Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fogház, börtön, fegyház fórum

Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)

2352. todika50 (válaszként erre: 2329. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 16:32
Osszátok be! Minden nap más ír, akkor mondig kap levelet!
2351. sosemtalálodki (válaszként erre: 2349. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 16:31
Todikáék is vártak több mint 2 hetet Baracskán nem nagyon csipkedik magukat, végül is nem az ő nyomoruk :(
2350. todika50 (válaszként erre: 2342. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 16:30
Azt hittem anyagilag égtél le!😄 Azt se csodálnám. Csomag, pénz küldés....
2015. júl. 7. 16:29
Elég ,,gyorsan" ment akkor nálatok minden.Nâlunk olyan lassan megy minden.Ő börtön fokozatban van, lehet azért?Ès olyan furi hogy a kàrtyàja nincs még készen. És azt sem tudjuk mikor küldhetünk neki csomagot.Vagy azt lehet màr most is?
2348. sosemtalálodki (válaszként erre: 2347. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 16:20
Jun.17.-én vonult be a lányneveldébe és hát most jul.24.-én lesz ha lesz majd akkor hiszem el ha már kiléptem a kapun. Én is így voltam vele hogy bírja ki a bezártságot a férjem, heti 6 napot dolgozott min.9 órában + utazás, és vas. nap néha fusizott is vagy még hétköznap is munka után. Jelentkezett munkára, felvették elviekben a héten már dolgozik!
2347. Bridzsy001 (válaszként erre: 2346. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 16:15
Addig csak meg kapod!Izgulsz? Mennyit kellett erre vàrnod? Èn Apumat úgy nem tudom elképzelni,hogy nem pörög :(
2346. sosemtalálodki (válaszként erre: 2345. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 16:12
Elviekben 24.-én de még papírt nem kaptam :( Én el sem tudom képzelni mákos ingben őt, aki gyűlöli az ingeket!!
2345. Bridzsy001 (válaszként erre: 2344. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 16:09

És megvan màr hogy mikor mehetsz?

Nem bàntjàk tudom,vigyâznak rà....csak ezek a rémképek tudod....biztos ismered :(

2344. sosemtalálodki (válaszként erre: 2343. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 16:08
Még én sem voltam látogatni ;) Nektek is és kitartás!!!! És ne féltsd mert nem fogják bántani !
2015. júl. 7. 16:05

Hàt sok sikert nektek sosemtalàlodki.De minden nehéz időszak valami újnak a kezdete. :)

Tènyleg az volt a legrosszabb...és aznap a búcsú :,( Meg a vàrakozás,de amint beindul,jobb. Alig vàrom màr a hívàsàt és a látogatàst :)

2342. sosemtalálodki (válaszként erre: 2340. - Todika50)
2015. júl. 7. 16:03
A csomag belsejével nem is volt gondom , a méréssel sem mert nem hallatta meg az 5 kg-ot csak majd megnézem a venyige címét, de még mindig gőzölög az agyam ugyhogy majd este megnézem majd holnap adom fel neki! Nagyon mérges vagyok rá, mert nekem oly mindegy hogy mikor kapja meg -.-" A pénz sem érkezett meg a számlájára, ide 2db levél se ,leégtem olyan vörös vagyok mint a rák, azt hiszem ez nem az én napom :(
2341. sosemtalálodki (válaszként erre: 2339. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 15:59
Már végre ketyeg az idő vissza fele ez nekünk is egy 7 éves ügynek tesz pontot a végére. A lányok is mondták itt hogy az utolsó nap amikor otthon van az a legrosszabb azt mondták és tényleg az volt a legrosszabb :( Azért költöztünk vidékre mert fent Pesten 60+rezsit nem tudtam volna kifizetni egyedül és itt a tesóméknál lakunk ahol ők kifizetik helyettem a számla nagyobbik felét (hozzáteszem 3 nagy szobás, nagykertes lakás de itt 2 felnőtt van a tesóm és a párja és a tesóm 3 gyereke ) eléggé így is egymás szájában vagyunk) Már most ugratom őket hogy ők is pezsgőt durrogtatnak ha elmegyünk és mi is hogy elmehetünk én már megvettem a másfél literere pezsgőt! Szóval azért jöttem el mert könnyebb anyagilag mert még gyesen vagyok !
2340. todika50
2015. júl. 7. 15:54
Sosemtalálodki! Nézd meg a honlapon a Venyige címét.Én is szenvedtem a csomaggal.Összegyűjtöttem előre 3 kutyakajás dobozt, hogy majd abba minden jól belefér. Ahogy azt Móricka elképzeli! Akkor kaptam a hírt, hogy a postai M-es nagyságú csomagot engedik be. Na, darabonként szedtem ki mindent, és mértem le konyhai mérlegen, hogy ne lépjem túl a súlyhatárt. 4kg 80 dkg lett. Úgy gondoltam inkább legyen kevesebb, mert hátha rossz a mérlegük, és visszaküldik az egészet.Mindent megkapott, csak egy vékony törülközőt kellett letétbe helyeznie, hogy miért azt nem értem, de mindegy.Kávé granulátumot küldtem zacskósakat, szeletelt fóliás téliszalámit, és pilótát, sós kréker kekszet, újságokat ,papírt, tollat eredeti csomagolásban, pipere cuccokat .Ja, egy nagy Ikea szatyrot kért a tetejére a csomagnak, mert abba fel tudta vinni úgy, hogy nem szedtek vámot tőle, akik látták. Kínálásra kell valami nápolyit kûldeni a szobatársaknak.
2339. Bridzsy001 (válaszként erre: 2338. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 15:52
Szegény kicsi gyerek :( Fel a fejjel nektek is,az elején màr túl vagyunk és az volt a legnehezebb de ahogy sokan mondjàk:Minden nappal eggyel kevesebb :( Nehéz időszak elé nézünk mindannyian de itt olyan jó.Valaki előrébb jâr,van aki jön....de tartsunk össze itt kint.Miért költöztetek vidékre?
2338. sosemtalálodki (válaszként erre: 2337. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 15:45

Ird úgy a levelet hogy pl. Kitti azt üzeni hogy: ....., Anyu azt üzeni ....

A marha répa férjem azt mondta hogy ugyanarra a címre adjam fel a csomagot amire a levelet , de csomagot pf.-ra nem lehet,most már ezt is tudom ;) Nagyon nehéz az eleje mindenkinek, nálunk okt.-ben kezdi az óvodát a közös kicsink aki nem mellesleg nagyon apás, 17.-én lesz egy hónapja hogy bent van és még mindig nagyon keresi őt. Egyszer azt mondja hogy a boltba ment nekem fájdalom csillapítóért, meg dolgozni, vagy csak sír.. :( Hozzáteszem hogy bevonulása elött egy héttel vidékre költöztem, nem volt könnyű.

Erősek vagyunk kibírjuk .!!!

2337. Bridzsy001 (válaszként erre: 2335. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 15:38

Köszönöm sosemtalàlodki.És szerinted ha egy borítékba tesszük de külön ràírjuk hogy kitől?Mert ugye,mind kapcsolattartók vagyunk.Csak utanéznek nem? :( Nem tudtad a címet,amire tudtad volna küldeni a csomagot?

Apukàm 3 évet kapott de 2 év utàn hazajöhet ha jól viselkedik :(

2336. sosemtalálodki (válaszként erre: 2333. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 15:30
Apukád mennyi ideig lesz bent? Az én férjem kapott 8+10+8 -at :(
2335. sosemtalálodki (válaszként erre: 2333. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 15:28
Megkérdezem a levélbe hogy kérdezzen rá hogy lehet ! Mikor bekerült a férjem az első hívást is úgy kaptam hogy hívott egy fiatal lány hogy a férjem üzeni minden oké. Késöbb a férjemtől én kaptam 2 telefon számot akiket én is felhívtam ! Mondjuk abból nem lett baj ,de szerintem ez sem nagyon szabályos vehetnék ezt is tiltott kapcsolattartásnak :( Fel a fejjel !
2015. júl. 7. 15:26
Lányok olyan ideges vagyok, hogy nem látok a dühtől. Ma elmegyek a kis postára ami közel van hozzánk(elötte elkaptam az egyik postást és megkérdeztem tőle hogy a kis postán van e doboz mármint postás doboz,és fel lehet e adni, azt mondta hogy persze) persze doboz nem volt fel kell menni a nagy postára,jó messze van még biciglivel is. Felmegyünk mi után bevásároltam a férjemnek mindent 2 megapakk szatyorral a nagy postára 99 fokba , a tökünkről is szakadt már a víz. Beérünk végig álljuk a sort, megvesszük a dobozt, kérdezem ugye megmérhetjük a súlyát ha végeztem? Mondja a hölgy igen ,mondom ha gyorsan bepakolom akkor sorszámot kell hogy húzzak vagy csak odaálljak, mondja újra kell húzni (99 voltak a postán :( ) Na mindegy... Végre túl vagyunk a súly is megfelelő, húzza a kedves postás nő a száját hogy le kell ragasztani most most mi legye?? Mondom nálam nincs semmi ... 10 perces kutakodás a hölgynél, leragasztja , és kezdjük a címet beírkállni , nem nagyon értette hogy miért a Pesti címemmel akarom küldeni ..mikor a férjem nevét bediktálom meg a címet elkezd rikálltozni hogy pf.-ra nem lehet !! Ez a nagy okos férjem azt mondta oda küldjem... Mindig utána nézek mindennek most ennek nem és tessék, a gyerek ülésben hoztam haza a dobozt a gyerek végig haza gyalogolt.... olyan ideges vagyok nem látok a dühtől... Se csomag , nagy leégés.. hiszti a köbön !
2333. Bridzsy001 (válaszként erre: 2332. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 15:18
Igazad van sosemtalàlodki.Abból baj nem lehet :)
2332. sosemtalálodki (válaszként erre: 2329. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 15:16
Elsődsorban én biztos csak annyit írnék hogy xy ezt üzeni neked ;)
2331. sosemtalálodki (válaszként erre: 2328. - Melinda1226)
2015. júl. 7. 15:15
Még papírt nem kaptunk csak telefonba mondta a férjem hogy 24.-én lesz elviekben ! Akkor mindenféleképpen feltankolok apróból!
2330. sosemtalálodki (válaszként erre: 2322. - Todika50)
2015. júl. 7. 15:12
Így van Todika,te a fiad "vesztetted el egy időre " én pedig a férjem és gyermekem apját. Muszáj megrázni magunkat és tenni tovább mindent, és tartani a lelket aki bent van.
2329. Bridzsy001 (válaszként erre: 2326. - Todika50)
2015. júl. 7. 14:40
Köszönöm Todika!Azon nem problémaznak ha többen írunk külön papírra neki de egy borítékban?De természetesen mi,a kapcsolattartói csak.
2328. melinda1226 (válaszként erre: 2297. - Sosemtalálodki)
2015. júl. 7. 14:26
Szia sosemtalálodki! pénzt vihetsz be magaddal,de csak aprót vigyél mert az automata azzal megy,és ez biztosabb,inkább nyelejen el egy 200-t mint 1000-t!mert ezis előfordul!vehetsz bármit a párodnak is,de a szendvicset csak akkor ha az automata felvan töltve,vagyis nem 1-2 db van benne,mert akkor biztos régebbi,zsemle benne 1 szelet rántott hús féleség ubival,kb 450.-,csokik kb 200ft,üditő 350.- ha jól emlékszem,de ez még novemberbe volt! nem tudom honnan mész a venyigébe,de ha kényelmesebb a baba kocsival menni,inkább vidd magaddal,a táskát be tudod tenni a szekrénybe,de a babakocsiba semmit ne hagyj,ha mégis vinnéd magaddal,nem mindenki bunkó,inkább a bajusz király aki szeret fontoskodni,a többi átlagba normális,készits elő minden iratott mielött mehettek be az első ajtón.személyi,lakcímkártya,a kicsié is,ha van neki,ha nincs anyakönyvi kivonat,de ha jól olvastam van személyie,látogatási papir,ha még igy müködik a párod meg foghatja a kicsit,de azért mielött át venné kérdezze meg,de mig mi meentük még lehetett! :) Mi amikor elkezdtük 6 hónapos múlt a kislányunk!mot 2,5 lesz,de nem igen volt nyügös,csak nem szeretett egy helyben meg ülni,igy mindig le kellett foglalni valamivel,csoki,kakaó,apa,cumi :) ami eszedbe jut! .) sajnos arra hogy mikor kell oda menni már nem emlékszem,mivan irva a papirra?de mi mindig ott voltunk már 15 perccel az elött hogy behivtak volna,inkább ott áltunk,mint késsünk, :)
2327. todika50
2015. júl. 7. 14:18
szúrópróbát akartam írni.
2326. todika50 (válaszként erre: 2325. - Bridzsy001)
2015. júl. 7. 14:17
Senki nem érti, de kell! Még nagyon sok ilyen lesz, amit nem értünk, de kell. Ne a neve mellé írd, hanem alulra, a fehércsík fölé. Így a kézbesítők látják a nevét, hiszen az a lényeg, a másik csak szabály.Szerintem a leveleket csak szúrróba szerűen olvassák el, mert ha egyik nap délután a postán feladom, másnap délben már megkapja. A rengeteg levelet nem hiszem, hogy mindig átolvassák.Más az, ha valaki előzetesbsn, vagy bűnszövetségben van.Mit láthatnak a mi bugyuta levélkéinkből, csak azt,hogy szeretjük a hozzánktartozókat, és igyekszünk mindent elmesélni, hogy ne essenek ki az itthoni életből. Fényképeket is lehet küldeni, ha nincs sok történés, akkor képeslapoz. Lényeg, hogy érezzék a törődést.
2015. júl. 7. 13:40
Csak írjam rà a borítékra a neve mellé,hog Erdeti címen kézbesítendő?Olvastam erről de nem értem :( Miért kell?
2324. Bridzsy001 (válaszként erre: 2322. - Todika50)
2015. júl. 7. 13:39
Todika50!Nem hiàba mondjàk,hogy ami nem öl meg.....nos,nem haltunk meg szóval erősek leszünk,ahogy ti is azok voltatok.Az elejèn azt kérdeztem magamtól:Hogy fogom ezt túlélni?Nem ettem napokig,lefogytam 48 kilóra pár nap alatt.Menni fog,tudom!Àtvészeljük!Alig vàrom màr,hogy az újak majd az én tanàcsomból merítsenek erőt,ahogy én a tieitekből :)
2323. f13b0d9c85 (válaszként erre: 2322. - Todika50)
2015. júl. 7. 13:37
Ez volt az első dolog amit tőletek tanultam, hogy eredeti címen kézbesítendő így rá is került a borítékra.Én már nyugodt vagyok persze amennyire lehet csak ez a levélmizéria ne történt volna meg.Biztos megkapja, de azért na.....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook