Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Hogyan szabadultál meg a zsíros korpától?
Milyen samponokat használtál...
Szia!
Nekem attól is sárga lett a hajam. Alap hajszínem is szőke és "fehéret" szeretnék,de nem jött be ez a szinező.
Sziasztok!
Sárgás a hajam töve, és megnéztem ezt a Palette Tone creme 310 ezüst színezőt.Szerintetek Fehérítené a sárgát? És a színező kevésbé roncsol, mint a festék?Valamennyivel biztosan, ugye?
Szia!Köszönöm:)
Én is valami hasonlóra gondoltam,hogy majd valami bőrgyógyász-dologra fogom..
egyébként..nem is értem..én itthon a saját fésűimet is tisztítom..nna mindegy..
Sajna ez kb.olyan,mintha találnék az utcán egy hajkefét,és azzal lőném be a séróm..brrrr...inkább nem megyek fodrászhoz..:(((
Hú, ezen én is gondolkoztam, de nem hiszem, hogy ezt merném, elég tortúra lesz nekem ez a szőke festés is.
Gondolom csak a tövére akarod. Utána rá kell tenni a festéket. De ha csak később lesz sárgás, nem biztos, hogy kellene a szőkítés.
Nézegettem a Palette honlapját, ott választottam ki ezeket a festékeket, és van nekik a Tone creme 310 ezüst színező, azt írja, a sárga tónus csökkentésére van.
Nem akarod inkább azt kipróbálni?
Szóval akkor jó lett, csak később sárga. Az nem lenne baj, ennél biztos jobb lenne (ha így lenne) amilyen most. Majd használom a hamvasító sampont.
Csak félek, ez az arany nem tűnne el, csak világosabbá válna.
Pakolásom van, most is tök puha lett a hajam tőle.
szia. igazad van. én hajgyogyászhoz járok és mesélte hogy milyen betegségeket lehet elkapni egy fodrász kellékeitol.
ajánlom figyelmedbe a zsiros korpát amitol csak fél év alatt lehet megszabadulni. mondd azt a fodrásznak hogy hajgyogyászhoz járt és ő mondta hogy csak a saját dolgaidat használhatod. akkor talán nem meri bevetni a koszos fésűit
Mar emlekszem! Az A10-es volt a palette amit hasznaltam! :)
Szerintem latszana a hajadon, csak sokaig hagyd rajta!
En is volt, hogy rajtafelejtettem (kb 50-55 percig) es nem lett semmi baja a hajamnak!
Csak utana hasznalj valami hajpakolast!
Szerintetek a Palette A10 ultra hamvas szőkétől, vagy a Palette 219-es szuper hamvas szőkétől vagy az XXl 10 jég szőkétől milyen lenne a hajam?
Eltűnne az arany? Vagy még vörösebb lenne, vagy sárga? Azt is olvastam, valakinek szürke lett.
Előtte ki kellene szőkíteni a Palette XXL szőkítővel?
Nem baj, ha nem lenne világosabb, csak hamvasodjon.
Péntekig meg akarom csinálni.
Szia!
Én nem vagyok fodrász, de ez az eset az és fodrászomnál is fennáll, és tényleg undorító, szerintem mindenki után fertőtleníteni kellene, én legutóbb vittem a saját kefém, de nekem könnyű volt hivatkozni a göndör nehezen fésülhető hajamra., habár sztem miután kibontotta és csak vágott akkor az övét használta :(
Szia!
Te vagy bárki,aki tudna segíteni!
Kb.másfél éve járok egy fodrászhoz..Jól megcsinálja a hajam,nem is ez lenne a gondom..
Viszont rosszul vagyok a sok használt hajas keféktől és fésűktől..
Hogy vegyem rá,hogy fertőtlenítsé néha őket?
Lehet,hypochonder vagyok,de amióta hozzá járok korpás a fesjbőröm és nagyon viszket..
Nos,hogy kérdezzem meg tőle,hogy szokta-e mosni az eszközeit,hogy ne legyen sértő?Nem akarom megbántani,mert nagyon aranyos csajszi,csak sajna mostanában elég sok gondja van,én meg nem akarom ezzel tetézni..
Igazából élőben csúnyább. Több képet csináltam, de egyik sem lett olyan, mint a valódi szín. Kb. ilyen a napon, amit feltettem. Lakásban és "nem napon" nem a narancsos, hanem a citromsárgább aranyhoz hasonlít. Sötétebb helyen meg olyan, mintha tök barna lenne. Szóval nem ilyen szép színes, mint a képen, jóval "szürkébb".
Két hetente szívatta? Nem lett baja? És minden szívatás után tett rá festéket?
És mikorra, hányadikra lett jó?
Lehet, hogy eloben gaz, de nekem igy kepen nagyon tetszik!
Sok nagyon vilagos szoke melirral tudnam leginkabb elkepzelni!
Amugy a szokulesi folyamat eleg hosszu!
En hosszu elenkvorosbol lettem szoke!
2 hetente festette(szivatta)fodrasz!
Abban az idoszakban volt a hajam narancssargatol kezdve, a bugyirozsaszinen at a sargaig minden!
Meg jo, hogy hideg volt, igy eleg sokat voltam sapiban! :)
KEDVES FODRÁSZ!
Én most szeretnék áttérni intenzív vörös festékről, sötét barna tartós haj színezőre.
KÉRDÉSEM:
1.Az valóban nem károsítja úgy a hajat, de az őszhajszálat befogja?
2.Később vagy ha nem tetszik könnyedén vissza tudok térni a közepes vörösre, a sötét barnából?
Nagyon durva! Most mostam hajat.
Ez egyre ocsmányabb lesz.
Tettem fel képet. Nézzétek meg lécci!
Mi a fenét kenjek rá? Itthon még elmegy, de szombaton suliba kéne mennem, de így tuti nem megyek sehova!
Szerintem semmit, bár reggel láttam, korán, majd megnézem ha hazajön rendes fénynél.
Amúgy örült volna ha lilás lesz:))
En is a Shaumaval probalkoztam, attol lett olyan!
Koszi a tippet, lehet kiprobalom a dm-eset!
Mennyibe kerul?
Nekem világos barna hajam van.Nem volt sosem teljesen kiszőkítva, csak melírozva.És rögtön miután festi, utána sárga :SSztem nem hagyja rajta elég ideig.Meg egyszerre keni rá.Nem a tövére először.Meg mindig a használati útmutató szerinti ideig hagyja rajta.Pedig sztem azt nézni kell, hogy eléggé megszívta e magát, nem?
Hamvasítót használok, már 3. hajmosáson túl vagyok, de nem látok külömbséget:S Shaum...t..
Hát ez fura, hogy szürke lett, és lilás.
mondjuk ebből is több féle van. Sokan egyáltalán nem ajánlják a Shaumát és a Kallost sem. Nekem a fodrász a DM-ben kapható Swiss O Par-t mondta. Tegnap a 13 éves eredetileg szinte tejföl szőke lányom megmosta vele a haját, 10 percet hagyta rajta, semmi lila nem lett rajta és szürke sem.
Probaltam mar a hamvasito sampont (is), de attol meg nagyon szurke lett a hajam(enyhe lilas beutessel) :(
Igen, nagyon sotetbarna a sajat hajam!
Eddig talan az segitett a legtobbet, mikor a szoke festekbe feketet kevertunk! (tudom furan hangzik, de szep hamvas szint ad neki!)
Viszont orulnek, ha lenne olyan festek ami ezt onmagaban tudja!