Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is! (beszélgetés)
Csajok!
Napi mozgás verseny a blogomon, január 1-től, ha van kedvetek, akkor gyertek!:)Itt pedig megosztjuk a tapasztalatokat. )Részletek itt: dusikablogja. blogspot. com
SZIASZTOK
csatlakoznék szeptember 26.-tol próbálom
most megtorpantam de nem adom fel
Sziasztok:)
Boldog karit:)
Jól vigyáztam karikor, még 10 dekával kevesebb is voltam, mint tegnap:D
szio!
egy kis trükk:minden kaja elött 3 dl folyadék.bármi lehet de elteliti a gyomrot valamennyire igy hamarabb lessz teltségérzeted.
áldott ünnepeket mindenkienk!
óvatossan a nasikkal:-)
Sziasztok!
Először is nagyon boldg karácsonyt kívánok mindenkinek!
Én a héten meg sem mértem magam, mert piros napok vannak és még mindig van a kisfiamnak azokból a hülye mikulásokból és minden nap csokit zabálok, ja meg mogyit, meg tökmagot:-(
Ezt ma befejeztem, nem érdekel, mert biztos vagyok benne, hogy vagy 2 kilót híztam. Majd jövő héten mérek, addig meg csak reménykedem, hogy nem mentem megint 80 kiló fölé.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Ma reggel megtört a jég és 74.2 kg, juhéjjj! :-))))
Mindenkinek erőt az ünnepekhez! :-)))
Szia, üdv köztünk:) Bár én már "tapasztalt róka" vagyok ebben a klubban, mert január óta csinálom:D
Az a baj, h kell hozzá egy "kattanás", hogy ne add fel, különben mindig ez az elkezdem, abbahagyom lesz:s
Nekem maradt a tegnapi eredmény: 74.8 kg. Csak a zsír % csökkent 0.1-del.
De egy hete ilyenkor 40 dkg-al könnyebb voltam és az a durva, hogy végigdiétáztam és 2 naponta tornáztam a hetet. :-(
sziasztok!
én is mértem. 60,5 kg vagyok most. centiket is mértem (azt csak havonta szoktam) és a november végi mérés óta mindenhonnan -1-től -4 cm mínusz :)) a derekamról és a hasamról 3,illetve 4 cm ment le. örülök neki nagyon :) egy hónap múlva újra centizek. januárban már intenzívebben rá akarok állni a tornára,kíváncsi vagyok akkor mennyi megy majd le. ebben a hónapban kicsit hanyagoltam a mozgást,heti 1-2 torna volt csak. kilót is csak január elején mérek újra.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?