Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fityma letapadás 4 évesen, kell műtét? fórum

Fityma letapadás 4 évesen, kell műtét? (tudásbázis)

1 2
10. wanita77 (válaszként erre: 8. - Mkjudit)
2012. nov. 9. 21:35
És nektek nem mondták, hogy orvoshoz kéne vinni? Nem lesz baj, hogy 10 évesen még mindig le van tapadva?
9. Myra (válaszként erre: 1. - Wanita77)
2012. nov. 9. 19:51
Nálunk az unokámnak volt hasonló probléma. 2x vittük el a háziorvoshoz,mikor még kicsi volt , talán 2 évesen,aztán kb. mi is 4 évesen , ő megcsinálta neki nagyon ügyesen és azóta sincs probléma vele, most már 10 éves.
2012. nov. 9. 19:38
Mi mindig hátrahúztuk, kitisztítottuk, kamilláztuk, aztán mindig visszatapad. Persze közben ordított...Most már majdnem 10 éves, de én nem merek hozzányúlni...
7. Peggy73 (válaszként erre: 2. - Wanita77)
2012. nov. 9. 19:31

Az én kisfiam ugyan még nincs 4 éves, de mi is hasonló cipőben járunk. Kb fél évvel ezelöttig neki is le volt tapadva a fitymája, pedig rendszeresen huzogattuk kiskora óta. De azt olvastam, hogy ez még normális.

Egyszer csak elkezdett termelődni a fityma alatt egy fehér trutyi, ami egy idő után utat tört magának kifelé, és ott elengedett egy kis helyen.

Mondjuk nagyon kellett vigyázni, mert könnyen begyullad. Ennek kezelésére-megelőzésére folyamatosan tisztítgatjuk, rózsa-teafa olajjal és feketenadálytő krémmel kenjük.

Most ott tartunk, hogy egyre több helyen vált már le a letapadás!

2012. nov. 9. 17:16
Én elvinném a kórházba, és meghallgatnám ott mit mondanak. Egy sebész csak több ilyet lát mint a ho, nem?
5. wanita77 (válaszként erre: 3. - Kisgynevtanonc)
2012. nov. 9. 17:13
Hát, ő azt mondta, hogy vigyük el a kórházba, mert mi nem tudjuk neki már megcsinálni. Azért írt fel krémet, hogy azzal kenegessem, de szerinte valószínűleg nem lesz elég. De én több helyen hallottam, olvastam, hogy még ebben a korban normális és később megoldódik magától. Ezért bizonytalanodtam el, mert félek, hogy fájdalmas lesz és esetleg nem is szükséges.
2012. nov. 9. 17:04
Az én fiamnak is le volt tapadva, bár közel sem ennyire mint ahogyan a tied elképzelem. És a h.o kicsit felhúzta rajta, aztán kenegettük. Most 9 éves, utsó részleteinek egyike, két nappal ezelőtt jött fel. Röviden ennyi :)
2012. nov. 9. 17:03
Mit mond a háziorvos?
2012. nov. 9. 16:13

Kérdésem az lenne, hogy 4 éves fiamnak le van tapadva a fitymája, és nem tudom, kell-e műtét vagy megoldódik magától. Szűkület nincs, de alig lehet hátrahúzni, most kenőccsel próbálom, nem tudom, ér-e valamit.

Volt/van valaki hasonló helyzetben? A műtét fájdalmas, utána hány nap alatt jön helyre?

Köszi előre is!

2012. nov. 9. 16:11
Fityma letapadás 4 évesen, kell műtét?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook