Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúra március 2-től? fórum

Fogyókúra március 2-től? (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
203. -Ada- (válaszként erre: 185. - Magicmag25)
2010. márc. 20. 20:50

Az úszás az egyik legjobb módja a fogyásnak! Nekem ez heti egy babaúszás:-) Szívesen úsznék "rendesen" (akár sportszerűen is, mert ált. iskolában nagyon ment) de még túl kicsi a lányom...

Viszont! ha minden igaz barátnőmmel elkezdjük a futást! Akkor 20 kg-ot fogytam amikor futottam is:-)

Szóval várom már nagyon!

KCal számolós diétát csinál valaki?

Holnap léböjtölsz? Hogyan fogod csinálni? Nem nehéz? Én még nem is próbáltam...

Szép estét!

202. -Ada- (válaszként erre: 188. - Spinneli)
2010. márc. 20. 20:42
Igazad van, betegség alatt nem lehet/nem is szabad fogyózni! Remélem már jobban vagy! MI volt a baj?
201. csjuli (válaszként erre: 200. - Polly79)
2010. márc. 20. 20:03

Megnéztem, ismerem a diétát. Hasonlít az Atkinshoz, tuti lehet fogyni tőle. De nekem az alkohol nagyon étvágygerjesztő, azt kihagynám.

Mikor kezded a fogyit?

200. polly79 (válaszként erre: 197. - Csjuli)
2010. márc. 20. 19:08

[link]

Itt le van írva részletesen! Jónak tűnik.

199. csjuli (válaszként erre: 187. - Geridina)
2010. márc. 20. 19:06
Nem szoktam én se gyakran hozzászólni, de azért figyelem a fogyozós fórumokat és a fejleményeket. Ha valakinek van tuti fogyis tippje, leírhatja nekünk.
198. polly79 (válaszként erre: 196. - Csjuli)
2010. márc. 20. 19:05
Ja, ahhoz nem tudom, hány kg az ideális.De te igen.:)Megnézem ezeket a holdakat!
197. csjuli (válaszként erre: 192. - Polly79)
2010. márc. 20. 19:02

Szia !!

Konkrétan milyen a diéta?

A Norbitól vettem a tippet, hogy délelőtt lehet enni csak szénhidrátot. De ahogy olvastam a diétáit, nekem soknak tűnik a kalóriamennyiség egy napra. Nem tudnék így fogyni, muszáj kevesebbet ennem.

196. csjuli (válaszként erre: 194. - Polly79)
2010. márc. 20. 19:01

Szia !!

Ilyen horoszkópos oldalakon lehet megnézni a holdállást. Én a nőklapján szoktam.

153 cm vagyok, nekem a 48 kg is soknak tűnik. Sokan még így is azt mondják, hogy jó húsban vagyok :(

195. csjuli (válaszként erre: 190. - Magicmag25)
2010. márc. 20. 18:59

Úgy látszik, ma egy ilyen bűnözős nap van !! :) Délelőtt én is csokiztam egy kicsit. Remélem ebből nem csinálok rendszert.

Ha majd lefogyok mindent megteszek azért, hogy ne hízzak vissza. Nem akarok még egyszer keresztülmenni ezeken a diétákon, lelkiismeret furdalásokon. Csak már tartanák ott, megígérem magamnak, hogy nem zabálok többet.

194. polly79 (válaszként erre: 193. - Csjuli)
2010. márc. 20. 18:57

Szia! Hány cm magas vagy?

Már az 50kg is kevésnek tűnik.:)

Honnan tudni, mikor milyen hold van?

193. csjuli
2010. márc. 20. 18:53

Sziasztok !

Reggel 50,5 kg voltam, nagyon meg vagyok elégedve. Ahhoz képest, hogy növő hold van, megy lefelé a testsúlyom.

Ma van az 5. napom a zöldségdiétával. Sajnos ma megettem 3 kis nápolyit, ami összesen 120 kalória volt, gondolom olyan nagyot nem bűnöztem. egyszerűen nem bírtam ellenállni, annyira intenzív volt a csoki illata :) De nem éreztem jól magam tőle, nem hozta a várt eufóriát, amit általában a cukor szokott. Sőt, mint írtam, nekem csak jót tesz a kilengés a diétában, mert akkor 3-4 napig szigorúan betartom, az előírásokat. Kb ennyi ideig bírom, egyhuzamban a szénhidrátmentességet.

Még 3 hét és 48 kg leszek. Sőt, a fogyó hold által még hamarabb.

192. polly79
2010. márc. 20. 16:42
Én kaptam most egy Norbis diétát, 4 hetes. Minden nap, minden héten más a menü. És nem olyan beszerezhetetlen flancos dolgok! :) Ráadásul még kevésnek sem tűnik!
191. polly79
2010. márc. 20. 16:39
Sziasztok! Vagytok még? Én hétfőtől szeretnék az utolsó 5 kg-nak nekiállni.
190. magicmag25 (válaszként erre: 189. - Spinneli)
2010. márc. 20. 16:11

Sajnos ma megint bebunoztem, ettem chipset es utana mindig olyan buntudatom van, mert tudom, hogy rengeteg a kaloria benne...es semmi a taperteke...:(Nem si lesz tobb cheese cake egy jo darabig...Etterembe szoktunk surun jarni,de minid gvalami salatat eszek, natur husval, vagy hallal. Az egesz jol megy, ez most valami kulonleges alkalom volt, hogy rabeszel tegyunk desszertet, mert igazabol o is nagyon figyel arra,hogy mit eszik, mert nemregiben sokat fogyott, kellett is neki. Nem ismertem meg koveren ot, de mutatott magarol regebbi kepeket, hat elajultam, mekkora pokhasa volt!Szoval a parom is elegge hajt arra,hogy egeszseges kajakat egyunk, igy konnyebb,ketten,csak mivel nem egyutt lakunk meg, noha surun vagyunk egyutt,nem az igazi...De majd kialakul!

Holnaptol viszont sokkal szigorubban veszek mident, megigertem magamnak!:)Le a bellyvel!Marmint az orias balna hasammal...

189. spinneli (válaszként erre: 185. - Magicmag25)
2010. márc. 20. 09:28

A cheese cake tényleg isteni, sztem fogyi alatt is havi egy ilyen édesség kényeztetés belefér.

:)

másnap max egyél kevesebbet, étterembe meg össze tudsz állítani magadnk hús-zöldésg menü kompozíciót.

188. spinneli (válaszként erre: 183. - -Ada-)
2010. márc. 20. 09:27

nem adtam fel betegség és egyéb teendők miatt most kicsit alábbhagyott a hév, de jövő héttől újra keménykedek magammal.

sajna tornázni még csak módjával tudok, de hétfőn már megyek dokihoz, és remélem hamar kigyógyulok.

2010. márc. 20. 09:26

Sziasztok lányok!

VAgyok én is, nem mentem el, csak nem mindig szólok hozzá, mert nem mindannyian ugyanazzal a módszerrel fogyózunk:) Nálam talán valami beindult, már 1 hónapja ugyanott álltam.

186. magicmag25 (válaszként erre: 182. - Spinneli)
2010. márc. 19. 21:56
Koszi, johetnel gyakrabban is, kihaloban a forum...de szivesen vesszuk a biztatast!:)
185. magicmag25 (válaszként erre: 184. - -Ada-)
2010. márc. 19. 21:55

Szia!Igen,tobbet mozgok,aktivabb vagyok sokkal es uszni is jarok,hacsak tehetem ketszer egyheten.Meg persze odafigyelek,hogymit eszek.Ezt persze nehez,ha a parom allandoan etteremben akar engem cipelni...A hetvegen volt itt az Anyak napja,ne tudjatok meg, minden etterem kulon menuvel rukkolt elo...Igy kenytelen kelletlen a parom rabeszelt egy cheese cake-re....ahhhh,a kedvencem, a sajt torta...komolyan, itt Irorszagban ez a legfinomabb,meg a Banoffi pie.

Na,de nem kinzom magam tovabb.Vasarnap bojt napot tartok.Lebojtot pontosabban, hogy felkeszitsem magam egy meg szigorubb dietara. Szenhidratmentes lesz teljesen, es millio zoldseg...

Ada, az biciklizes is jot tesz, menjel kerulo uton,kicsit hosszabban, jol edzi a szivet es az alsovegtag izmait.

Otthon var az epitett biciklim, ne tudjatok meg, hogy hianyzik, de itt sajnos nem tudom hol tarolni,majd ha lesz egy helyem, akkor kihozatom egy futarceggel...Na,jok legyetek es tartsatok ki, megyek humni mert irto faradt vagyok!

Udv:Kata

184. -Ada- (válaszként erre: 181. - Magicmag25)
2010. márc. 19. 20:32

-8 kg! szép nagyon! Tök ügyes vagy! Sok mozgás és odafigyelsz a kajára?

Nekem a héten sajnos nem volt időm a sportra:-( Viszont elővettem a bringámat és így minden reggel tekertem(igaz nem órákat, csak a boltba, de az is valami)

183. -Ada- (válaszként erre: 182. - Spinneli)
2010. márc. 19. 20:27
És te? Örülök hogy itt vagy? De mi a helyzet a te fogyiddal? Ugye nem adtad fel? Mert én is/ mi is szeretnénk neked drukkolni!!
2010. márc. 19. 18:32

sziasztok, rég jártam erre, drukkolok mindenki fogyiáért.

181. magicmag25 (válaszként erre: 180. - -Ada-)
2010. márc. 19. 16:20
Sziasztok, en meg mindig a minusz 8kilommal vagyok el,de meg akarok egy csomot fogyni, sajnos van meg vagy 15 kilo feleslegem, s mind a hasamra,fenekemre lerakodva...S persze honnan fogyok a legkesobb?A hajas hasamrol!Persze a cickoim azok osszeesnek...:( Utana nezek ennek a zold dietanak, tenyleg nem lehet rossz, majd megkeresem itt gyorsan.Persze, hogy nem adjuk fel, csinaljuk, mert szpeek akarunk lenni!Kitartast csajszik!
180. -Ada-
2010. márc. 19. 13:49

Sziasztok!

Pedig a kitartás a legfontosabb egy fogyókúránál! Kár, hogy a többiek lemorzsolódtak... Nem baj, mi legalább fogyunk pár kilót! Mostanában kicsit stagnált a súlyom, de megint lefele megyek:-) így -6 kg-nál járok:-) Nálatok mi a helyzet?

179. csjuli (válaszként erre: 176. - -Ada-)
2010. márc. 19. 08:09

Szia!!

Kihalóban van a fórum, mert csak egyszer lehetett csatlakozni ide, lehet a többiek feladták a diétázást vagy nem érnek rá írni.

Itt a tavasz, örülök én is, lehet futni normális körülmények között, remélem nem lesz többet rossz idő. A jó idő is motivál, tegnap rengetegen voltak nyári felsőben az utcán. Egy csomó nyári ruhám van , még rajtuk van a cetli, alig várom hogy hordhassam őket.

178. csjuli (válaszként erre: 175. - Magicmag25)
2010. márc. 19. 08:05

Szia!! Párolt zöldséget vagy nyersen. Ahogy van kedvem. Még nem vagyok 48, csak annyi szeretnék lenni :) de nemsokára annyi leszek, az biztos.

Mókica naplójára tévedtem, miközben hajnövekedési tippeket kerestem. Neki van egy naplója, ahol zöld diétázik, onnan lestem tippeket. Egy fórum is van, zöld diéta néven, sajnos már kihalt, de ha akarod, ott is beszélgethetünk.

Simán bírom csak zöldségekkel, meguntam a tojást és a húsokat, sőt,most többet lehet enni, mint a fehérjediétámnál. Az is jó volt, de a bőröm zsíros lett és pattanásos.

Ha elolvasod a leírását, akkor láthatod, hogy lehet enni kenyeret is. Kenyér helyett Korpovitot vagy wasát eszek. Joghurtot is lehet.

177. magicmag25 (válaszként erre: 176. - -Ada-)
2010. márc. 18. 22:03

Szia Ada,nagyon ugynez ki,hogy elhaloban vagyunk,de en kitartok!Szerintem kiprobalom ezt a zoldseg dietat, artani ugysem art, ha par napig koplalok, haha!

Itt is tavaszodik,mar a narciszok,meg midnen apro virag nyilik!Nagyon szep es csak ugy suhanok reggelente kocogni,mar ha eppen sikerul feltapaszkodnom idoben...Kitartas!:)

176. -Ada-
2010. márc. 18. 20:45

Sziasztok!

Nagyon kihalóban a fórum... Már csak 3an vagyunk? Pedig olyan jól indult! Nem baj, mi nem adjuk fel ugye?!

Mostanában nem volt túl sok időm, (ezért nem is tudtam írni)itt a tavasz, inkább kint voltam sokat:-) és a mozgás is sok volt:-)na meg a "nagytakarítás"....

175. magicmag25 (válaszként erre: 174. - Csjuli)
2010. márc. 18. 17:32
Szia!De akkor midnig csak parolt zoldseget eszel?Teszel ra valamit?En si szeretem a zoldseget, de nem tudom, hogy birnam ki minden nap es, hogy minden etkezeskor azt egyek/Ki kellene probalnom!En is olvadast akarok!/En a duplaja vagyok dragam a Te 48 kilodnak!Annyira gaz, mar csak vonszolom magam, olyan dagadt vagyok!De az a minusz 8 kilo is meglatszik mar rajtam, de meg midnig nehez vagyok!Lehet kiprobalom en is ezt a zoldseg fogyit, csomo fagyasztott zoldseg van itthon, ha joghurtot teszek ra, az nem gaz???Milyen zoldsegeket eszel, es reggelire?Repat, vagy mit?Komolyan, ezt reszletezd mar legyszi!MSN???Szoktal lenni?Nah, szep napot neked, Kata!
174. csjuli (válaszként erre: 173. - Magicmag25)
2010. márc. 18. 16:13

Szia!

Ez a 3. napom a zöld diétával, elképesztő ! Olvadnak a kilók!! Simán felcsúszott reggel a nadrágom, tök jó érzés. Szerintem 2 hétig bírni fogom simán, lemegyek 48 kg-ra. Egy percig sem éheztem, sőt este 10-kor is ettem, mert éhes voltam. Nagyon szeretem a zöldséget, simán kibírok hús nélkül étkezni. Nem is hiányzik, sok volt a csirkemell az elmúlt időszakban.

Nem hiszem, hogy visszajönnek a kilók, ha abbahagyom a diétát, mert egy pillanatig sem éheztem.

Futás volt mindennap 20 perc, bőven elég. Úszni sajnos nem tudok :)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook