Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon. (beszélgetés)
köszi Aranyos vagy!
lekopogom nem érzem különösebben rosszul magam!
remélem így is marad...:)
Ti hogy vagytok?
szorítok holnap:)
amúgy azóta már jól vagy? mert mostanában nem is írtad, hogy esetleg rosszul lennél...csak egyszer olvastam hogy kicsit szédelegtél
de ügyes vagy!!
én olyan összevissza vagyok :)
szép napot Nektek!!
remélem jól vagytok!!
Örülök is:D
Én nem mondtam hogy nem örülök:D
Nagyon is!!:)
akkor lesétáltad :)
én is sétáltam picit a manómmal olyan jó kint.. már megyek is vissza az udvarra..kis manó alszik, közepes manó kint játszik, nagy manó a suliban.. így kerek.
Sziasztok!
Még nem estem semmilyen áprilisi tréfa áldozatául és melegen ajánlom mindenkinek hogy ne is próbálkozzon vele! :DDD
hát majd kiderül
én optimista vagyok:)
bízok benne, hogy jó alvó lesz:)
aztán ha mégsem, akkor így jártunk
én már ettől is nagyon boldog vagyok, hogy 15 hetes kora óta átalussza az éjszakákat :)
az igen!!
és elfogyott vagy csak ránéztél és nemet mondtál..
húú ilyen helyzetben én megenném :)
Április 1 van.. valakit megtréfáltak már?
jó reggelt nektek.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Én kicsit meg vagyok lepődve:)
Zalán még mindig alszik...amióta külön szobában van, azóta negyed 9, fél 9 körül szokott kelni
előtte 7-kor, meg 6:20-kor:)
Jó reggelt csajok!
Egész jó éjszakám volt Bencu viszonylag jól aludt leszámítva a köhécselést, még mindig alszik!
Köszönöm kérdésetek sajna nem holnap kell visszamennünk a dokihoz remélem lesz valami vagy jobban lesz vagy kap valami gyógyszert.
Szinte szünet nélkül köhög, egyfolytában folyik az orra du. 39 fokos láza volt, bár most mióta elaludt sokkal kevesebbet köhög.
További ajánlott fórumok:
- Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel
- Fogyókúra verseny 05.26.-tól
- 2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.