Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is! (beszélgetés)
Sziasztok!
Mérlegelés eredménye:87kg.De legalább nem jött fel semmi.Január-tól mindent bele!:)
Sziasztok!
80,5kg, hát ez rendesen felfele ment:-(
na majd a jövő héten:-)
102,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIKERŰLT HÍZNOM 5 KÍLÓT
:(((((((((((((((((
Sziasztok, bocsi, hogy mostanában nem írogattam a táblázatot... De ma mikor hazajöttem este minden adatot felviszek a táblázatba :)
Nekem 60,5kg :)
A karácsony csak 9 dekát hozott magával :)
Most kezdtem újra 2 napja:)
1 órákat tornázom és mellé inkább az 1000 kcal-t tartom be.
Tegnap próbáltam enni 2 búzaszeletet tejbe áztatva és majdnem elhánytam magam xD
El se hoszem h 2 hete már annyira benne voltam a fogyóban, hogy ezt esti nasinak hívtam és tetszett :D
Fujjjjjj :D
Szárazon májkrémmel megkenve jó , de ííígy :D haha:D
Nagyon ügyesen haladtok lányok :)
Sziasztok!
Nagyon boldog vagyok! Mai eredményem: 72.2 a múlt hét pénteki 74.4-gyel szemben.
szépreggelt mindeninek!
mai eredményem:84.2 kg:-(
ez biza 82.7 röl ment igy fel és ez a karácsonyi menüknek és biza nekem köszönhető.
Hál istennek hétfötöl ujra megyek terembe és tudom hogy 2-3 heti ujabb komoly lejárogatás helyrebillent:-)
Sziasztok!
Még ellenálltam,nem méredzkedtem.Még gondolkodom rajta,hogy ma van-e erre szükségem :)) (mármint tudni az eredményt)
ÉN KUPONNAL SZOKTAM TORNÁZNI igaz mindig máshova kell menni meg utazni kell de olcsóbb jóval
114.2 kg
már voltam 110 alatt is
3.-án megyek ablálásra és mióta tudom újra eszem
pedig elvégeztem egy érzelmi feloldási technika tanfolyamot
és reméltem hogy agyban eldőlt de ha bánatom van még mindig eszem
legyen szép napotok
joéjt mindenkinek
megyek tv-ni
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?