Fogászati dolgok. Mit tehetek ebben a helyzetben? (beszélgetés)
Gyökérkezelés 3-4 alkalom,esetleg 5 és ebbbe bele tartozik az ideiglenes tömés majd a végleges gyöökértömés...És ez ha az SZTK-ás lakóhelyed szerinti orvosodhoz mész teljesen ingyenes.!!!
Nekem most gyökérkezelték a harmadik fogamat,ma csiszoltak le 6fogamat,és készül a koronám.
Oltári beszari vagyok,régebben sokat kihuzattam,de hidd el rossz döntés volt,ha lehet meg kell tartani a fogat!!!
A Szentkirályiban kell a legtöbbet várni, 4-6 villivel kell menni és begyalogolni ..de ,,,na mindegy csütörtök és péntek tutti húzos:)
Másik az,, hogy inkább megmentik mint kihuzzák a fogat
Szia
Én rendszeres fogorvoshoz járó vagyok....értsed évek óta EZÉRT nem értem miképpen jut eszedbe az, hogy kihuzassál egy olyan fogat amit gyökérkezeléssel még meglehetne menteni.Az a fog majd jó lesz egyszer egy hid alapnak, vagy egy ..stb..
A foghiányt viszont csak egy másik hiddal,implantátummal tudod potolni VAGY tátong a semmi
Ha fáj akkor tutti nem 1 nap alatt alakult ki igy kikell bírnod a hétfő du.
Manapság már semmi nincs ingyen.
A gyökérkezelés nem 1 alkalom ezzel azt szeretném mondani tutti nem egyszerre kell kifizetned a 30 e
Amennyiben a körzetis 30 e csinálja a gyökérkezelést NE menj oda hanem egy magándokihoz aki szintén megcsinálja 30 e akkor és ugy h jó legyen neked.
Ha érdekel egy jó Bp,i fogorvos akkor priviben irjál nekem:)
S.
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos és sürgös kérdésem.
Tegnnap ki esett a tömésem az egyik hátsó fogamból,el mentem tegnap a fogrovoshoz,aki megnézte azt mondta "most" nem tud tömni mert sokan vannak.Jelzem 3-7ig tart a munka ideje oda mentem 15:15-re 2ember volt előttem...Akik ráadásul ki jöttek mire én be mentem.A lényeg,hogy azt mondta a doki,hogy ezt gyökérkezelni kell ideiglenes tömés ha meg akarom tartani korona stb....dúrván olyan 30ezer lenne.Mondtam neki,hogy jelenleg nincs rá keretem és,hogy inkább húzzuk ki.Erre beírt Hétfőre 16:45-re!!!Pedig mondtam neki,hogy nagyon fáj,és már a fülemre is rá ment,esténként alig tudok aludni.
Most ebből azt akartam ki hozni,hogy van olyan "másik"fogorvos aki ingyen végez foghúzást vagy csak a körzetihez mehetek?Mert tényleg nem szeretnék hétvégén "így"itthon lenni.
Nem tudom miért nem lett volna 5perce kihúzni és miért kellett megváratnia.Látta,hogy nagyon fáj és kérdezte is....Hát előre is köszönöm szépen!
üdv:Lemonchello
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- 6éves lányom, ha izgul, új helyzetben, a köldökénél piszkálja a hasát. Tudom:napfonatcsakra, berögzült, hozott dolgok. Ezoterikus magyaráza?
- Blogomba betehetek máshol talált érdekes dolgokat? Pl sakkos blogomba betehetek másik blogon lévő írásokat stb, ha megjelölöm a forrást?