Fogyasztóvédelem? Ikea! (beszélgetés)
Lányok, most hívott a vevőszoli góré - persze kamerán nem látszik... de többlete lett a csajnak, holnap be kell mennem érte.
(a biztonság kedvéért a facebookra kitoltam, érezzék a törődést)
mindegy, egy a lényeg, ezt most visszaadják! Én is tanultam ebből, de Ti is figyeljetek mindig!!
szép napocskát Nektek s köszi a válaszokat!!!
" 7. Panaszaimmal hová fordulhatok?
Bármi panasz, reklamáció esetén kérjük abban az IKEA áruházban keresd a megfelelő kollégánkat ahol a vásárlás történt.
Ha nem tudod eldönteni kihez fordulj, a vevőszolgálaton állnak rendelkezésedre. "
Helyesen jártak el abban, hogy nem mutatták meg a kamerafelvételt, mert nincs jogod hozzá., hogy megnézd. A kameraképeket mindenütt csak meghatározott személyek nézhetik át - általában a területet érintő vezetők -, nem pedig boldog-boldogtalan. Az azonnali kasszazárás sem kötelező.
Ilyen esetben jegyzőkönyvet kell felvetetned a vevőszolgálatnál, és van nyoma a panaszodnak. Jelen esetben úgy tűnik, mintha elfogadtad volna az ott kapott tájékoztatást., ezért célszerű visszamenned, és pótlólag felvetetni a jkv-et, belefoglalva, hogy előző nap szóban megállapodtatok arról, hogy telefonon visszajeleznek neked.
Addig viszont, amíg nincs bizonyítékod,javaslom, hogy ne vádaskodj, mert akár rosszul is kijöhetsz belőle (pl. image rombolás miatt).
Örs vezér tér.
és nekem sem volt rossza tapasztalatom, nem is ezt vártam tőlük.. Pláne!!
Én is voltam már így. Ráadásul bankban és persze otthon vettem észre….
Visszamentem, rovancsot kértem, mondták, hogy menjek vissza zárásra akkor csinálnak rovancsot. Visszamentem este, megvártam és visszakaptam a pénzt.
Én beleírnék a panaszkönyvbe így utólag is.
Sokkal kitartóbbnak kellett volna lenned.
Amúgy néha engem is simán át lehetne vágni.
Én egyszer a tescoba vittem vissza az 1 hete lejárt csomagolt kuglófot, erre közölték, hogy vagy levásárlom vagy készpénzt kérek, de akkor csak a 75% kapom vissza. Nem tették zsebre amit kaptak.
A kamerát meg simán megnézhetted volna, ha már ők megnézhették.
Most ezek után vagy hagyod a fenébe vagy visszmész és követeled, hogy valami főokossal beszélhess. Viszont ha nincs benned elég akarat akkor hagyd a fenébe.
Nem az IKEA lopott meg, ez sajnos egy ilyen magánakció... Sok diák dolgozik ott, elég nagy a fejetlenség... Sajnos ezek ott minden napi események, sőt, vannak akik a kamerákat kijátszva a kasszába nyulkálnak...
A helyedben visszamennék még ma, nagy eséllyel ma másik brigád fog dolgozni... Mivel nem az ő zsebükbe oötött ki a pénz segítőkészebbek lesznek!
Ebből most lehet tanulni!
Ha ilyen történne velem, akkor tuti jelenetet rendeznék!
Amúgy ez melyik IKEA? Mert én idáig mindig csak jó tapasztalattal jöttem el onnan.
Az emberekkel sokkal több bajom van, akik lopják onnan az üdítőket, nem kicsit gusztustalan módszerekkel, és közben úgy vannak felöltözve, ahogy én sose leszek.
tudom tudom, de csak védi vmi a vásárlók érdekeit is.. akkor meg minek az a hülye kamera?!
mindegy :(
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál