Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is! (beszélgetés)
Sziasztok!
Mértem,de el vagyok keseredve.Nem igazán fogytam most semmit.Benne volt a pakliban,de azért rossz volt látni is :((
61,9 kg-ot mutatott az a fránya dög! :((
mai mérlegelésem: 82.7
ez biza barátok közt is fogyás,nem sok de akkkor is:-)
tegnap nem voltam edzésen de legalább nem vacsiztam.
jo eredményeket ma mindnekinek,és legyen olyan szép a napotok amilyennek szeretnétek!
Szia!:)
Hát én is mérek holnap reggel,de csak azért ,hogy lássam mennyit híztam?Nagggyon elengedtem magam az elmúlt hetekben,ennek lesz nyoma is.De a kontroll miatt muszáj leszek megnézni magam:)Bezzony és még erre jön a karácsony....
Ismerem,van is,de most nem jó.Nem tudom hogy csináltam,de nem ébredtem fel rá,hogy jön ki,és reggelre már túl nagy volt hozzá,félig sebes is :(( Párom szerint jó a fogyókúrának,mert mind a 3 a szám szélén van,se kanál,se kaja nem érhet hozzá,enni nem nagyon tudtam ma.
Most ropival mentem a napomat :))
Szerencsés vagy.Nekem egy migrén sokszor 2-3 napos.Igaz,van kimondottan migrénre való gyógyszerem,de azt sem szedhetem mindig.Épp tegnap jutott nekem is a jóból.Délután egy kedves kis migrén,estére 39fokos láz.Reggelre viszonylag jól lettem,de kaptam 3 herpeszt :(((( Na,akkor inkább inkább egy hét hányós migrén!!!! UTÁLOM!!!
Holnap olyan mérlegelésem lesz amúgy,hogy sztem nem fogytam.Sütöttem egész héten,kóstolgattam,bűnöztem. :(( De tudtam,hogy a karácsony ilyen lesz.Majd januártól elszántabb leszek :))
Húha Maya1975, így tényleg nem egyszerű. Pizza=nyami :-)
Jó sokat dolgozol! Le a kalappal!
szio mindekinek!
azon gondolkodom lemenjek e ma edzeni.tegnap kellett volna de olyan migrénes fejfájásom volt hogy nem láttam 2 ig gyógyszer mellett sem.hétfőn voltam még holnap is mehetnék....hmmmm.de reggel mérlegelés..hmmmm
ezt még megálmodom.olyan határozott vagyok vagy mégsem?:-)
Én úgy tervezem a karácsonyi menüt, hogy kicsit lightosabb legyen:-)
sütit is 2 félét sütők , inkább gyümiket habzsolok majd! És apával elterveztük elmegyünk futni és túrázni is az ünnepek alatt-ez a jó, hogy nem megyünk rokon látogatóba-messze vannak és idén kihagyjuk. így talán nem jön fel plussz
Mondjuk a pizza pont a gyengém..:D
De tényleg nehéz, pont vmelyik nap mondtam, h nekem annyira hiányzik, hogy egyszer jóízűen teleegyem magam:(( Anélkül, h utána lelkiismeretfurdalásom legyen..AKi megteheti, el se tudja képzelni, h mekkora szerencséje van. Aki hajlamos a hízásra, egész életében oda kell majd figyelnie rá:(
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?