítsetek,sajnos Bence most megint nincs jól!Tegnap nem ment a hasija,igaz enni nem akart,de pár falatot csak bele erőltettem!inni viszont iszik szépen!

Most éjjel ismét arra ébredtem hogy üvölt a gyerekem,és úszik a f...ba!Reggel ismét volt neki jó adag kakija!:S Annyira sajnálom hogy nem tudok segíteni rajta!Enni nem akar,a doki szerint a foga miatt,de én kizártnak tartom!

Hogyan tudom el érni hogy vegyenek tőle széklet mintát,és el küldjék vizsgálatra??

Nálunk már rég ezt csinálták volna!!

2009. aug. 10. 22:33

Sziasztok!

Nagyon egy környéken lakunk! Én a grabosátor mögött lakom! Bán Aladár utcába! Jó kis környék!:)

Mi is oda járunk postára, már ha nincsenek ezer, mint pl. ma! Ahogy bementem ki is jöttem! Kész volt! Úgyhogy holnap ismét próbálkozok!

Ha ilyen közel lakunk egymáshoz, akkor találkozhatnánk is valamikor! Ha akatok!

Örülök, hogy Bence ilyen hamar meggyógyult! Úgy látszik valami gyors lefolyású vírus volt, szerencsére!

2009. aug. 10. 18:26
Hanna,találkozhatunk a héten,Bence már meg gyógyult!:)Írd meg neked mikor lenne jó!pusza
2009. aug. 10. 11:02

Sziasztok!

Köszönjük a sok puszit,már sokkal jobban van!:)A Kodály az hozzánk közel van!Oda járunk póstára!:)

42. scorpiolady (válaszként erre: 41. - Mummoska11)
2009. aug. 10. 08:51
Kodályon lakunk és ti?
2009. aug. 9. 20:56

Sziasztok!

Szegény Bencus! Nagyon sajnálom!:( Remélem mielőbb meggyógyul! Sok-sok puszi neki!:)

Scorpiolady ti merre laktok Adyvároson belül?

2009. aug. 9. 18:19
Most még nem tudom,de előfordulhat!Remélem nem haragszol!
39. ea38478d88 (válaszként erre: 37. - C6d66d44d1)
2009. aug. 9. 18:15
szegényke.biztos valami virus.akkor a talit lehet csusztatnunk kell.?
2009. aug. 9. 17:55
Sziasztok, én is adyvárosi vagyok
2009. aug. 9. 16:46
Sajnos Bence nincs jobban,sőt ma reggel az ügyeleten kezdtünk!Olyan rossz volt azt látni hogy nem akar enni,sem játszani,csak csöndben üldögélt,vagy feküdt!Most kicsit jobban van,de holnap el viszem a házi orvoshoz is!
2009. aug. 9. 10:45
Sziasztok!jobban van Bence Suim?a héten valamelyik nem majd akkor kereslek.
2009. aug. 8. 22:04

Köszönöm mi jól vagyunk!

Juj szegény bBence! Jobbulást neki! Csak nem lesz semmi komoly! Majd írd meg, hogy mi lett!

2009. aug. 8. 13:17

Nálunk minden változatlan!Apa melózik,én meg itthon vagyok Bencével!:)

Most épp alszik!Kicsit aggódom is érte megy a pocija,és ma még nem is igazán evett!Most ebédre evett egy pár falatkát!És nagyon sokat alszik!Remélem nem lesz gond!Ha nem változik délután sem akkor vagy kihívom az ügyeletest,vagy meg várjuk apát és be viszük!

33. 3c222e9534 (válaszként erre: 31. - Mummoska11)
2009. aug. 8. 12:32

Szia!

Köszönöm szépen a tanácsot. :)

Hogy vagytok?

2009. aug. 8. 07:08

Jó reggelt!

Mi a malomtérre járunk,mert az itt van velünk átlósan!Így az van a legközelebb,de mi is meg állunk máshol is!

Sajnos én pont a poci keményedés miatt nem tudok sétálni,mert akkor a legrosszabb,és most gyógyit szedek rá!persze így sokkol jobb!:)

Én inkább bicóval járok,és ha úgy érzem nem a legjobb akkor csak tolom,de nekem eddig ezzel nem volt gondom!:)

Kicsit félek is nehogy hamarabb meg szülessen Nándikám,de igyekszem pihenni amennyit lehet,Bence mellett!:)

2009. aug. 7. 23:37

Tudom, hogy Nádorváros itt van egy köpésre! Tavaly őszig a két városrészt elválasztó utcában laktam! Na ezt most jól megmondtam!:)

Igen szoktunk lemenni játszira, de mivel Vanda még nem megy így csak a hinta ami úgy szóba jöhet nála! Itt a környékünkoön nagyon sok játszi van és nagyon jók is! Az Ifjúság krt.-n van egy, az van hozzánk a legközelebb oda szoktam vinni! De máshol is megszoktunk állni, ami épp útba esik sétakor! Akkor nagyon vigyázz magadra, nehogy idő előtt meginduljon a szülés! Szegénykém, biztos sokat szenvedhetsz!

Zsuzsika! Először is gratulálok a babához!

A haskeményedés normális, így készül fel a méh a közeledő szülésre! Persze ha sokszor és nagyon bekeményedik, akkor beszélj az orvosoddal, mert ez a méhszáj kinyílásához is vezethet! Emlékszem, amikor terhes voltam, akkor nekem is volt olyan, hogy mentem az utcán és megkellett állnom!

Mindenesetre, ha aggódsz ez miatt, szerintem beszélj a dokiddal, azzal nem veszítesz semmit!

2009. aug. 7. 21:27

Sziasztok!

32 hetes terhes vagyok, kislányunk fog születni.

Ti, hogy viselitek ezt a meleget?

Nekem mostanában bekeménykedik a hasam, és aggódom, hogy mitől lehet....

29. c6d66d44d1 (válaszként erre: 28. - Mummoska11)
2009. aug. 7. 21:19

Ady város itt van a közelünkben!:)

Jártok játszóra?Ha igen merre?

Nos sokkal nehezebben élem meg mint az elsőt!Most sokat vagyok rosszul!:(

Sokszor keményedik a pocim,és nyitva van a méhszáj is!

A meleget meg alig bírom,van olyan hogy sajnos estig ki sem mozdulok!Akkor már muszáj,mert Bencét le kell vinni játszira!:)

2009. aug. 7. 21:14

Sziasztok!

Mi Adyvárosban lakunk!

Nekem is "véletelenül" jött Vanda!:)

De olyan jó, hogy van nekünk!:) Imádom! Ahogy telik az idő, egyre huncutabb és csajosabb! Nem bánom, hogy nem kisfiú lett, pedig az elején nagyon azt éreztem!

Suim, hogy éled meg a terhességet? Könnyen viseled? Gondolom melegbe azért elég rossz....!

Tavaly én is ilyenkor voltam terhes, és ha jól látom a te babyd is októberi lesz!:)

2009. aug. 7. 08:07

Sziasztok!

Sajnos tegnap már nem tudtam jönni!Nagyon fáradt voltam!

Dekni üdvözöllek köztünk!:)

Igazából nekünk nagyon véletlen lett a 2 baba!De nagyon örülök hogy jön!:)

Én nádorvárosban lakom!:)

2009. aug. 6. 21:16

Sziasztok!:)

Üdv dekni a csapatban! Rétalapról van néhány ismerősőm!:)

Scorpiolady! Gratulálok a babyhez!

Látom akkor mindenki babát vár vagy szeretne!:) Csak én lógok ki a sorból!:)

Én egyenlőre nem szeretnék vagy egyáltalán nem,nem tudom még!

Ki merre lakik Győrőn belül?

25. scorpiolady (válaszként erre: 23. - C6d66d44d1)
2009. aug. 6. 20:07
mindegy csak egészséges legyen, bár igazából jó lenne ha lány lenne.
2009. aug. 6. 19:29

Sziasztok! Rétalapról vagyok. Győrtől 30 km-re van. Két gyerekem van. Armandó 4 éves Amira 19 hónapos.

Most van a harmadik baba projektbe.

2009. aug. 6. 15:30
Akkor gratulálok!nekünk most októberben!:)Mit szeretnétek?
22. scorpiolady (válaszként erre: 19. - C6d66d44d1)
2009. aug. 6. 15:28
Bencusomnak is lesz tesója, jövő márciusban fog születni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook