Fogyókúra március 2-től? (beszélgetés)
Hát nem kell nagyon gyorsan futni. Ha érzem, hogy fáradok, akkor lassítok, aztán újrakezdem. Van amikor pihenek pár percet. Tudom, hogy az a jó, hogy folyamatos legyen a futás, de inkább így futok, mint sehogy.
Én sem rajongok a futásért, de most erre van időm. Kevés időt vesz igénybe és hatásos.
Sziasztok!
Bocsi hogy az elmúlt pár napban tudtam irni ahhoz képest hogy én indítottam a fórumot. Én is remélem azért hogy a fórum nem haldoklik. Hogy haladtok?
Na látod!
Nem azt mondta, hogy nem akar talizni, akkor ez most nem végleges! Fog ő még téged keresni! Addig is nyugodtan koncentrálj magadra, és próbálj a dolgokhoz pozitívan állni (tudom mondani könnyű, de azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, és én így próbálok segíteni) Nyugodtan rágd végig a dolgot magadban, mi az ami miatt ezt mondhatta, de próbálj meg másra is koncentrálni, mert az sem jó, ha mindig rajta filózol! Koncentrálhatsz a fogyásra is :-)) Nálad mi a cél?
Remélem a fórum tényleg nem haldoklik, én jövök mindig, csak most kicsit kevesebb időm volt... Most volt a szülinapom, és nem ettem egy szelet tortát sem, csak 1-2 falatot:-) és nem is volt semmi bűnözés (esetleg annyi, hogy kimaradt a pénteki erobikom:-)
És ti többiek? Hogy álltok? ki hogy halad?
Sziasztok? Van még itt valaki?
6. napom a fogyiban, picit fogytam az arcomból, ez fontos, mert nem tetszettem magamnak úgy. Futok mindennap 3 km-t. Ti hogy álltok?
Ertem!En indulok kocogni kicsit,vagyis imitalni,meg beugrom a Lidlbe is,nem vettem tegnapdvdt.
:(
Eleg szar akedvem,mit nemondjak...
én iszogatok most, mert kevés dolgom van már, próbáld leküzdeni kortyonként.
:)
Szívemből szóltál:)
Azóta sem ittam még, mióta utoljára írtam.
Mi történt?
A szerelmi bánat a legjobb fogyi, az biztos.
sajnálom.
:(
ha gondolod, írd le, hátha megkönnyebbülsz.
hát én igyekszem, de kapásból fél litertől valószínűleg behánynék.
:)
Az ivás olyan mint az evés. Minél többet eszel, annál többet kívánsz. 1 nap alatt nem tudsz áttérni a napi 1 poháról 2 literre. Ha többet iszol, hamarabb vagy szomjas.
Kell a víz, főleg fogyózáskor, a méreganyagoknak is távozniuk kellene valahogy.
Pl munkában vagy ha mászkáltam a városban, hazajövet egy kortyra lemegy a fél liter.
Ez nagyon jó dolog lehet, de gondold el, annak, aki nem szomjas, hogy megy ez.
Én például mióta most beszélgetünk, megfogtam a teás poharamat. És próbálok koncentrálni:) És már két kortyot ittam is:)
De gondold el, ezt minden nap így csinálni, hogy folyamatosan ott jár az agyad, hogy innom kell. Bele lehet ám hülyülni:) Ha kívánnám, nem lenne baj
Sokszor megszóltak, hogy mért iszok csapvizet. Ásványvizet, a legdrágábbat igyam. Jó, ha ők szponzorálják a napi 3 literem, akkor oké. A lényeg, hogy víz nélkül végem. Az éjjel 12 órás műszakban simán megittam a 2 litert. Jobb a agyműködésem, nem vagyok álmos. Reggel első dolog egy nagy pohár víz, felébredek, nagyon jól esik. Éhség ellen is bevált.
Tini korom óta iszok ennyit és mindig csapvizet.
Az biztos, sőt, az egészségemnek is ártani fog, hogy nem iszom, de egyszerűen nem tudok.
6 évvel ezelőtt, mikor volt a lombikom, túlstimuláltak, és azt mondták, ha nem akarok infúzióra befeküdni, akkor 4 litert meg kell innom. Úgy sikerült, hogy a férjem fogta a gyufaszálakat, kirakott 15 db-ot elment dolgozni, és azt mondta, mire hazajön, fogyjanak el a gyufaszálak:)
Úgy nézett ki, hogy egy 3 dl-es pohár vizet kellett meginnom,és elrakhattam egy gyufaszálat:) A végén már szívószállal ittam