Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése (beszélgetés)
"Sohasem volt még olyan párom, aki hasonló egzisztenciával rendelkezne, mivel nem ez a legfontosabb számomra, na de jólesik na :) Nem mindennap találni olyan pasit aki helyes, okos, gazdag és még szeret is!"
Mi lenne, ha ez lenne fontos?
Amúgy én egy szót sem mondanék, mert kereslet, kínálat, mindenki boldog.
Wrvalkodj kedvedre, és élvezd!
Az ex-"szeretőm" egy popec Mustangot vett. Azt még ÉN is megjegyeztem, mert Mustang.
Amúgy tudom, mi van a felszín alatt otthon bármilyen keményen dolgozik.
És nagy beomlas.
Fáj az igazság ?
Olvasd már el értelmesen miket írtam !
Persze hogy nem.
Ő egy intelligens nő, aki intellektust keres a férfiban. :)
Azzal még 20 éves a legidősebb gyereke. Nagypapa lehet. Ha ez nem tetszik, mit akarsz tőle?
Az én valakim 54, és útban az unoka.
Neki törés az életében a nagypapa státusz, szerintem ez vicces.semmi nem változik, lesz unokája egy másik kontinensen. ...ami várható volt egy lassan 300 éves nőnél.
A szüleim is játszanak a hálószobában, mert meghallottam őket, vagy láttam utaló nyomokat lattam. Pár éve mindketten elmúltak 60 évesek.
Remélem,nem új gyereket csinálnak ;D
Dehát o nem olyan, csak jó ha valakinek van pénze...
:dDddd
Hát ezt te látod, és lehet, hogy így is van, de sztem azért jobb alázatosnak lenni, akkor is, ha most jól megy a szekér.
Mondjuk én a helyedben már a saját korom miatt, meg a másik gyerekem miatt is meggondolnám a dolgot...
Igazából 1 nőnek egyébként is érdemes azzal számolni gyerekvállalásnál, hogy egyedül marad, itt legalább az anyagi része okés lehet a dolognak.
Attól, hogy neki annyira nincs kedve babázni, még nem biztos, hogy ellenzi is ezt a dolgot. Nyilván más 1 ilyen apuka, mint a "friss". :D
A 45-50 éves férfiak még nagyon ott vannak a szeren, messze a nagypapa kortól.
Ettől függetlenül három nagy gyerekkel érthető, hogy nem vágyik egy újabb gyerekre.
Férfi, akinek 20 éves gyereke is van, az 45-50 éves. Gondolod, hogy nagypapa korban babát szeretne ? Főleg pár év múlva, (amikor jól magadba bolondítottad) ?
A gyerekei sem repesnének az ötlettől, az biztos!
Nagyon számító vagy, remélem érzed, vagy tudod is !
Magadba bolondítani...
Elég számítósan cseng....:/
További ajánlott fórumok:
- Pasi külseje a friss kapcsolatban
- Csak kényes témák megbeszélése, itt e lehetetlen helyen
- Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett...
- Tudnátok nekem adni tanácsokat friss párkapcsolattal kapcsolatban?
- Hogy tud egy szerelmes férfi friss kapcsolatban egy másik nőt megkívánni?
- Mi a tapasztalatod dr. Seffer Istvánról orrműtéttel kapcsolatban? Azt csinálja meg, amit megbeszéltek? Szimmetrikus lesz?