Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Biztosan nem.Olvasgattam blogokat a börtönéletről hát nagyon felzaklatott.Azt hittem csak a filmekben van így.
Most épp a Dick és Jane megy A tv-ben, az volt az egyik kedvencünk.
Ők nézhetnek Tv-ét?
Sziasztok! Olvasgatlak Bennetek, visszaolvastam elég sokat.
Még csak a 8. napnál járok és majd megőrülök.
A tanácsaitok alapján úgy döntöttem, hogy jövő héten megpróbálom előkeríteni a kijelölt ügyvédjét.
Kissé morbid, valami jelnek is veszem , jövő héten a Film pluszon "börtön hét" lesz.Minden este börtönös filmek lesznek.
én a postára is olló, vastag cellux, és zsineggel megyek :-)
hátha a postai mérleg mást mutat és akkor még ki tudok venni valamit, újra lezárni...
Szisztok lányok az én párom a Váci bvben van és plexit van köztünk ,régen ott sem volt,de sok volt a simlisség és ezért vezették be... Így a normalisabbja szív... sajnos .Csak akihez kis gyerek megy látogatni azok kaphatnak családi beszélőt,ők asztalnál ülnek. Bár nem értem miért csak ők,én is szeretném fogni a férjem kezét,meg puszilgatni,nem csak köszönés és búcsúzáskor...
De hát ez van ...
Ezt azért írtam mert lehet ,h ezt bevezetik több helyen is.
Nyugi, ne izgulj! mondom én Hahaha.
1. smak leves, van benne por,amitől jogosan tartanak, hiszen szorgos kezek otthon hozzá tudnak még valami más porocskát varázsolni. Senki sem kívánja, hogy beporzott,nem virágok, hanem pasik legyenek ott. Amit a benti boltban lehet kapni az nagykerből jön, a boltos biztos nem nyúl hozzá. Lehet tapasztalatuk.
2. cigi nagy helyet foglal a boltban, szabott állami ára van, keresni nem tud rajta, minek tartsa? Hadd foglalja a helyet a csomagban.
3. látogatás Honnan van az infód? Szájhagyományra ne adjál!
A Venyigében sok az előzetes, ahol szigorúbbak a szabályok,lehet,hogy onnan a hír. Hívd fel holnap a Venyigét, konkrétan kérdezzé
rá, hogy ilyen fokozatban milyen a látogatás pici gyerekkel. Lehet,hogy ha mondod a számát közvetlenül a nevelőjéhez kapcsolnak. Lizáék itt valami családos látogatásról írtak, kérdezz rá, lehet, hogy a férjednek nem is mondták, hogy olyan is lehet.Ha telefonálsz, lehet, hogy intézni tudsz ilyet.
Baracskán csak egy léc van az asztal közepén, volt ott kicsi, de nem nèztem,hogy kinél maradt. Ha tényleg plexi fal van(amit nem hiszek, csak az előzetesnél)akkor nem érdemes vinni a gyereket, mert tényleg csak ordítás lenne.
Majd írok.
Sajnos a vége nehezebb, de ezt mondták már eddig is. Mindig az eleje nehéz, meg a vége.
Már tűkön ül, ott van a sajtkukac a fenekében :-) nem annyira nyugodt, úgyhogy most mindig figyelmeztetnem kell arra, hogy még inkább figyeljen oda odabenn, ne kerüljön bajba, még akkor sem ha a többiek heccelik valamivel és a nyugtalansága miatt ez most nehezebb. Ezerrel tervezget.
Bár minden szülő így fogná fel Todika
az én párom anyja, aki egyébként nem is nevelte, mert intézetbe adta,de tartották a kapcsolatot, amikor írtam neki, hogy gond van és hogy vegye fel a kapcsolatot a fiával
akkor felhívott és jól leteremtett, hogy mit képzelek én, hogy szólok neki, hogy bajba van a fia....majdhogynem még nekem kellett elnézést kérnem tőle, hogy mertem neki szólni, hogy ha mást nem, de legalább levelet írjon neki...
persze se ő, se az apja, akinek szintén szóltam a fiáról és aki még csak válaszra sem méltatott (mert a szülők elváltak külön élnek) nem foglalkozik a saját gyerekükkel...