Fogyjunk együtt holnaptól...(febr.28) (beszélgetés)
jó reggelt!
én már edzem egy ideje, a léböjt meg csak félig az, első nap van kifejezetten zöldséglénap,utána meg zöldségek-gyümik stb. szóval méregtelenítés céljából csinálom, aztán folytatni továbbra is az elkezdett életmódot(mármint amit korábban csináltam,csinálok (semmi cukor,finomliszt és tsai) egybként főképp az update szerint étkezem 2-3éve. ki mennyi kg-tól szeretne megszabadulni?
Sziasztok!
Szerintem túl sok dolog merült itt föl. . edzés, és személyi tréning, és léböjt. . . . . először utat kéne választani, nem????Aztán már finomítani ráér. . . . de ez kapkodás. . . és semmi jóra nem vezet. . . . .
Sziasztok!
Szerintem túl sok dolog merült it föl..edzé, és személyi tréning,és léböjt.....először utat kéne választani,nem????Aztán már finomítani ráér....de ez kapkodás...és semmi jóra nem vezet.....
Sziasztok!
Én szívesen veled tartok, a héten egy 5napos léböjtöt szeretnék tartani, aztán ráállni a paleó életmódra, kb. 7 kg-t szeretnék fogyni, annyi jött fel rám ősz óta :(
még nem voltam órán, de nagyon szívesen mennék :) hezitálok még a bérletváltás előtt. vidéki vagyok, de naponta járok pesten. most gyűjtögetem az érveket pro és kontra, hogy pesten menjek el vagy itthon :)
de nagyon szimpi órák vannak, spingracing, kangoo, spinning... :D
Nálunk levő terembe a 10 alkalmas bérlet 5500.- és 1 évig érvényes...és nem annyira felkapott :-)
Nemigazán szeretek igy plázába menni mert azért ott sok a cicamica, és kicsit irritálnak :-D
13. kerületben szoktam edzeni és én is edzőtársat keresek, de 13.-hoz közel is tudok járni :)
sziasztok fogyjunk együtt ,)
szia.
én a 20. kerületbe szoktam lejárni edzeni ha van erőm és kitartásom mostanában :-)
CSak edzeni jársz vagy valamilyen órára?
Én pl. szivesen eljárnék akár úszni is...
ja és étcsoki :-D
Nekem ez volt a nasi.
Még jó hogy csak ezt szeretem:-D
Hát őszintén szólva lemondtam a mekiről, kóláról, és hasonló bűnözésekről...ugyanugy ettem krumplifőzeléket és rendes kajákat, de heti 3x rizs volt a menü hallal...mondjuk én nagyon szeretem ugyhogy nem volt nehéz :-)
mellette Rubint Réka 20 perces tornáját csinéltam 2 naponta(has, és fenék részt)
1 év alatt simán lement a 30 kiló.
Te merre laksz?
Szia!
Leírnád, hogy sikerült ilyen sokat fogynod!!!
Nagyon szép eredmény Gratula!!Amúgy én is fogyni akarok...
Ohh ez nagy kár..
Én holnaptól megpróbálok kiiktatni az étkezésemből minden károsat...pl: kávé, péksütik....
Már be is szereztem 3 csomag zöldteát :-D
Te mivel próbálkozol?
Szia!
De kár,hogy nem Szegeden vagy!:(én is pont ezt keresem!:)
Sziasztok.
olyan életvidám csajszit keresek aki szivesen eljárna velem sportolni, wellnessezni, esetleg akár egy fogyokurás wellness hétvégét is tartana velem a fogyás és a kikapcsolódás jegyében.
Én egy 22 éves lány vagyok, akin van egy kis súlyfelesleg, igaz a nagyát már leadtam de azért még van 10kg ami nehezen indul ujra be...ű
Ha van kedvetek irjatok.
20. kerületben lakom.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt február 1-től
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- 2010. február 1-től számoljuk együtt a kcal-t, a ch-t, és fogyjunk le nyárra!!:))