Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között fórum

Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
2009. okt. 21. 17:18

próbálj megnyugodni :-)

vigyázni meg 6 hét múlva is kell, de persze egy kis lájtos főzés még belefér. de én a helyedben megmondanám a férjemnek, hogy ha (egészséges)babát szertne, akkor mostantól ő takarít. de legalábbis segítsen :-)

sok sikert!:-)

417. naiv
2009. okt. 21. 14:44

hu lányok most gondolok csak bele 6hétig se takaritás se főzés fu már bőghetnékem van alig vártam,h hazajöjjek a korházbol de azt hiszem megbántam

a wc-ben a kedves férjem pisijét én huztam le 11órakor még jó,h fél7-re jár dolgozni nagyon fincs szaga volt na a mosdórol ne is beszéljek olyan koszos,h fogalom

erre mégkérdezi,h láttam,h feltakaritott??Na erre szivessen üvöltöttem volna egyet!!

2009. okt. 21. 14:34
egyértelműbben látszik:DDD
2009. okt. 21. 14:29
Na akkor már igzulok, bár azt hallottam hogy ha fiú azt hamarabb megmondják.
2009. okt. 21. 14:28

hááát, két téli fiú után, egy tavaszi kislány??? ugye jól hangzik?!

nekem rendes uh-n is megmondták már a 12. héten, h fiú a második

Elsőnél csak szülésnél derült ki:)

2009. okt. 21. 14:14
attól függ hogy milyen pozicióban fekszik, ha szerencséd van akkor a 4D-s ultrahanggal már a 13-14 héten megmondják. :) szóval nagyon várom a november végét mert akkor lehet már tudni fogom.
2009. okt. 21. 14:04

jajj, de jó, hogy már ennyien voltatok dokinál, és többet tudtok!!! :-)

azt akartam kérdezni, hogy kb mikor lehet megtudni a baba nemét először. Mona te már most tudod? ez nagyon jóó!!!!

2009. okt. 21. 13:31
Gondolom lányt szeretnétek a 2 fiú mellé... van valami megérzésed?
2009. okt. 21. 13:26
Amugy én most télen leszek 21 és ugy tervezem hogy 26-27 éves koromra nekem is 3 porontyom lesz :)
2009. okt. 21. 13:21
Szia, itt is :) én inditottam a fórumot szóval engedélyezem a belépést :D
2009. okt. 21. 13:19

Sziasztok! Még beférek ide, vagy másfél hónapig...:)))

Igaz novemberben 26leszek, de már a harmadik babát várom!:)

2009. okt. 21. 11:14
Remélem Naiv hogy nem lesz már semmi bajotok, köszi Voltaire várom majd az infókat :)
406. mona180
2009. okt. 21. 11:09
sziasztok tegnap voltam dokinál minden rendben és már 920 gramm és még mindig fütyis
405. naiv
2009. okt. 21. 11:05

Sziasztok!!

Vasárnap délelőtt bevitt a férjem mert barnáztam és ma engedtek ki!!Jól vagyunk 6hetesek vagyunk láttam ahogy dobog a minink szive!!

Ha minden rendbe lessz akkor 2010 juni 15-re vagyok kiirva!!

2009. okt. 21. 10:57

Sziasztok!!

Voltam dokinál!Magnéziumot írt fel és rendesen érzi a fejét tapintás szerint pedig a belső és a középső zárva van de a külső 1 újnyira nyitva vagyis ez van a papiron hogy C:2100!!

2009. okt. 21. 09:53

Sziasztok,

Már én is rég voltam erre! Csak közben készülök a vizsgákra :((( Nagyon parázok....

MissUrsula, nem felejtettem el amit kértél, csak még unokatesómék nyaralnak, most hétvégén jönnek haza, akkor tudok csak vele beszélni!

Üdv köztünk Geooo, és ha már franciatanárnak készült: Bienvenue parmis nous ;)

Manócska, kiváncsi vagyok, mit fog neked mondani az orvos!

2009. okt. 21. 09:35

Manócska, biztos nem lesz gond, majd írd meg mi volt a dokinál!

MissUrsula, ahogy magamat ismerem, még nekem sem biztos semmi, majd kialakuk. csak már lennék túl az első uh-on...

nevekben gondolkodtatok már?

nekem nagyon tetszik az Olívia

kisfiúnál pedig a Noel

de alahogy úgy érzem lányom lesz :-)

2009. okt. 20. 21:09
Nekem a cici érzékenység volt az első jel, és a 6-8 hétig folyamatosan gyomorégésem volt, pedig az nem jellemző a kora terhességnél, viszont hányingerem nem volt szerencsére. Én 3 utcára lakom az egyik kórháztól, de nem vagyok még benne biztos hogy ott fogok szülni, mert állítólag nem bababarát.
400. cc2f665987 (válaszként erre: 399. - 9cbf7a10b5)
2009. okt. 20. 20:58

Borsodban lakunk és ha nem lesz baj itt fogok szülni!!

A lányom most kezdi kapisgálni és mondja hogy anya baba és a pocimat simogatja vagy puszilja!!

Én is görcsölgettem vagy feszülgettem nem is tudom hogy hogy irjam hogy mit éreztem pontosan!

7.héten már volt szivhang!

Érzékenység még most is van és meg is maradt és volt is........most kezdtem el nyilalgatni mondjuk már lassan 3hete igy holnap megyek nőgyógyihoz nehogy nyitva legyek!!

2009. okt. 20. 20:54

mi nem szoktunk sokat utazni, csak nyáron, mior már mindkettőnk melegebb éghajlatra kívánkozna :-) akkor elutazunk nyaralni. novemberben leszünk együtt 3éve, sajnos még nem voltunk sok helyen. Először Bulgáriában nyaraltunk, majd Tunéziában, aztán idén a nászút volt Bali (persze utána össze kellett húzni a gatyát, de nem bántuk meg, hogy költöttünk rá,illetve hogy ezt kértük a násznéptől).

A férjem a munkája viszont sokat utazik, sajnos most is úton van, de szombaton már itthon lesz. :-)

Manócska!

Hamarosan akkor kibújik a pici :-)

hol fogsz szülni?

Nekem a múlt héten folyamatosan alhasi görcseim voltak, emiatt nagyon izgultam, de mostanra már enyhültek, csak néha szúrkál, vagy görcsöl.. nem nagyon tudok köztük különbséget tenni..:-S

remélem nem méhen kívüli...

igazából korán fáradok, korán kelek, gyakran járok pisilni, habár ma ezt nem nagyon éreztem, hangulatingadozásaim vannak, illetve nagyon ragyás a bőröm.

ja!és bimbóérzékenység.. ez elég kellemetlen.

te hogy érzed magad?

mikor volt először szívhangja a babádnak? A nővérke mit szól a tesónak? :-)

és megkérdezhetem tőled is hogy merre laktok? :-)

MissUrsula!

Te tudod már hol fogsz szülni, vagy hogy hol szeretnél?

2009. okt. 20. 20:40
Én pesten lakok, de a párom angol, szóval mi is gyakran utazunk csak nem éppen egzotikus helyekre.
397. cc2f665987 (válaszként erre: 395. - 9cbf7a10b5)
2009. okt. 20. 20:29
Utánad olvastam úgy hogy az útcsó kérdésem tárgytalan:)) de hogy vagy amúgy?Rosszullétek vannak?
396. cc2f665987 (válaszként erre: 395. - 9cbf7a10b5)
2009. okt. 20. 19:57

Szia!!

Nem baj hogy új vagy isten hozott!!:):)

Szombaton töltöm a 33.hetet és második babóca lesz!Úgy néz ki eddig hogy öcsi lesz a növér mellé!!!

Nálad mi újság??:DDD

2009. okt. 20. 19:54

Szia Manócska!

Én még új vagyok.

Megkérdezhetem, hogy hány hetes vagy? És hogy hanyadik baba?

2009. okt. 20. 18:52

Szép estét!!

Régen voltam már de hogy vagytok??

2009. okt. 20. 17:02

29-én leszek hat hetes, ezért gondoltam, hogy nov.2-án megyek :-)

az egyik ismerősömnek 4 hónapos volt a babája, amikor visszament a suliba(épp csak a nyári szünetet hagyta ki, előtte pedig nagy hassal vizsgázott), el se tudom képzelni hogy csinálta, nekem most még minden nap van 3-4 órám... de majd megkédezem..

bali tényleg nagyon szép volt, az emberek kedvesek, trópusi éghajlat, stb..

nade a tengerparti városokon kívül, hihetetlen milyen kosz és mocsok volt...

ráadásul a kaja nagyon egyhangú, de természetesen nagyon jó volt, a kedvenc élményem, amikor elefánt túrán voltunk :-)

ti merre laktok?

2009. okt. 20. 16:56
Nekem amugy az 5 héten még nem volt szivhang csak a 6. odikon szóval érdemes várni.
2009. okt. 20. 16:51
Szia, üdv közöttünk, én is viszonylag friss kismami vagyok most vagyok 9 és fél hetes, bár nálunk tervezett volt a baba, én nyáron fejeztem be a sulit, de az nem egyetem volt csak okj-s. Irigyellek hogy Balin voltatok gyönyörű lehetett. Ezek szerint akkor halasztani fogsz?
2009. okt. 20. 16:16

sziasztok!

21 éves vagyok, a férjem 32, és múlt hét szerdán pozitív lett a terhességi tesztem!!! :-)

csatlakozhatom hozzátok? :-)

nov.2-án megyek dokihoz először, remélem akkor már szívhang is lesz, és adig semmi gond nem lesz..

van köztetek olyan, aki tanul még?

én jelenleg az ELTE-n vagyok hallgató, és francia tanárnak készülök. kíváncsi lennék, hogy halasztottatok e , vagy "pont jókor" született a baba.

amúgy nekünk nem tervezett a bébi, habár nagyon örülünk neki!!! :-)

júliusban volt az esküvőnk, szeptemberben voltunk Balin nászúton, és ha jól számolom október vége felé foganhatott a pici. pont 2010 októberétől szerettünk volna babát, de nem számít. ha most akar jönni, akkor jöjjön :-)

2009. okt. 19. 11:06
Hát én örülnék ha a 14-16 hét között már lehetne látni, mert 4d re megyünk majd, ami talán jobban mutatja mindt a sima uh. Lassan telik az idő, pénteken leszek csak 10 hetes, annyi szerencsém van hogy szinte semmilyen tünetem nincs a kezdeti gyomorégés is elmult 1 hete, csak nagyon ritkán jön elő. Én is kicsit megfáztam de próbálok gyógyszer nélkül túlleni rajta
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook