Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Búbos pulykapecsenye recept

Búbos pulykapecsenye recept

A Búbos pulykapecsenye hozzávalói:
4 szelet pulykamell
1 kis doboz libamájkrém
15 dkg csiperkegomba
1 fej hagyma
1 dl tejföl
5 dkg füstölt sajt
olaj

bors.


A Búbos pulykapecsenye elkészítési módja:
Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet. Leöntjük tejföllel, meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig sütjük. Burgonyapüré illik hozzá


Kategória: Húsételek receptjei


A búbos pulykapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook