Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás-karaj recept

Gombás-karaj recept

A Gombás-karaj hozzávalói:
4 szelet klopfolt pulykamell
25 dkg csiperkegomba szeletekre vágva
kis doboz tejföl (vagy tejszín…)
bors, só, ízvarázs
1 evőkanál olaj


A Gombás-karaj elkészítési módja:
Egy kerámiatálat kikenünk olajjal. Ráhelyezzük a pulykamell szeleteket, rászórjuk a gombaszeleteket, borsozzuk és sózzuk ízlés szerint. A tejföllel elkeverjük az ízvarázst és rálocsoljuk a húsra és a gombára. Sütőben 200°C-on vagy erre alkalmas mikróban kb fél órát, letakarás nélkül sütjük. Rizs illik hozzá köretnek, de önmagában is nagyon laktató.

Ez egy olyan recept, ami borzalmasan egyszerű és nagyon finom.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás-karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook