Gombaleves recept

A Gombaleves hozzávalói:
30 dkg gomba,
közepes fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
ételízesítõ (delikát/vegeta),
cérnametélt.


A Gombaleves elkészítési módja:
Kb fél dl olajon a felaprított hagymát megdinszteljük kevés só kiséretében, majd a felszeletelt gombát zsírjára sütjük. Felöntjük vízzel. 1,5 evőkanál ételízesítõt rakunk bele. Lefedjük és megfõzzük, ezután apróra tört cérnametéltet fõzünk bele


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook