Fityma letapadás 4 évesen, kell műtét? (tudásbázis)
Az én kisfiam ugyan még nincs 4 éves, de mi is hasonló cipőben járunk. Kb fél évvel ezelöttig neki is le volt tapadva a fitymája, pedig rendszeresen huzogattuk kiskora óta. De azt olvastam, hogy ez még normális.
Egyszer csak elkezdett termelődni a fityma alatt egy fehér trutyi, ami egy idő után utat tört magának kifelé, és ott elengedett egy kis helyen.
Mondjuk nagyon kellett vigyázni, mert könnyen begyullad. Ennek kezelésére-megelőzésére folyamatosan tisztítgatjuk, rózsa-teafa olajjal és feketenadálytő krémmel kenjük.
Most ott tartunk, hogy egyre több helyen vált már le a letapadás!
Kérdésem az lenne, hogy 4 éves fiamnak le van tapadva a fitymája, és nem tudom, kell-e műtét vagy megoldódik magától. Szűkület nincs, de alig lehet hátrahúzni, most kenőccsel próbálom, nem tudom, ér-e valamit.
Volt/van valaki hasonló helyzetben? A műtét fájdalmas, utána hány nap alatt jön helyre?
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Mit érzel, ha kórházba kell menned? (Nem műtétre, hanem pl. 1 vérvétel vagy látogatás céljából?)
- Mikor kell elkezdeni huzogatni egy kisfiú fitymáján a bőrt? És mi ennek a folyamata?
- Műtét után milyen gyakran kell kötést cserélni a seben?
- Kisfiúnak mennyi idős korától kell hátrahúzogatni a fitymáját?
- Fityma letapadás