Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
ennek örömére elraktam az első 200-ast !!
Szuper! Alig várom a levelet nagyon megnyugodnék ;)
de jooo megyunk mi is!!! :D majd gyujtjuk a 200-asokat a perselybe :D
Ibiza!!! Egy hét buli!!!! 😃
Most telefonált,július 3-án megyünk látogatásra, reggel 8 órára. Juhíjjj
Írtam, hogy az utolsó otthoni napok a legrosszabbak. Ez már a második napotok! Nem előtte, hanem belőle, és ez nagy különbség. Most néztem meg 9. napon írta az első levelet,, amit 2 nappal később kaptam meg. Tehát közeli célokat tűzzél ki, 1. a levélig- akkor már tudod, hogy hol van, tudsz írni neki.
2. a telefonig- ez már a kánaán.
3. a látogatásig ezt még nem tudom milyen
és aztán Bora Bora Na, jó így?
Tahiti mellett, jóóó az, megyünk
Meglehetősen jól viselem de biztos lesz ez még igy sem =D a férjemmel nem lesz probléma nem akarja maga alatt vágni a fát remélhetőleg hamarabb szabadul akkor.
Az is jó. mindjárt megnézem, hogy hol van.
Tetszik az egy év szabi ötlete:D:D
Amikor túl lesz valamelyikünk ezen a nyomasztáson, elmegy nyaralni és képeket fog posztolni ide a fórumra. :D
Csak 1 problémám van ezzel! Hová megyünk és főleg miből, hacsak nem jön be a lottó 5-ös! De a uticélokról közösen fantáziálhatunk:
Kezdem is: Hawai ,mert ott nem kell fűteni
Na, kinek van még jó ötlete?
A nyugtatót én is csak fulladási vészhelyzetre gondoltam.Semmire sem lenne megoldás, ha azon élnél.Most utólag úgy látom kint nehezebben éljük meg a beszoktató időszakot, mint ők bent. igaza volt Lizának, amikor azt írta, hogy vigyáznak rá. akkor én ezt az őrzésre értettem . De tényleg a szoktatóban már kiválasztják azokat akikkel probléma lehet. Hidd el, van gyakorlatuk benne. Én 23 év tanítás után amikor új osztályba mentem be, az első óra után láttam, hogy kivel lesz nehéz dolgom.Kiemelik a nehezen kezelhetőket a többiek közül. Már tudom, ezt úgy hívják, hogy más rezsimbe sorolják.Kevesebb kedvezmény, szigorúbb felügyelet. Csak így lehet nagy tömegben rendet tartani.
Biztosan nagyon fog neki örülni!
Ki is tartok mert erős vagyok és muszáj ! Köszönöm nektek a sok támogatást!!! 1000 hálám!! Nem is akarom magam nyugtatózni én is csak iszonyat vészhelyzetben nyúlnék hozzá!
mi verset irunk és kuldunk neki képet is.
[link]
Boldog apák napjával és hogy ő a mindenunk. de még nem biztos hogy ez a kép lesz. itt jo kis otletek vannak. van amibe mehet tobb kep is. még van pár ora :) aztán futás a postára :) és csak vasarnap nyithatja ki :)
Olvastalak tegnap délben, olyan sokat gondoltam rád tegnap!
Sajnálom, hogy befulladtál, de annak örülök, hogy gyorsan helyrejöttél orvos után.
A nyugtató legyen a legutolsó, amit beveszel! Ez egy olyan helyzet, ahol helyt kell állni és nincs választás. Neked sem, neki sem jó. Ha tudja, hogy gond van itt kint és nem tud bentről mit csinálni, segíteni, abba belepusztul. Ezért kell összekapni magunkat és támogatni. Ha kijön, meg elmenni egy év szabira :D :D
Eltelt már több, mint egy nap és minden nappal eggyel kevesebb!
De jó ötlet és ha szabad megkérdezni akkor mivel készültök ??
A tesom iratott nekem ,de még nem érzem hogy teljesen kikészültem volna próbálom elfoglalni magam . Most 8-9 napig van szoktató cellába??
lányok vasárnap apák napja! ti keszultok a gyerekekkel? ha igen mivel? mi már gőzerokkel dolgozunk a meglepin:)
Vigyázz magadra! Ilyenkor minden rejtett hiba kijön az ember szervezetében. Valami nyugtatót nem írtak fel átmenetileg?Rászokni nem érdemes, de amíg nem jelentkezik, addig talán jó lenne.Én is úgy erzem, ahogy itt a lányok írták, hogy három hét után már beáll a kapcsolattartás, és akkor már sokkal könnyebb.
Sziasztok csajok képzeljétek tegnap este úgy be fulladtam (kamasz korom óta nem volt kint) hogy elkellet menni az ügyeletre , kérdezték hogy érte e stessz ?? Mondom igen :-/ Megkaptam az inekcióim azonnal jobb lett . A plusz az egészben hogy nagyon normálisak voltak Bp.-en biztos nem ment volna ilyen gördülékenyen
igen,csak arra ne gondol hogy más meg itt aggódik esetleg érte...
pénze van bent,mivel dolgozik...olyanokat szokott csak kérni a csomiba,amik ott nagyon drágák és jobban megéri beküldenem..meg ami ott egyáltalán nincs is. kaját most kért először,eddig tisztálkodó szerek mentek inkább...
Gézuimádó! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem egyszerűbb kajára pénzt utalni, mont csomagot küldeni. A kaja kint is drága, tudom, hogy bent méginkább, de a postának is ára van, az őrületes méricskélés,hogy 5 kg alatt legyen és a kockázat, hogy kidobják az egészet. Nincs még tapasztalatom,tegnapelőtt küldtem az első csomagot,általánost, nem tudom még ,hogy mit kapott meg belőle, de sokkal könnyebb pénzt utalni.Remélem azt megkapta!
Hát remélem nem fog visszajönni!de 2 hét alatt csak elrendezôdött már!vagy nem?
nálunk nincs gond...minden megy rendesen csak fura hogy mindenhol mas van! ezért kérdeztem :) lehet hogy igy hamarabb azonositjak...
ha nem adhatják át neki, akkor a börtön ráírja a borítékra hogy még nem vagy engedélyezett kapcsolattartó és visszaküldik neked felbontás nélkül a levelet
na bumm ez kedves tőle... :/ de legalább megnyugodhatsz :)
További ajánlott fórumok: