Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma reggel 75,4 kg
Kicsit módosítottam a táblázaton, pontosabban újat csináltam.
Akik még nem diktáltak a héten:
Pitego
andi6020
Zsófi0503
zsuzsanna5
racznemagdika
Gica29
Eperke86
meesy
zsuci csak hó elején fog diktálni, így az ő nevét nem tüntetem fel most.
Akik a múlt héten nem diktáltak:
szelid teremtes
floracska
csiby
kebaka
anccsi79
Ha maradni akarnak a többiek között, légyszives írjanak mért eredményt!
KÖSZÖNÖM!
Sziasztok.
Egyre kevesebben írják a méréseiket!
Nem lesz ez így jó.
Mindenki feladja, alig maradunk?
azért ezt is meg nézhetitek!!! itt van az hogy semmit sem szabad túlzásba vinni!
Hmmm, ez elég jól hangzik :)
A héten kipróbálom.
Már eléggé kifogytam az ötletekből és sokszor eszem ugyanazt.
Elkezdtem olvasnierről, jónak tűnik.
Egyenlőre azért tovább csinálom azt, amit elkezdtem, ameddig megy így hogy ebédet eszek és az elég is, addig jó lesz ez így. Ha nem, változtatok kicsit a dolgokon.
Ez nem diéta, mármint nem fogyókúra értelmében. Ez az, ahogy ők étkeznek. Nyilván tartozik hozzá egyfajta életritmus, meg vallásos dolgok.
A nyugati embert érő stresszt nem is ismerhették, mert egyrészt akkor még ezek nem is léteztek, másrészt meg ők nem vesznek részt a napi rohanásban ma sem.
Nem ismerem ezt a fajta diétát.
Az biztos hogy -40 dekám lett mára, ez így úgy néz ki megfelelő, egyenlőre legalábbis.
Ez eleve kizárja, hogy két ökölnyi csokifagyiról beszéljünk vagy hasonló.
De a lényeg az, hogy szerintük nem jó a gyomornak, ha többet eszünk. Nyilván mert túl terheli a szervezetet.
Ők alapvetően rizst, zöldségeket és tojást fogyasztottak, meg némi gabonalepényt vagy hasonlót. Úgyhogy ezekre értik.
No de azért a két ökölnyi mennyiségnél is függ az is hogy mit eszünk, mert lehet salátából is, meg pörköltből is annyi, de csak nem mindegy kcal szempontjából.
Ma igazán jó hetet zárhatok, a hétvégém meg egyenesen szuper volt.
Párom vagy fél órán át masszírozta a hátam, ami nagyon jól esett... utána torna is megvolt.
Pár nap alatt mehet össze valamennyit. De ugyanilyen gyorsan ki is tágul (ha nem gyorsabban).
A jógik útmutatása szerint egyszerre nem szabadna többet enni, mint amekkora az ember két ökle (az ugye mindenkinél egyéni adottság).
Lehet 1 hete hogy már csinálom, összeszűkült volna annyira a gyomrom?
Az ebéd végére fájt a hasam annyira tele voltam.
Az nagyon jó, mert dél nagyon nem most volt :)
Különösen éhes én sem vagyok, de ha lenne itthon szívesen megennék egy csilis csokitortát és innék mondjuk Martinit.
Egyik sincs, sőt, csokint sincs. Majd mindjárt kitalálok valami finomat holnapra, a gondolattal is elleszek már reggelig (remélem) :D
Jó lenne, ha a ma reggeli súlyomat sikerülne megtartni holnapra, mert végre megtörtént az elmozdulás bő egy kiló lement a héten. Akár még az előirányzott 85 kilót is meg tudom közelíteni a hónap végére. Szépe lenne (tudom, másnak meg maga a horror :D)
Ma is egyszer ettem csak, ebéd volt:
húsleves maradék és csirkepörkölt krumplival, uborkával.
És nem vagyok éhes, pedig 12 előtt ebédeltünk nemsokkal.