Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Ki kell ábrándítsalak: az EREDETI hajszínedet nem kapod vissza ott, ahol festett. Válassz ugyanolyan árnyalatú színezőt, mint a hajad eredetileg, és azzal kend be a hajad. Elsőre nem biztos, hogy tökéletes lesz, de ha szerencséd van, összejön a dolog.
A színleszedő sem oldaná meg a problémádat, mert mint már írtam, akkor sem lesz olyan a haj, mint a festés előtt, mivel a vegyszeres beavatkozás megváltoztatta a pigmenteket.
én már megoldottam, másik topicban ajánlottak egy dolgot, és szerencsére jól sült el, ha gondolod nézd meg:
néztem amit te írtál, de nekem nem egyértelmű, hogy akkor most szebb szőke akarsz lenni, vagy megszabadulni a szőkétől? :D
Gondolom nem szeretnél még 4féle festékkel rá menni a hajdra,vagy estleg szőkítővel!:D
Szerintem érdeklődj a hajradírozás után(én is ezt teszem itt, de még válasz no rá) :)
és szerintem vissza kapod festék nélkül a hajszíned :)
Szia meginnt kérdésem lenne!
Hallottam egy bizonyos haj radírozásról!
Ez milyen árban van? hány radírozás kell egy mellig érő hajra?
Platina szőke pár helyen még a hajam,a többi karamell színű és a töve saját színem..
ocsmány..de muszáj lenövesztenem,vagy leradíroztatnom
nem roncsolja a hajat?
Köszönöm
sziasztok!
kicsibéka milyen lett a hajad??
Sziasztok!
Mi az a satír, és miért tartósabb, mint a festés?
Köszi!
Sziasztok!
Használ vagy próbálta már valaki a loreal kérastese termékeket? Főként a göndör hajra való termékei érdekelnének, kíváncsi vagyok, hogy tényleg annyira jók-e! Írjátok meg létszi a tapasztalatokat! Köszi!
sziasztok!
Nedves vagy száraz hajat festünk?
Sok otthoni festékre a nedves hajra való felvitel van írva?
Akkor nedvesre kell?
Valahol olvastam, hogy a szőke festék nem kopik úgy, mint a többi, pl. nem szívja ki a nap, nem dobja le a haj.
Ez igaz?
Ha igen, melyik szőke árnyalattól érvényes ez?
Már a 6-os sötétszőke is, vagy 8-tól felfelé?
igen igen :)
akkor nyugodtt vagyok !!!
köszönöm :)
+1. A lemosást vízzel végzik
A legtöbben elfelejtik, hogy a festék lemosását először a festék festékkel történő dörzsölésével, emulgeálásával kell kezdeni, mindezt víz nélkül. Mivel minden egyes hajfesték tisztítóanyagokat is tartalmaz, ezért akár a sampon is elhagyható lehetne.
Ezt hogy értik vajon?
Ez tényleg így van.
Én hajgumival a csuklómon alszom éjjel, amint ébred a kislányom (pedig már 2éves, de még mindig felébred éjjel) útközben a szobája felé már teszem is a hajamba a hajgumit.
Hat igen attol en is tartok egy kicsit!
De annyira nem szoktam parazni a hajfestesektol, mert ha nem jo, akkor fogom es atfestem!
Csak a sargulastol szabadulnek mar!!! :(
Nem tudom, miért, azt nem írták.
Kicsit félek, nehogy szürke legyen a hajad attól a színezőtől.
Igen, olvastam!
Szerintem meg lehet kapni, csak mar nem csinalnak tobbet!
Azert holnap megprobalok szerezni belole!
De nagyon orulni fogok, ha jo, mert akkor utana honnan szerzek megint?
Azt nem tudod miert szuntetik be?