Fogyasztóvédelem? Ikea! (beszélgetés)
Sajnos ott követtél el hibát, hogy nem követelted továbbra is a kasszazárást. Ilyen esetben ugyanis kötelesek lezárni a kasszát, átszámolni, és ha kiderül hogy többje van egy tízezressel, akkor megvan a pénzed. Ha erre nem hajlandóak, akkor - de ilyen esetben egyébként is - vásárlók könyve, beírni, egy példány a tiéd.
Az kevés hogy ők megnézték kamerán, aztán láttak amit láttak, a kasszát is le kellett volna számolni.:(
lehet, de örültem is h előálltak a kamera-üggyel, mert így van esélyem. csak terelnek... igazából már nem is a 10es miatt vok dühös (ha nem mondják a kamerát, benyelem) hanem ez az eljárás.. chhh
pedig én aztán pont nem vagyok az a cirkuszolós típus.. :(((
Kérlek Titeket, adjatok tanácsot, akár ha voltatok hasonló szituban, akár ha e területen dolgoztok...
Tegnap történt meg velem, hogy vásároltam Ikeában durván 5000-ért és sajnos későn (fél óra múlva) vettem észre hogy rosszul adtak vissza. 20.000-el fizettem de 10.000-ből kaptam vissza, azaz behúzták egy tizesemet :( Azonnal visszafordultam, de így is eltelt 1óra addig, míg visszazötyögtem villamossal. Azonnal a kasszához mentem, a kiscsaj fel is ismert, elmondtam a gyors storyt (ő se figyelt és én sem, mert a köv. vásárló nagyon megzavart minket) a mellette dolgozó idősebb hölgy azonnal mondta h zárjon kasszát, rovancs. Én is ebben bíztam, tudom h ez így megy máshol is. A kiscsaj telefonált 1et, majd közölte menjek a vevőszolg.-ra. Ott felvették az adataimat, a srác elment h visszanézik kamerán, jön 10p múlva. Visszaért úgy fél óra múlva, oda se szólt, odaléptem, megkérdeztem mit sikerült intézni. Csak nézett a klaviatúrára és pötyögött, percenként 1x ha felnézett, teljes zavarban, totálisan terelés gyanús volt az egész. Alig lehetett belőle kihúzni, h mégis mi van?! Először azt hittem elugrott 1 gyors spanglira, annyira nem volt képben. Majd nagy nehezen arra jutottunk, h megnézték 3an a felvételt és 10ezresnek látták. Én 1000% biztos vagyok benne h 20as volt, na de akkor is... így vagy úgy, 10es v 20as, hadd nézzem már meg a felvételt! Közölték, csak rendőrségi feljelentés után lehet. Vagy hívnak 1-2 héten belül. Mi??? És nagy nehézhkesen eljutottunk odáig, este elszámoláskor kiderül a lánynak többlete van-e, és reggel felhívnak. Az hagyján h nem hívtak, elérni lehetetlen őket szinte, mikor kiderült h a vevőszolg. vezetőt kérem, kezdődött is a hablatyolás, mikor elmondtam a storyt, méginkább. Úgy érzem, totálisan lesz**nak, sőt! Nem 1 kanapét akarok visszavinni amit fél éve használok és annak az árát elkérni, hanem a saját pénzemet szeretném megkapni, amivel "átvertek"!! De most már egyre inkább így is érzem, hogy ÁTVERT az IKEA! Azt hittem komolyabb multicég....
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál