Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győr és környékbeli kismamák, babázók! fórum

Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)

141. c6d66d44d1 (válaszként erre: 138. - Tulipan82)
2009. aug. 20. 12:22
teljesen igazad van!Én most kezdek le szokni arról hogy én érdeklődjek mindíg....
2009. aug. 20. 12:22

Szia Suim!:-)

És azért van segítséged, van kire számítanod? (család, házból vki)?

2009. aug. 20. 12:20

Kedves ritus üdvözöllek köztünk!:)

Nagyon édes a babád!Mennyi idős??

Sajnos a szomszédokról annyit tudok írni,hogy katasztrófa!!!

Mi egy 3 emeletes tégla lakásban lakunk,és az egyik szomszédaink alkoholisták....elég sokszor hallani hogy meg öllek....

A másik oldalsó szomszédban egy anyuka lakik a 11 éves kislányával...de van olyan hogy fél10-fél1 azt lehet hallani ahogy az anyuka üvöltözik a kis lánnyal,meg azt ahogy veri!:(

Elég e szomorító!

A többiek rendesek!:)

Én is úgy gondolom hogy jobban össze kellene tartani,és nem csak akkor gondolni a barátokra ha segítség kell....ha nem máskor is...

2009. aug. 20. 12:17
Sziasztok! Üdv közöttünk Zsuzsika és Ritus!:-) A témához hozzászólva, én sem szeretem a néha fel-felbukkanó 'barátnőket', aztán hetekig semmi. + én azt sem szeretem, ha csak én keresek vagy írok sms-t. Na, már erről leszoktam, mert nehogy már csak engem érdekeljen mi van a másikkal. Ha nem vagyok neki fontos, akkor nem barát! Engem az bánt, h. a legtöbb nő sajnos ilyen.. Férfiaknál ez azért másképp van.. Ők nem feltétlen pletykálnak és mégis évekig jó barátok+számíthatnak egymásra. A férjemnek van 2 több, mint 10 éve tartó barátsága, nagyon jó haverok. ha pl. festeni vagy cipekedni, bármit pakolni kell, ott vannak, segítenek. Na + ha bármi baj van, akkor is! És van 1 másik haverja, akit kb. 1 éve ismer, soha nem civakodnak, jól megvannak. Belegondoltam nekem mikor lesznek ilyen jó fej barátaim, akik nem irigykednek, nem beszélik ki a másikat a háta mögött, hanem összetartanak.. De lehet ilyen nőben nincs is.. Ennyire mások vagyunk mi nők? Pedig aztán össze kéne tartani! amúgy is nehéz mkinek, nem kéne még az úgymond bartánőknek is nehezíteni egymás életét sértődésekkel+ilyenekkel.. Szerintem..
137. 3c222e9534 (válaszként erre: 136. - Ritus1985)
2009. aug. 20. 11:04

Szia!

Mennyi idős a kisbabád?

Mi jelenleg Ménfőcsanakon élünk.

2009. aug. 20. 10:18

Sziasztok!

Csatlakoznék.

Dunaszegiek vagyunk.valaki van még a környékről?

135. 3c222e9534 (válaszként erre: 133. - C6d66d44d1)
2009. aug. 20. 09:45

Igazad is van!

Pld.nekünk vannak igaz barátaink, de sajnos nagy részt akikre számíthatunk nem Győrben laknak.

Nemcsak akkor kell felhívni a másikat, ha gondunk, problémánk van.

Nem szabad önzőnek lenni és kihasználónak.

Az élettől mindenki megkapja a cselekedeteiért azt amit megérdemel. Én ebben hiszek.

A mai világ amúgyis nem leányálom - szükség van az összetartozásra, a segítségre - , sok a negatívum, nem hiszem, hogy még nehezíteni kellene rajta.

2009. aug. 20. 09:39

Sziasztok!

Elolvastam amiket írtatok....

Hát, én laktam panelban, de félek is visszaköltözni a lakók miatt, mert nekünk sem volt nyugodalmunk.

A sok ráérős ember állandóan lesett, hallgatózott, sőt még a bejárati ajtót is kinyitotta, hogy ki megy a lépcsőházban, részben ezért gondolkozunk a földszinti panel lakásban.

Napok óta nem vagyok jól, kicsit már kezdek aggódni. A babánk állandóan mozog, aludni nem tudok rendesen, mindig fáradtan, kimerülten kelek, fáradékony vagyok, és gyenge.Mintha a lábaim nem akarnának elbírni, pedig nem is híztam a terhességem alatt, csak a baba súlya van rajtam.

A szédülésről meg nem is beszélve, remélem, hamar ideér ez a hidegfront.....

Ti, hogy vagytok? Mi újság Veletek?

2009. aug. 20. 09:01

Sziasztok csajok!

Hát jót szórakoztam a sztorikon meg kell hagyni!!!:DDD

Egypt,üdv köztünk remélem sikerül itt találnod olyan igazi barátokat!

Tudod,én amíg ide nem költöztem azt hittem egy igaz barátom van,történ bármi nem haragudtam igazán érte,mert nagyon szerettem/szeretem mintha a tesóm lenne...de ma mi nap 2 hónap után föl hívott és nem azért hogy hogy vagyunk,hanem mert segítségre lett volna szüksége..de most nem voltam segítőkész mint máskor!Úgy gondoltam hogy ne csak ilyenkor legyek jó....

132. tulipan82 (válaszként erre: 129. - Egypt)
2009. aug. 19. 23:28
Mki van úgy, h. eltávolodnak régi barátok, akik nem feltétlenül vtak barik, vagy azok vtak, csak felszínesek. Ne foglalkozz velük, nem érdemlik +.
2009. aug. 19. 23:26
Jó trágárkodásost Mummoska:-)
2009. aug. 19. 23:25
1 ex-szaktársam mesélte -Pestiek-,h. az anyja ment bevásárolni, és látott 1 csövest kunyizni. nem adott neki pénzt, gondolta -naívan-,h. azért kunyizik, mert éhes. Kifele jövet adott neki 1 szatyrot, benne kajával. Tudjátok mi vt a köszönet? Tolatott ki a kocsijával, és a csövS hozzáB@ta a szélvédőjéhez a joghurtot! Szerencsétlen még ő mehetett lemosatni a trutyis kocsit, mert rendes vt. Na, így adjon vki lóvét egy kunyisnak. Persze biztos van kivétel.. Én -ha jó kedvemben talál- előfordul, h. megengedem, ha megkér 1 rászoruló, akkor a hiper parkolónál visszaviheti a 100-asért a bev.kocsit. De a többit intézze a munkaügyiben.. Én sem kocsitologatásból élek..
129. egypt (válaszként erre: 127. - Tulipan82)
2009. aug. 19. 23:24
Igazából "hús-vér" barátom nem nagyon van, lehet, hogy az én hibám is, de egyszerűen így alakultak a dolgok, a régiekkel elszakadtunk egymástól, az új barátokról meg kiderül, hogy nem annyira barátok, legalábbis mikor segítségre lett volna szükségem (lelkileg), akkor egyedül maradtam teljesen.
2009. aug. 19. 23:21
Húh, ezt le kell írnom Nektek! pill.
2009. aug. 19. 23:20

Szia Egypt!

Nem az a lényeg, h. mennyi barátod van, hanem, h. akik vannak, milyenek!:-) Üdv közöttünk!:-)

2009. aug. 19. 23:20

Én a Szent Imrén laktam a rendőrséggel szembe! Nem is laksz onnan messze:) Most meg itt lakunk a Bán Aladár utcába, a grabosátor mögött!

Gondolom, mit művelhettek, itt is volt majdnem verekedés! Minap mentek a verseny tescoba, kint álltak a csövesek és majdnem összverekedtek egy szál cigin, na itt is volt ilyen csak épp a kaján amit akkor horgásztak ki a kukából!:) Szóval kész, amit egy-két meber megenged magának! Csak az a szörnyű, hogy már nem csak a csövesek vannak lesűllyedve arra szintre, hogy valami sz@ron összevesszenek, hanem az egyszerű hétköznapi emberek is! Ez csak egyre rosszabb lesz! Jaj én már búcsúzok, madj holnap folytatjuk, megy a South Park és már így is lemaradtam az elős részről! Jóéjt

2009. aug. 19. 23:19
Megszállták a ház előtti részt a szolisok, már itt gubbasztottak Ladával+utánfutóval előző este -mert az okos közös képviselőnek nem vt annyi esze, h. a lomtalanítási felhívást belülre tegye, szóval csak az nem látta aki nem akarta.. Na szóval, ruhákat szortíroztunk+egyéb felesleget, és a férjem már az ablakból szorta ki a motyót, a szolisok +, mint az állat, szaladtak a zsákmányért.. Kész cirkusz vt. Én + vittem le az álló lámpát, szatyrokat, hát, már a bejárati ajtónál megrohamoztak, h. adjam csak oda nekik. Komolyan, mint egy nyilvános turi.. A régi gönceinket az utcán próbálgatták, csereberélték. Nagy show vt fentről nézni. Nem zavarta őket.. De ami utána vt reggel amíg a qkások el nem vitték.. Minden szanaszét.. Remélem idén azért nyugisabb lesz, bár most is kifelé vt kirakva a kiírás.. Kész vicc, h. az utcafront van tájékoztatva. De legalább 1ik szomszédnak vt esze és megfordította befelé.. Nem mintha tülekednének majd a kidobnivalóikkal.. De biztos idén is lesz pár vicces-érdekes story..
124. egypt
2009. aug. 19. 23:16

Sziasztok!

Csatlakoznék, ha lehet mert nem sok barátom van, hátha itt találok majd.

Csanakon lakunk a Mediterrán 2-n, van egy 20 hónapos kisfiam.

2009. aug. 19. 23:13
Tavaly szét röhögted vn az agyad ami itt ment lomtalanításkor.
2009. aug. 19. 23:12
A Szigethy legelején.
2009. aug. 19. 23:09
Persze utólag már én is csak röhögök rajta, mert egy idióta, vicces az egész ember, csak rákell nézni az mindent elárul! Mi már túl vagyunk a lomtalanításon, szerencsére! Itt is volt k.rva világ, a sok guberálós, na az sem volt ám semmi!:) Melyik utcába laksz?
2009. aug. 19. 23:02
Háát, Mummoska, szét röhögtem magam azon amiket leírtál!:-D Tudom, akkor nem vt ez vicces, de így utólag már Ti is biztos röhögtök rajta! 1ébként nekünk is kinn pöffeszkedik házon kívűl a parabola antennánk, bár még nem mert senki szólni miatta, h. a ház külső fala nem a miénk. Merne bármelyik szólni.. :-) A másik kész vicc a lomtalanítás.. Nálunk most lesz 24-én. Normális esetben lomolsz, mint állat, h. végre megszabadulsz a megunt, felhalmozódott feleslegtől, na itt nem dob ki senki semmit! Komolyan, ha itt laknál, látnád, h. nem kamu! Amúgy én mindig örülök ilyen gané eltakarításnak, mert azért mindig felgyűlik ez-az 1 év alatt.
2009. aug. 19. 22:51

Na akkor én is leírom velünk meg az történt, hogy kötettük be digi tv és kijöttek végre valahára bekötni 5 hónap után! Addig se tévén semmi, csak a tv2 jött be, de az szellemképes:)volt! Na szóval jött a szerelő, hogy felfúrja a ház oldalára, kiállt a kilépőre és elkezdte fúrni! Egyszer csak valaki őrült módjára üti az ajtómat, hogy ezt azonnal hagyjuk abba, mert ezt nem lehet! Mondom és miért nem? Máshol is az oldalfalra van felfúrva! Erre, hogy azért nem mert majd egyszer lefogják szigetelni a ház oldalát és akkor majd zavarni fogja őket! Ja és, hogy kérnem kéne az INSZOL-tól engedélyt! Jött fel kis papírkával a kezében, hogy itt egy telefonszám hívjam fekl a közösképviselőt és beszéljem meg vele! Felhívtam, pont itt volt az utcába mondta, hogy jön és akkor megbeszéljük, hogy mi legyen! Nem telt el 5 perc jött vissza a fickó, hogy a biztoság kedvéért ő is beszolt az INSZOL-nak, na és akkor megkérdezte, tőle, hogy magának ehhez mi köze, majd szépen elküldtem haza! Erre ő csupa jó indulatból mondja ezt nekem meg nem akar, rosszat blabla...és, hogy köszönjem meg szépen neki, hogy ilyen rendes volt vele, na meg, hogy véletlenül pont rázta ki a terítőt az ablakon és meghallotta, hogy nálunk fúrnak , csak itt megjegyzem, hogy 4 emelettel alattunk lakik, honnan tudta, hogy nálunk furnak, ha nem nézett ki csak hallotta??? Szóval feljött a képviselő, aki elmondta nekem, hogy a külső fal nem az én tulajdonom, szóval oldjuk meg másképp, mire én mondtam neki, hogy ok ,de ha nem az én tulajdonom, akkor a szigetelésért miért nekem kell majd száezreket kifizetni??? Erre a kedves nő a kis szőrmebundájába, csak hebegett habogott! Erre visszajött a kedves fickó is, és elkezdte megint az okosságait osztani! Na aztán mondtam neki, itt szerintem magára semmi szükség, megbeszéljük mi a hölgyel, hogy mi van, nem vette a lapot tovább pofátlankodott! Aztán végül kiderült, hogy a közösképviselőnek valami kis talpnyalója és rohad kis besúgó! De, hogy én egy forintot nem fogok a szigetelésbe fizetni az is biztos, nálunk tök jól szigetelek az ablakok, új ablakok, télen 28-29-30 fok volt itt bent szóval engem nem érint, annyira! Nem sokkal később, találkoztam vele a liftbe, kérdezett valamit én válaszoltam neki, erre ő ja maga az a 10/2-ből...jah mondom én, hogy rohadj meg!

A másik eset az volt, hogy valamit cipeltek a lifttel és folyton fenntartották, erre felszól nekem az alagsorból, hogy jobb ha elindulok gyalog mert neki még van pár körük....hozzáteszem gyerekestől, 6 pakkal.... na mondom a jó k.rva anyádat! Mondom neki 10re fel gyalog??? Mondom akkor maga is kezdhet szépen gyalog felcuccolni, mert én most megfogom a lifetet fel megyek de ki is támasztom fent!:) Erre ő jól van akkor egy perc és mehetnek!

Szerencsére azóta nem volt semmi incidensem vele, ha meglátom messziről kerülöm, csak rákell nézni a jól fésűlt okostojás fejére.....áááá szóval kész egy figura...nyÖgdíjas:) persze, legújabb renault megan-ja van, szóval, sz@rul megy neki! Na mindegy nem is érdekel, csak ne lássam !!!!!

Tulipan ahol én laktam régen ott is volt egy ilyen nyanya, az ha éjjel 5kor jöttél haza, akkor is húzta függönyt és már lesett is ki! Gondolom, hogy nem lehet, könnyű nektek, mert nektek mindennaposak, nekünk azért nem!

Bocsi, megint nagyon hosszú volt! Bocs, ha valakit untattam, szóljatok nyugodtan rám!

2009. aug. 19. 22:11
A mindenbe beleugatásról nekem is van 1 storym. Az alattunk lakó hárpia _,mert sajnos az, mkivel foglalkozik, csak magával nem. Na szóval 1xer megállított a lépcsőházban, -10 lakásos- h. na, most ez a cipő jó, ami rajtam van. Kondiban vtam. Mire értetlenül visszakérdeztem, h. mi baja a cipőimmel? Erre elkezdi, h. a magas sarkútól + tud bolondulni, hallja mindenhol a kopogását. Ami persze nagy kamu, mert csak az előszobában veszem fel és le, a szobákba nincs cipővel bemászkálás. A másik durva story + amikor hajnali 5-re jártam dolgozni, azt is kiahallgatta alvás helyett -nyugdíjas- ,h. mikor m1ek-jövök, és 1x sógornőmet megállította panaszkodni, h. hajnalban arra szokott megriadni, h. bevágom a tárolóajtót, amikor kihozom a bringám. Érdekes, ezt honnan tudja mivel közlekedem, amikor ágyból riad. :-D Ja, és nem átallotta azt hazudni sógornőmnek, h. ő a földszinten lakik. Ezzel csak az a hiba, h. mi a másodikon, a nyanya + az elsőn. Ja, a hab a tortán, h. a férjem nem egyszer rajta kapta, h. elmegy itthoról, a nyanya + kirohan a bejárati ajtón, meglesi merre megy és visszajön a házba. Mindezt olyan feltűnően, h. nem lehet nem észrevenni. + bármelyik szobában vagyunk, ott húzkodja a függönyt. És még sorolhatnám.. 1ébként nem kell a banyát sajnálni. Özvegy ugyan, de Opel Corsája van, 3 szobás lakásban lakik, és van kertje. És az egyetlen lánya Pest megyében. talán nem véletlenül. Szóval nem szakad + a nagymamai teendőkben. 1 baja van, h. rohadtul ráér. Régen állítólag védőnő vt egy kis faluban. ennyire megártott neki? :-D Látod Mummoska, nemcsak Nálatok laknak fura fazonok. Ja, és ő csak 1 vt akiről lenne mit mesélni még. A másik a szembe szomszéd. -húú, nem is folytatom, el se hinnétek miket művel. Na, az ő családja Németországban lakik, évente 2x látja őket. 1x kérdeztem, nem hiányzik-e neki a 3 unokája, és azt válaszolta, h. neki tökéletesen megfelel, h. neten tartják a kapcsolatot.. Érdekes felfogás. És ha még van erőtök tovább olvasni, a felettünk lakó a gyermekjóléti szolgálat vezetője, és közveszélyes alkoholista. De még mielőtt azt gondolnátok, h. én vagyok rosszindulatú, hát hadd meséljem el, h. ez a drágalátos nő rendszeres szokása, h. felteszi a kaját a gázra, benyakal és lefekszik aludni! Az elmúlt 1.5 évben 5x!! vt kinn nálunk a tűzoltó!! Ide már úgy jönnek, ha egyik lakó kihívja a füstölgő lakásuk miatt őket, h. tudják a szokásos helyre mennek. Mi azért vagyunk miatta hatalmas veszélyben, mert a füst felefelé szivárog és mi alattuk lakunk. Az ajtajukat nem lehet rendsen zárni annyiszor berúgták már a tűzoltók. És a mi a legeslegfelháborítóbb, h. a tűzoltóság kiszállási díja 50 e Ft, amit röhögve kifizetnek, és részükről le van tudva az ügy! Ha eláztatnak, nemhogy bocsánatot nem kérnek, de még ajtót sem nyitnak! Szóval katasztrófa a nő+a férje! Ezek után már biztos megértitek miért akarunk mielőbb elhúzni innen! Na, Mummoska, belőlem meg ezek kívánkoztak ki! És jól esett, h. megoszthattam veletek, mégha ettől nem is oldódnak meg a lakókkal kapcsolatos nehézségek.. Nem könnyű így ilyen helyen élni.. Veszélyes.. Ja, még annyi, h. képzeljétek, a tűzoltók mesélték nekünk, a lakóknak, h.vt 1 olyan alakalom amikor a nő pucéran döglött az ágyon tök részegen.. Na, azért ez nagyon ciki, főleg egy Gyerekjóléti szolgálat vezetőjétől, aki ugye krízishelyzetekben ad tanácsokat bajba jutott családoknak.. Ha tudnák ezt akik hozzá fordulnak.. :-(
2009. aug. 19. 21:42

Sziasztok!

Azt hittem ma már nem is ír senki!:)

Hát mi sem a legjobb környéken lakunk! Elég sok a-próbálok nem sértő lenni-rétinéger! Igazából engem nem zavar, mert 1.nem foglalkozok velük, 2. meg az nem zavar ha nappal hangoskodás van, éjjel meg igen ritkán szokott előfordulni, 3. minket nem piszkálnak, mert találkozunk nap mint nap, szóval már "megszoktuk" egymást ha lehet ilyet mondani! De ha számukra idegen jön a házba, vagy a környékre azt biztos nem hagyják szó nélkül! Na igen meg a kutya, rettentően félnek tőle...ezért is normálisabbak velünk szerintem, mert mindig előre köszönnek ha jövök be, stb.

Igazából ami nagyon rossz, hogy viszont valakik nagyon szeretik rongálni a kocsikat és pechünkre a mienket nagyon kilőtték maguknak, úgyhogy ebből még most is rendőrségi ügyünk van, mert csináltak egy laza 50ezrest kárt...., de ezt biztosan nem azok csinálták akik itt laknak, mert nagyon segítőkészek voltak amikor kérdeztük, hogy nem láttak-e valamit, hisz úgye szinte egész nap lent vannak! De ezeket leszámítva nagyon szeretek itt lakni, szeretem ezt a lakást, jól érzem/érezzük magunk közel van minden!

Szomszédokat inkább csak látásból ismerem, meg pár elkapott mondat, ha liftbe megyünk együtt! Ugye mi azért nem olyan régóta lakunk itt szóval még van idő kiismerni a szomszédokat, bár pár bunkó, okoskodó majommal már találkoztam, van egy fickó,-de szerintem ilyen mindehol van-mindenbe belepofátlankodik, amihez abszolút nincs köze! Van egy sztorim, de már nem írom le mert így is szófosásom van! Bocsi csajok de ma még nem igen beszélgettem senkivel, mert a párom még nincs itthon....:)

116. tulipan82 (válaszként erre: 112. - Mummoska11)
2009. aug. 19. 21:16
Szia! Jól is teszed, h. tanulsz amíg lehet, + kihasználod hasznosan az otthon töltött időt. Szerencsés vagy, h. van segítséged! Nekem nincsen. Képzeld, ahol lakunk, még a szomszédok sem segítenek egymásnak. Ha elfogy pl. a cukrod, itt az az elv, h. jobb, ha elmész és veszel, mert adni nem ad senki. + mi vagyunk az egyetlen kisgyerekesek. Remélem sikerül innen mihamarabb elköltöznünk. Ramaty egy környék. Sokan mondják, h. milyen jó, mert csendes+nyugodt, ami igaz, csak épp ha nincs semmi a közelben+nincs kihez szólnod, esetleg néha együtt kávézni, beszélgetni, akkor nagyon is nem jó itt lakni. Remélem Ti sokkal szerencsésebbek vagytok ilyen szempontból!
2009. aug. 19. 20:50
Ma reggel ismét rosszul voltam, nem tudom mi ez, szédülök fáj a tarkóm, a hasam bekeménykedik, gyengének érzem magam, éjjel ha netán elbólintok össze-vissza álmodok mindent :(((((
114. 3c222e9534 (válaszként erre: 103. - C6d66d44d1)
2009. aug. 19. 20:49
Mi itt lakunk Ménfőcsanakon, mi meg vissza szeretnék jövőre költözni, nekünk itt drága lenne egy nagyobb használt lakás, pedig szeretünk itt lakni .......
2009. aug. 19. 12:17
Nekem is mindig éjjel volt aktív, nappal meg állandóan aludt:) Emlékszem amikor mentem NST-re akkor is mindig aludt!
112. Mummoska11 (válaszként erre: 106. - Tulipan82)
2009. aug. 19. 12:14

Szia! Hát igen, nem lesz egyszerű, de muszáj valamit kezdenem magammal, mert egy szakmás érettségivel "nem sokra" megyek! Így meg, hogy szülésznő leszek, egy álom válik valóra, hisz már nagyon régóta ezt szeretném....!

Hála istennek azért van segítségem, itt a párom és szüleim nagyon sokat segítenek! Nélkülük nem is menne...szóval szerencsés vagyok ilyen szempontból!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook