Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos? (tudásbázis)
Sziasztok, nekem igazából a bionetes foggél használt. Most találtam meg a honlapját leírom Nektek, ja nem lehet honlapot írni :(
De ha beírjátok a keresőbe hogy
bionetshop, foginygyulladás
akkor ki fog jönni a honlap.
Szóval már nagyon visszahúzodott az ínyem, és ebben van Q 10 is, ami nagyon jó mert sejtépítő.
Nemcsak fogat mostam vele, hanem 5 percre pakolásként is használtam. Kb. 1 hónap után már nagyon szépen meggyógyult az ínyem. Ajánlom Nektek is.
Én ajánlanám mindenkinek az olajrágást.
Reggel fogmosás előtt vegyél be a szádba 1 teáskanál olajat! Olyan öt percig tartsd a szádban. Rágogasd, forgasd a szádban! Aztán köpd ki, addigra már fehérré válik a szádban az olaj, és csak azután moss fogat. Az éjszaka felgyülemlett összes baktériumot letakarítja a szájból.
Nekem egy időben állandóan vérzett az ínyem. Kb 2-3 hétig csináltam, amikorra teljesen megszűnt. Ha az embernek torokgyulladása van, vagy ha eszébe jut, nem árt időnként rágogatni. Az első 2-3 napban rendkívül undorodtam az olajtól. Gondolom más is így lenne vele, ez az első, amit le kell küzdeni.
Gingisol - iny-és szájápoló oldat.
Nekem ez jött be.
Reggel: Meridol fogkrém
Este: Sensodyne Pro Namel fogkrém
Öblögetni:Cserszömörcés (mentholos)szájvíz
Nekem fogorvos javasolta :) (segített!)
Lacalut aktív fogkrém, Curasept szájvíz.
De mindenképpen keress fel parodontológus szakorvost!
Komolyan mondom!Nekem ez nagy problámám volt, s az orvos a legfontosabb!!!
Mennyire súlyos?
Corsodil drogériában ls kapható, és középkategóriás árban. Fogorvos javasolta.
egyébként fogorvod:)
Nem kell betegségeket és gyógyszereket kitalálni.
Menj el a fogorvosodhoz, ha jó, akkor Ő megmondja. (Nekem mellesleg a fogkő okozta az ínyvérzést.)
Beugrott; skorbut! Nagyon konnyen gyogyithato, ha sok C vitamin tartalmu eteleket eszel; ugymint sok gyumolcs, zoldseg es C vitamin tabletta mindennap.
Remelem, rendbejossz hamarosan!
Minden jot!
Dorzsold be citrommal, naponta legalabb ketszer.
Ugy nez ki, C vitamin hianyod van,(elfelejtettem, hogy mondjak magyarul) vagy egyel naponta egyszer savanyu kaposztat. Egy het alatt el kell, hogy muljon.
Szia!
Te irtad, hogy aftád van, ugye? Ha az vérzik, akkor valószínűleg tényleg nincs köze a fogadhoz, de van itt egy olyan fórum, amin találsz megoldásokat az aftára ' "AFTA" mindenit .. ' Valami ilyesmi a fórum neve. Ott már több, mint 100 hozzászólás van ilyen témában, tudsz nézelődni.
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket?
- Kozmetikusok? Milyen kezelést alkalmaznak pattanásos bőrre, hatásosan?