...gondolatok... (beszélgetés)
:)
ma pihent vagyok agyilag..:D
jó kedvem van.. hujjjj..
igen a jó ló vagy.....:))
köszönöm:)
Olvastam, Téged most "bekötöttek"?
Tudod a jó......, vagy megsántul. vagy megvakul, vagy megkopaszodik!:)))))))
Gyógyulj meg hamar!
Ajjaj!
"Rossz" fiuk, szabad, vadlovak, szilajok? Igen! Nem kötném, kötöm gúzsba, de ismerem! Minden rezdülését, mégis meg tud lepni!:))))))
Mivel ismerem, tudom meddig mehetek el a bosszantásban.
A szilaj méneket nem lehet karámba csukni, mert szétrúgja, hát át kell menni "suttogóba". Ha elfogad társának, akár az élete árán is kivisz a hátán a bajból!
Számomra csak egy másik nő v. több megléte lenne fájdalom vagy elviselhetetlen, az nem, ha repkedni, vagy vitorlázni, vagy kamionozni .... stb. jár ...... :o)
Egyetértek. :o)
Én meg onnan,hogy a "más karámban is van",nekem annyit jelentett ,hogy testileg,lelkileg nem tud egy helyben maradni,megy a maga útján,hogy nem köteleződik el senkinek.
Erre írtam,hogy a szabadság evvel is együtt jár...és persze lehet ,hogy amikor máshol jár ,ott is vannak más kapcsolatai is...lehet,de nem biztos.
De ha valaki ilyen embert szeret,és tart a társának ,szerintem a nagyobb fájdalom az,amikor elmegy ...újra és újra,nem pedig az,hova,vagy épp ott mit csinál.
Semmi baj nincs a kizárólagossággal,csak akkor ha olyantól követelik meg,vagy várják el,aki nem képes rá,és a nő ennek tudatában mégis kitart mellette.
Én onnan indultam ki, hogy a nők többnyire nem azt viselik rosszul a rossz fiúkban v. vadlovakban, ha a pasinak nagy a szabadságigénye - lsd Finch - hanem, ha ebbe az is beletartozik, hogy több nője van egyszerre ..... :o))
Erre írtad azt, hogy a szabadságba ez is beletartozik ..... én meg azt, hogy nálam nem. De ez nem jelenti azt feltétlen, hogy a birtokolni akarjuk a másikat. Én ilyen értelemben írtam, hogy valaki megelégszik azzal, hogy egy legyen a több közül, valaki meg egyetlen szeretne lenni. Mint nő. Ez miért baj? :o))
Pontosan.
Vagy te mást olvasol ki ezekből?:))
173211
173216
173219
Eszemben sincs!!:DDDD
Épp írtam,hogy a kurafikat is csípem:DDDDDDD
Nem.
Azt te irtad,mert arra asszociáltál,hogy aki szabad,az nem csak a tiéd ,sem lelkileg ,sem testileg.
Evvel egyetértettem.:)))
Nem bizony:))
Én betörhetetlen ,szabad,maga útját járó "vadlovakról" beszéltem,te pedig vágyhajhász,kurafikról!:DDDDDD
Erről még nem beszéltünk...:)
Nem tudom .
:))
Szia Mili:-)
Rozi???...:D