Fóti kismamák (beszélgetés)
Sziasztok
Mi végül sajna nem mentünk, mert reggelre annyira fájt a torkom, hogy nem mertem gyerekek közé menni. Ettem c vitamint, meg torokfertőtlenítőt, így most normalizálódott, most olyan, mint egy átlagos torokfájás. nem tudom mi lehet, nem vettem észre, hogy megfáztam. remélem Timike nem kapja el, mert ha szegénynek így fáj a torka, akkor nagyon sírós lesz.
Kata milyen volt? remélem legközelebb el tudunk menni.
Jó reggelt!
Akkor jó tornázást nektek! :)
Biztos tetszeni fog a cseppeknek, Zizinek is tetszett a sok lóbálás, meg tekergetés, és a többi :)
Befértek Meli, lehet, hogy nem lesz valami szuper kényelmes, de ilyen rövid úton kibírható sztem :)
Mentünk már úgy, hogy hátul ült anyukám és apukám (egyikük sem olyan vékony mint Te :) ) és még Patrik is hátul ült a gyerekülésben és elfértek.
ok akkor várom a hívásod! :)
Ez tök jó lenne :), így nem kellene elsétálni az állomásra a kocsiért.
van babahordozónk, de beférünk, ha a férjed is jön? mert akkor elsétálunk a kocsiért inkább.
A fél 10 jó lesz.
Akkor reggel majd hívlak 9 körül, hogy hogy legyen és jó-e Nektek továbbra is.
Ha véletlen nem hívnálak és ki lennék kapcsolva, akkor elaludtunk :)), akkor ne várjatok :)
Meli! Mi kocsival megyünk, sztem jön a férjem is, mert holnap még itthon van. De nagyon szívesen elviszünk Titeket :)
csak kell egy gyerekülés vagy babahordozó Timikének is. (de gondolom az van neki)
Ha gondolod kérdezd meg Cilitől, és ha úgy döntesz, hogy jönnétek, akkor majd holnap reggel beszéljünk, mert 10-kor kezdődik, gondoltam jó lenne legkésőbb 9.45-re odaérni, tehát olyan fél 10 körül felvennénk Titeket.
Remélem semmi sem jön közbe.
Tényleg hétfő, nem is tudom miért emlékeztem keddre.
Kata Ti hogy mentek? Nem tudunk együtt menni?
Illetve nem tudom Timike mehet-e, mert igaz, h 9 hónapos kor van odaírva, de TImike még nem mászik előre, viszont ülni kb tud.
lehet, h írok egy emailt Cilinek.
holnap? az nem keddenként van?
mikor van?
Arra gondolsz, amit Cili tart?
szívesen mennénk.
Mi meg lecseréltük a halakon a vizet, most már megint átlátszó :)
Timike megint bejárja a szobát, játszik mindennel, amit ér :)
Voltunk kint is, de elég hideg van, így csak félórát voltunk.
Kata, Ti voltatok Dunakeszin babatornán vagy csak beszéltünk róla?
Köszönjük lányok a közöntést!
Megkapta a bicót tetszett neki nagyon, ugyan a hajtás-technikára még nem jött rá, folyton behúzza a kontrát :p
Nem tudom, hogy beteszi e, meg azt se, hogy milyen első fül :))) Vannak ott több sorban fülek. Mindegy, hagyjuk :)
Tominak Boldog Névnapot kívánok!
Tominak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Puszi.
én még remélem h Timike hamarosan elálmosodik :)
bár most már eléggé felébredtem.
na most én is írok egy korai bejegyzést :))
Timike már nem alszik, csak játszogat és kijöttünk, h hátha Apa tud még aludni, de Timi olyan hangosan játszik, h nem hiszem :)
TÜnde, boldog szülinapot a férjednek. délelőtt csak bepillantottam, mert mentünk boltba.
Mit csináltál Tünde, hogy figyelni kellett a rendőröket?
Timike most ébredt a délutáni első alvás 2 felvonásából :) vásárlás előtt is aludt egy fél órát, de az nem sokáig tartotta frissen, így egy órája is elaludt.
most majd kimegyünk az udvarra, illetve elbabakocsizunk a kúthoz, hozunk vizet, mert a halakon ki kell cserélni, és ahhoz nem jó a csapvíz.
Kata a bogrács mosást majd apa elvégzi szerintem, mielőtt nekiáll főzni, 3 -ra jönnek a vendégek.
Köszi h kölcsön adtad!
Zsernyák nem jött, köszi az info-t, ha már nem figyeltem :(
Sziasztok!
Tünde! Remélem sikerült kisuvickolnod a bográcsot, tavaly nyáron használtuk utoljára, és látod a zsírozás ellenére lett benne 1-2 rozsdafoltot, remélem kijön. Ezért elég kényes a vasbogrács, viszont finomabb benne az étel :)
Remélem nem jött zsernyák :)))
Judit olvastam a cikked! :)
Szép történet :)