Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúra március 2-től? fórum

Fogyókúra március 2-től? (beszélgetés)

113. csjuli (válaszként erre: 111. - Diagonalt)
2010. márc. 7. 19:28

Hát nem kell nagyon gyorsan futni. Ha érzem, hogy fáradok, akkor lassítok, aztán újrakezdem. Van amikor pihenek pár percet. Tudom, hogy az a jó, hogy folyamatos legyen a futás, de inkább így futok, mint sehogy.

Én sem rajongok a futásért, de most erre van időm. Kevés időt vesz igénybe és hatásos.

2010. márc. 7. 15:17

Sziasztok!

Bocsi hogy az elmúlt pár napban tudtam irni ahhoz képest hogy én indítottam a fórumot. Én is remélem azért hogy a fórum nem haldoklik. Hogy haladtok?

111. diagonalt (válaszként erre: 109. - Csjuli)
2010. márc. 7. 14:26
Futás???Jujj:S Inkább 2 óra aerobic Béres Alexandrával.Nagyon nem szeretem.Bár lehet,ah lesz egy kis kondim,és nem köpöm ki tüdőmet egy kis futástól én is ráállok a dologra.
110. -Ada- (válaszként erre: 103. - Magicmag25)
2010. márc. 6. 21:04

Na látod!

Nem azt mondta, hogy nem akar talizni, akkor ez most nem végleges! Fog ő még téged keresni! Addig is nyugodtan koncentrálj magadra, és próbálj a dolgokhoz pozitívan állni (tudom mondani könnyű, de azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, és én így próbálok segíteni) Nyugodtan rágd végig a dolgot magadban, mi az ami miatt ezt mondhatta, de próbálj meg másra is koncentrálni, mert az sem jó, ha mindig rajta filózol! Koncentrálhatsz a fogyásra is :-)) Nálad mi a cél?

Remélem a fórum tényleg nem haldoklik, én jövök mindig, csak most kicsit kevesebb időm volt... Most volt a szülinapom, és nem ettem egy szelet tortát sem, csak 1-2 falatot:-) és nem is volt semmi bűnözés (esetleg annyi, hogy kimaradt a pénteki erobikom:-)

És ti többiek? Hogy álltok? ki hogy halad?

109. csjuli
2010. márc. 6. 19:02

Sziasztok? Van még itt valaki?

6. napom a fogyiban, picit fogytam az arcomból, ez fontos, mert nem tetszettem magamnak úgy. Futok mindennap 3 km-t. Ti hogy álltok?

2010. márc. 5. 13:37

Ertem!En indulok kocogni kicsit,vagyis imitalni,meg beugrom a Lidlbe is,nem vettem tegnapdvdt.

:(

Eleg szar akedvem,mit nemondjak...

2010. márc. 5. 13:18
Dehogyis, csak közben vagyok tornázós, meg norbis meg BK-s fórumon is:)Meg néha dolgozom is:)
2010. márc. 5. 11:45
Latom,haldoklik a forum...sajnalom,remelem nem en vettem el mindenki kedvet az irogatastol...:(
105. magicmag25 (válaszként erre: 104. - Spinneli)
2010. márc. 4. 21:50
Vegul is azt irta, hogy nem azt jelenti,nem akar velem talalkozni...Szoval remelem visszatalal jonni hozzam...Csak hat oroszlan, sosem lehet tudni, mit csinal...olasz, temperamentumos, es mindig kimondja amit akar.Emellett isoznyutitkolodzo is, ha bantja vmi kinem mondana a vilagert sem, ugy kell harapofogoval kihuznibelole mindent...Kellett...nem tudom milesz.Varok.
104. spinneli (válaszként erre: 102. - Magicmag25)
2010. márc. 4. 19:36
fel a fejjel, simán lehet tényleg csak egy kis pihenőt kar, mert összejöttek a dolgok.
103. magicmag25 (válaszként erre: 101. - -Ada-)
2010. márc. 4. 19:03
Koszi Ada, nem is birnek enni sokat.Etvagyam egyenlo a nullaval.:(A szivem meg sulyos...
102. magicmag25 (válaszként erre: 95. - Spinneli)
2010. márc. 4. 18:58
Sziasztok lanyok!Koszi az egyutterzest! Teljesen magam alatt vagyok...Egy muzliszelet csuszott le, viszont ittam eleg sokat,gondolom, mert okat sirtam es kivantam a vizet. Hat honapja jartunk(jarunk) es kepzeljetek,mint valami derult egbol villamcsapas, tegnap kozolte,hogy tartsunk szunetet.Ossze van zavarodva, tul sok mindennel kell most hirtelen megbirkoznia es pl en is eleg morci voltam vele az elmult ket hetben es ez bizony megalapozta a hangulatunkat.De en nem latta elore,hogy ez be fog kovetkezni!Ki latja ezt?Mindenesetre azt mondta, hogy nem azt jelenti, hogy nem akar talalkozni velem, csak idore van szuksege.Megertem, de en addig mit csinalok?Fogyok vagy 10 kilot idegessegemben. Szerintem beijedt attol, hogy komolyodik a kapcsolatunk.Vagy nem tudom.Szet vagyok most csuszva.
101. -Ada- (válaszként erre: 94. - Magicmag25)
2010. márc. 4. 16:28
Egyél, de ne sokat... tudom nincs ilyenkor étvágya az embernek :-( Kitartás!
100. geridina (válaszként erre: 99. - Spinneli)
2010. márc. 4. 15:18
Már megint itt vagyok, és azóta sem ittam. A franc essen belé:)
99. spinneli (válaszként erre: 98. - Geridina)
2010. márc. 4. 14:00

én iszogatok most, mert kevés dolgom van már, próbáld leküzdeni kortyonként.

:)

98. geridina (válaszként erre: 93. - Spinneli)
2010. márc. 4. 13:48

Szívemből szóltál:)

Azóta sem ittam még, mióta utoljára írtam.

2010. márc. 4. 13:45
Hajrá hajrá mindenkinek! :)
96. csjuli (válaszként erre: 94. - Magicmag25)
2010. márc. 4. 13:07

Mi történt?

A szerelmi bánat a legjobb fogyi, az biztos.

95. spinneli (válaszként erre: 94. - Magicmag25)
2010. márc. 4. 13:02

sajnálom.

:(

ha gondolod, írd le, hátha megkönnyebbülsz.

2010. márc. 4. 13:01
Sziasztok, en is eleg keveset iszom napkozben, tudatosan kell magam rakenyszeriteni, ma pl az evesre is.Jo,mondjuk ma total kesz vagyok.Tegnap szakitott a parom velem, mit nemondjak, hazavagott rendesen....:( Nem tudom hirtelen eldonteni, hogy egyek-e banatomban, vagy ne.Mert inkabb az van, hogy semmit nem kivanok most...:(
93. spinneli (válaszként erre: 92. - Csjuli)
2010. márc. 4. 13:01

hát én igyekszem, de kapásból fél litertől valószínűleg behánynék.

:)

92. csjuli (válaszként erre: 90. - Geridina)
2010. márc. 4. 13:00

Az ivás olyan mint az evés. Minél többet eszel, annál többet kívánsz. 1 nap alatt nem tudsz áttérni a napi 1 poháról 2 literre. Ha többet iszol, hamarabb vagy szomjas.

Kell a víz, főleg fogyózáskor, a méreganyagoknak is távozniuk kellene valahogy.

Pl munkában vagy ha mászkáltam a városban, hazajövet egy kortyra lemegy a fél liter.

91. spinneli (válaszként erre: 87. - Csjuli)
2010. márc. 4. 12:57
arra én is gondolom, hogy valami egyéb rutin tevékenységbe szorítom be az ivást, mondjuk közvetlen a reggeli kávé után, ha mást nem legalább az is több, mint a semmi.
90. geridina (válaszként erre: 87. - Csjuli)
2010. márc. 4. 12:56

Ez nagyon jó dolog lehet, de gondold el, annak, aki nem szomjas, hogy megy ez.

Én például mióta most beszélgetünk, megfogtam a teás poharamat. És próbálok koncentrálni:) És már két kortyot ittam is:)

De gondold el, ezt minden nap így csinálni, hogy folyamatosan ott jár az agyad, hogy innom kell. Bele lehet ám hülyülni:) Ha kívánnám, nem lenne baj

89. spinneli (válaszként erre: 86. - Geridina)
2010. márc. 4. 12:56
ha nincs sok dolgom igyekszem figyelni arra, hogy mindig újratöltsem a poharamat, régebben teáztam de sajna görcsöl tőle a gyorom.
88. csjuli
2010. márc. 4. 12:54
Kiváló ráncmegelőző, ezt kihagytam.
87. csjuli
2010. márc. 4. 12:54

Sokszor megszóltak, hogy mért iszok csapvizet. Ásványvizet, a legdrágábbat igyam. Jó, ha ők szponzorálják a napi 3 literem, akkor oké. A lényeg, hogy víz nélkül végem. Az éjjel 12 órás műszakban simán megittam a 2 litert. Jobb a agyműködésem, nem vagyok álmos. Reggel első dolog egy nagy pohár víz, felébredek, nagyon jól esik. Éhség ellen is bevált.

Tini korom óta iszok ennyit és mindig csapvizet.

86. geridina (válaszként erre: 85. - Spinneli)
2010. márc. 4. 12:46
ÉN is:)
85. spinneli (válaszként erre: 81. - Csjuli)
2010. márc. 4. 12:43
Az ivással viszont én állok hadilábon.
84. geridina (válaszként erre: 81. - Csjuli)
2010. márc. 4. 12:43

Az biztos, sőt, az egészségemnek is ártani fog, hogy nem iszom, de egyszerűen nem tudok.

6 évvel ezelőtt, mikor volt a lombikom, túlstimuláltak, és azt mondták, ha nem akarok infúzióra befeküdni, akkor 4 litert meg kell innom. Úgy sikerült, hogy a férjem fogta a gyufaszálakat, kirakott 15 db-ot elment dolgozni, és azt mondta, mire hazajön, fogyjanak el a gyufaszálak:)

Úgy nézett ki, hogy egy 3 dl-es pohár vizet kellett meginnom,és elrakhattam egy gyufaszálat:) A végén már szívószállal ittam

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook