Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Közte vagy, csau utána olvastam mikor feltettem. Bocsi.
A következőbe mindenképp látni fogod!
sziasztok!
beírtam a kilót napló hozzászólásként, kedden,de úgy látszik lemaradtam. Nem baj majd legközelebb.
A reggelio nagyon fontos... mindig reggelizz egészséges dolgokat, pékáruként tk. pékárut... ez megalapozza az egész napod... 3 óránként egyél valamit, így nem leszel éhes, nem ingadozik majd a vércukrod, ami az éhséget okozza, és az anyagcserédet is folyamatosan mozgásban tartod...
Este 6-7 óra után próbálj meg már semmit sem enni... ez még sajnos nekem sem minidg megy, de igyekszem...
Simán tapasztalhatod, mert bedurrannak olyan izmaid, amit kicsit jobban használsz, mint előtte. Így a víz mutatkozik a mérlegen, amit a mikrosérülések miatt visszatart a szervezet.
Igazad van, nem kell emiatt stresszelni, nem hízás, csak átmeneti súlygyarapodás, nincs köze a zsírraktározáshoz.
Én ha mozgásformát váltok, nő a súlyom, szóval ez nem hülyeség! Adj egy pár hetet a testednek, meg fognak indulni a kilók lefelé.
És ne éheztesd magad, ha éhes vagy, akkor enni kell. Estére tényleg jók a magok, valami husi salátával, de még egy vékony szelet tk. kenyér is belefér (nem közvetlenül lefekvés előtt!).
Natúr mandulaszemek.Nem mondom, hogy olcsó egy csomaggal, de nagyon hatásos.Előtte negyed órával egy jó nagy pohár tea/víz is sokat segít.
Nagyon egészséges egyébként a mandula.Sok benne a fehérje is.
Kb egy fél marékkal lehet belőle megenni.
:DDD
Az pedig nagyon nem jó este, főleg nem, ha mindet betolod :DDD
Látom Én is kimaradtam, na se baj, Én is írom a saját mérlegelőmbe!
Ügyesen csajok!
Sziasztok
Én a mai napon, reggel, éhgyomorra 68,8 kg vagyok.
Elnézést, hogy csak most írtam meg a súlyomat.
Szia, nem adtam fel, ezsembe sincs. :)
Egyszerűen nincs időm mindig írni, mert elfoglalt vagyok mostanában...
Ja, most vettem észre, hogy én nem is vagyok a felsorolásban.
Sebaj, írom szépen a saját mérlegelőmbe :)
Mindenkinek további sikereket kívánok.