Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győr és környékbeli kismamák, babázók! fórum

Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)

81. c6d66d44d1 (válaszként erre: 78. - Scorpiolady)
2009. aug. 18. 19:19

Mi szerintem találkoztunk ma a játszótéren!

Nem vagyok benne biztos,de a kis fiad annyira ismerős...azért gondolom!

2009. aug. 18. 19:18

Sziasztok!

Zsuzsika29 üdv köztünk!:)Én 30hetes kismama vagyok,és van egy 15 hónapos kis-nagy fiam!:)

Mikorra vagy ki írva?Kislány vagy kisfiu lesz?

2009. aug. 18. 19:04

Sziasztok!

Üdv Zsuzsika28 köztünk! Akkor neked már nincs sok hátra!:) Mikorra vagy pontosan kiírva? Kislány/kisfiú? Neve? Már ha tudhatjuk:)

Nem tudom ma mi van , úgy néz ki tényleg front lehet, Vanda tiszta dilis, egész nap megy a hiszti mindenért állandóan csak kézbe lenne,na meg a kutya is, ma meg van őrülve bármit mondok neki biztos, hogy sz@rik rám és az ellenkezőjét csinálja! Mondtam is a páromnak, hogy legalább most ő "normális":)

Dög meleg van itt fent a 10.-en......:S, jövőre azt hiszem csináltatunk klímát, mert ez már őrület, éjjel nem lehet aludni! Mindekinél ilyen rohad meleg van? Hülye kérdés....gondolom igen:)

78. scorpiolady (válaszként erre: 77. - 3c222e9534)
2009. aug. 18. 17:13
március 18-ra vagyok kiírva és a meleget nagyon rosszul viselem, amúgy szerencsére nincs komolyabb tünetem.
77. 3c222e9534 (válaszként erre: 76. - Scorpiolady)
2009. aug. 18. 17:07

ok, köszönöm :)

s hogy viseled a babavárást? mikorra várod?

76. scorpiolady (válaszként erre: 75. - 3c222e9534)
2009. aug. 18. 17:02
Szia! Üdv közöttünk, ha jól emlékszem van egy 30 hetes kismama körünkben, én 10 hetes leszek két nap múlva.
2009. aug. 18. 16:54

Sziasztok!

34 hetes kismama vagyok, van aki hasonló korú?

Be szabad csatlakozni hozzátok?

Hogy viselitek ezt a meleget?

2009. aug. 17. 13:11

Sziasztok!

Suim! Tudom, milyen rossz, tavaly én is csak irigykedtem! Mondjuk nekem nem volt nyitva a méhszájam, de inkább nem kockáztattam, mert egyszer így is sikerült elég rendesen felfáznom! De próbálom pótolni a tavalyi elmaradást! Bár nem nagy sikerrel, mert ahhoz sajnos nincs annyi időm, mint anno amikor még nem volt gyerekem! Akkor szinte mindennap strandoltam! Szerintem is jó ötlet a tali, de én nem tudok ajánlani játszikat, mert még nem nagyon járunk, szóval ebben nem tudok segíteni!:)

További szép napot!

73. scorpiolady (válaszként erre: 72. - C6d66d44d1)
2009. aug. 17. 09:18
Az enyém is :-))))
2009. aug. 17. 07:57
Igen,én is így gondoltam,mert az én Bencém szeret szökni!:)
71. scorpiolady (válaszként erre: 68. - C6d66d44d1)
2009. aug. 17. 07:50
Ez jó ötlet, valami nyugis bekerített játszóteret kéne választani.
2009. aug. 17. 07:03

Sziasztok!

Jaj én ilyenkor olyan irigy vagyok!Én is úgy el mennék strandra/fürdőbe,de sajnos nem lehet!Hiszen már 30hetes kis mama vagyok,és sajnos a méh száj is nyitva!:(Így teljesen kizárt!Pedig Bencének biztos tetszene!:)

Szerintem augusztus vége,szeptember elején lehetne egy tali!Kíváncsian várom mit szóltok,és nem haragszom ám meg ha nem akartok találkozni,én semmit nem szeretnék erőltetni!:)

2009. aug. 16. 23:11

Sziasztok!

Ma voltunk élményfürdőbe! Hát élmény is volt mondhatom....:S Vanda szinte végig üvöltött, pedig már nem először voltunk! Hát úgy tűnik ma elég hülye napja volt!

Tulipan nem válaszoltam tegnap kérdésedre! Szülésznőnek tanulok itt Győrbe az egyetemen! Már elkezdtem csak halasztok most a kislány miatt! Az a baj, hogy most már nem 3 éves, hanem 4, nekem viszont így sajnos 5, de legalább már diplomás, nem csak okleveles! Jah meg nyelvvizsgázni szeretnék valamikor, szerintem az ősszel kezdek is egy tanfolyamot!

Én is szívesen találkoznék, ha úgy engedi időm!:)

Jó éjt mindenkinek!:)

2009. aug. 16. 20:50
Tényleg ha van kedvetek,össze ülhetnék valahol beszélgetni,és a gyereke meg talán el játszanak!:)
67. scorpiolady (válaszként erre: 64. - Tulipan82)
2009. aug. 16. 19:02

Szia, mi is üdvözlünk Bencémmel, én 10 hetes leszek csütörtökön és márc. 18-ra vagyok kiírva. Kihez jársz dokihoz, ha nem vagyok indiszkrét?

Mi is kettesben vagy apával járunk sétálni, meg néha egy ism. kismamával, csak ők messze laknak(Bartók Bélán) meg lassan elköltöznek Győrből vidékre.

2009. aug. 16. 12:36

Sziasztok!

Tulipan üdv köztünk!vissza olvastam,és nekem is az hiányzik a legjobban hogy nincs kivel össze járni!Amikor jó idő van le megyünk a játszira,de néha az is uncsi mert nem tudok kivel beszélni!

Amikor meg esik az eső akkor kész katasztrófa,mert én nem tudok úgy játszani Bencével ahogy azt egy másik gyerek!És látom hogy neki is hiányzik!

Igazából szerintem,mi si össze ülhetnék egy személyes ismerkedésre!:)Nem?Mit szóltok!

2009. aug. 16. 01:00

Kistestű kutyusunk, van francia bulldog! Kattints rá a képeimre és megtudod nézni! Tesómnak yorki-ja van és tényleg nem hullik a szőre! Igen nekem is kéne valaki akivel lehetne csevgni errő-arról! Igazából van egy barátnőm, de neki még nincs gyereke és azért vannak dolgok amiket ő nem élt úgy át vagy akár mi, de gondolom ugyis érted/értitek!Na most megyek madj holnap jövök, vagyis ma!

Jó éjt!

2009. aug. 15. 21:00

Szia Mummoska!:-)

Kevinnek. Olvasom, h. van kutyusotok. Milyen, kistestű? Gondolom lakásban tartjátok, emiatt kérdezem.. Nemrég még nagyon rá voltam állva a kutyás témára, h. legyen, Yorkie-t szerettem vna, nem divatból, hanem mert nem hullik a szőre, de így, hogy kiderült, babás vagyok, letettünk róla, nem lenne időm vele annyit foglalkozni, annak meg nincs sok értelme, hogy csak legyen.. Milyen suliba fogsz járni? Én is újra kedvet kaptam a tanuláshoz, meg ma már az a lényeg, h. minnél képzettebb legyél, szóval ősztől én is tanulni fogok.. Már várom. Mi is általában ketten, vagy ha a férjem ráér, akkor hárman megyünk intézkedni+erre-arra, de azért néha jó lenne anyucis, nőcis témákat megbeszélgetni, azt meg ugye pasikkal nem lehet..:-) Nekem igazából az hiányzik, h. nincs kivel összejárni, persze nem az egymás nyakára járást értem ez alatt, de azért sztem nemcsak én vagyok így vele, h. hiányzik ez a mindennapi rutin feladatok mellett.. Jó lenne ide-oda elmenni, programokat csinálni, összejárni, dvd-zni, pletyizni, sütögetni..:-) Puszi!

2009. aug. 15. 20:42

Szia!

Az én kislányom még csak 10 és fél hós, úgyhogy nálunk még nem aktuális az ovi! Majd jövőre a bölcsi! Muszáj lesz sajnos a suli miatt! Azt még nem tudom melyik bölcsibe fogom járatni, hozzánk a Kodály utcai van a legközelebb, de Mónus utcai sincs túl messze! Mi is általában egyedül jövünk megyünk! Nálunk sincs a környéken olyan kisgyerekes akivel közösen tudnánk menni sétálni! Úgyhogy jobbára maradunk ketten, vagy ha kedvünk tartja kutyástól megyünk, na meg néha párom is csatlakozik hozzánk! Hogy hívják a kisfiadat?

2009. aug. 15. 20:34

Szia Mummoska!

Jó tudni, h. nem csak mi vagyunk kisgyerekesek a környéken, bár nem olvastam vissza mind3 oldalt, így azt se tudtam, h. Ti is mifelénk.. Jó tudni.. Néha komolyan az az érzésem, h. rajtunk kívűl nincs is errefelé kisgyerekes, tényleg ritkán látni kicsiket.. 1ébként mi Nádorváros legelején lakunk. Van köztetek akiknél most lesz szeptemberben aktuális az ovi? Ha igen, melyikbe fog járni? Kisfiam a Mónus oviba, a Maci csopiba. Puszi!

2009. aug. 15. 19:58

Sziasztok!

Üdv közöttünk tulipan82! Gratulálok a gyerkőcőkhöz!:) Mind egy kupacon lakunk, olvass kicsit vissza és meglátod!:)

Úgy látszik tényleg volt valami járvány! Mi szerencsére kimaradtunk belőle!(kopp-kopp....)

Vanda napról napra elevenebb! Nagyon nem bír magával és én sem vele! Valami nem úgy van ahogy nagysága kitalálta akkor megy hiszti! Kész egy csaj lesz belőle! Most az az új nála, hogy megyünk az utcán és ha meglát valakit, először csak a gyerekekre most már a felnőttekre is felhúzza a száját, orrát és közbe néha szuszog is, olyan kis gondosz manó feje van!:) Mindenki csak nevet rajta!:) Szegény kutya meg már teljesen kivan tőle, folyton nyúzza, vagyis csak nyúzná, mert most már inkább menekül előle! Mondjuk megértem! Bocsi kicsit hosszú lettem!:)

Szép napot!

2009. aug. 15. 19:11
Sziasztok!:-) Szeretnék csatlakozni hozzátok!:-) 2. gyerekemet várom, akivel a babavárás eléggé megvisel a mindennapos rosszullétek miatt..:-(( 8. hétben vagyok..elvileg március 27-re vagyok kiírva, hol van az még..:-) Kisfiam 3.5 éves, Vele álom vt a terhességem anno..1x vtam csak rosszul, most meg? De nem akarlak ezzel untatni Benneteket, tudom, túl kell esni az 1.trimeszteren..:-) Egyébként Nádorvárosban lakunk.. Laktok esetleg a közelünkben?:-) Puszi!
2009. aug. 15. 11:52

Sziasztok!

Szegénykém!Biztos rossz lehetett!A lényeg hogy most már jól vagy,és a pocak lakód is jól van!:)

2009. aug. 15. 09:30
Sziasztok!a hasmenés három napig szenvedttem csak én még hányni is hánytam.most már jól vagyok és a babónak se lett semmi baja,pedig rögtön jött ki ami bement:)valami virust kaptam el.
57. scorpiolady (válaszként erre: 56. - Mummoska11)
2009. aug. 14. 14:37
Tényleg csak a szilva volt a bűnös, szerencsére. Az én fiam igazi hisztigép tud lenni.
2009. aug. 13. 20:53

Sziasztok!

Dekni! Nem írok itt neveket, nehogy baj legyen belőle, majd elküldöm privibe!

Örülök, hogy végre mindenki jól van! Remélem így is marad! Ezek a Bencék!:)

Mi jól vagyunk! Kissé hisztisen, de már nem lepődök meg rajta! Ma jót csavarogtunk! Reggel bekellett mennem egyetemre, aztán meg vásárolgattunk! Jól elment a napunk!

2009. aug. 13. 09:18
A lényeg hogy jól vagytok!Én most sok anyukától hallottam hogy hasmenős a gyerek!
54. scorpiolady (válaszként erre: 53. - C6d66d44d1)
2009. aug. 13. 09:06
szia, mi jól vagyunk, bár tegnap az én Bencusomnak is hasmenése volt, de szerintem csak a túlzott szilvafogyasztástól.
2009. aug. 13. 08:27

Sziasztok!

Végre jobban van Bence!:)Tegnap óta nem volt hasmenése,és kezd vissza térni az étvágya is!:)

Ki hogy van??

52. 91659176d7 (válaszként erre: 26. - Mummoska11)
2009. aug. 11. 21:05

Szia Mummoska11!

Bocs, hogy eddig nem voltam, de nagy festés volt nálunk. Ugyhogy nem tudtam géphez ülni. Kik az ismerőseid Rétalapról?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook