Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Hát igen!Ezért nem mentem én se anyujékhoz,mert azért voltak egy páran.Kicsit jobban vagyunk.Ti?
Holnap megyünk nst-re meg védőnőhőz.Remélem minden rendbe lesz.Egyre többet szúr a hasam ott alul.Mostmár sokkal nehezebb minden:)Már alig várom hogy túl legyek rajta:)Mindenkinek szép napot!
Én 24.én apukáméknál voltam és 7 en voltunk az egyik rokon meg beteg volt, és csak 2 méterre ült tőlem én is attól féltem hogy elkapok valamit, de eltelt már 2 nap és eddig semmi tünetem nem volt, remélem akkor elkerültek a bacik de mérges voltam rá, hogy betegen vendégségbe megy.
Szegény Bence, remélem rendbejön a pocja már olvasni is fárasztó, gondolom elég kimerült lehetsz, van valaki aki segit neked indőnkét? köszi még azért hizna kell még van idje csak 20 hetes, a 18. heti uh-n volt 250 gramm, de azúta is biztos sokat nőtt már :) Legközelebb a 25. hét körül megyek 4D-re akkor már remélem rendesen fog látszani az arca.
Szia!Első nap hozzánk jönnek rokonok,anyujék,bátyámék,meg mindig betoppan még valaki.Második nap mi megyünk anyujékhoz ugyan az a szitú:)Ugyan úgy ott a kis család anyujéknál.Amúgy ebédre szoktunk menni.De ma nem voltunk mert tudod betegek vagyunk.Most este lenézünk egy kicsit hozzájuk és kész.Nem akartam ott több ember között betegeskedni:SAmúgy talán most egy kicsit jobban vagyok,már ideje lenne:)
Szia. Köszönöm szépen. Bizony, a nagy hajunk az megmaradt, bár picit már kikopott és most kezd barnulni is. Amúgy sajnos nem olyan egyszerűek a napjaink. Bencus hasfájós és szenvedünk. Állítólag a pocakfájás miatt nem alszik napközben. Vagy elalszik 5-10 perce és ha nem ringatjuk, akkor sír. Nagyon nehéz. Ahogy telnek a napok, egyre nehezebb. Éjszaka szerencsére alszik, bár még legalább 2x felkel, pedig már nem kellene. És hajnalban pedig jön a "katasztrófa". Jönnek az erőlködések, a pukik nem jönnek ki és sír sír és csak sír. Pénteken volt eddig a legrosszabb, mikor 1 nap alatt 40 fokos különbség volt kint. Óriásira megviselte szegénykémet és semmit nem aludt, este pedig szó szerint ordított. Se cicin, se ölben, se karban, se babakocsiban, sehol nem nyugodott meg. Már a dokit akartam kihívni, hogy mi ez... de 11-kor abbahagyta és elaludt. Aztán mondták másnap, hogy nem csak mi szenvedtünk ennyire, a front miatt volt minden.
Egyelőre ennyi. Majd még jelentkezem, ha engedi ez a kis ördögfióka.
Jah, nagyon édes a kis Elizabeth!!!!! Már most olyan kis husisnak látom. Mennyi a becsült súlya?
Sok puszi és vigyázzatok magatokra!
Jaj Nyuszkó csak most néztem a képeid egyre szebb a kisfiad, szép nagy haja van :)
Mondjuk tényleg elég lusta baba, mikor uh-n vagyok akkor is alig akar megfordulni :)Január közepén megyek, még a 24. heti cukor vizsgálat elött, de elötte még megyek védőnőhöz aki gondolom fog szívhangot nézni. Jól telik az ünnep, minden nap más rokonhoz megyünk, mióta a nagyszüleim nem élnek sajnos nálunk nem szokott lenni nagy 10-15 fős családi karácsony. De azért igy is jó, legalább minden napra van program, még holnap is megyünk az egyik nagynénmhez. Nálatok hogy szokott lenni?
Szia Nyuszkó Kellemes ünnepeket nektek is, majd ha lesz egy kis időd akkor irj majd hogy telnek a napjaitok.
Szia!Próbálok piheni minél többet.Nem is mentem sehova se.Szerintem ne ijedj meg.Valakinél erősebben lehet érezni,valakinél nem.Nálam is elég gyenge volt..Mikor mész legközelebb dokihoz?Amúgy hogy telnek az Ünnepek?pusz
Sziasztok Kismamik és leendő kismamik!
Nagyon Boldog, Békés és nyugodt Karácsonyt és babavárást kívánunk mindenkinek! És hozzon sok jó és hasznos dolgot a babuciknak és kismamiknak!
Sok sok puszi: Bence&Kriszti (Nyuszifül)
Sajnálom hogy betegen telik a karácsonyotok remélem szilveszterre már rendbe leszel. Ne erőltesd meg magad, és pihenj sokat. Én holnap kezedem az 5. hónapot de még mindig elég gyengén érzem a babát, normális ez?
Szia!Kellemes ünnepeket.Voltam nst,ott minden rendbe volt hála istenek.2 órát voltam rákötve a gépre.Azóta éjjel hőemelkedésem is volt,de nem ment fel lázra.Vettem be panadolt le is vitte.Hát mit mondjak.Jól nem vagyok:(Csak megnyugottam a babucimmal minden rendbe van.Bár ma megyek a dokihoz még meg is vizsgál,és majd ő felír nekem valami tabit.Remélem ott is minden rendbe lesz.Mi este díszitettük a fát.Ez a 3 napja hogy nem alszunk.Úgy eléggé fáradt vagyok:( Jön át anyum majd ma azt segít nekem főzni.Egyedül nem menne most.Örülök hogy veletek minden rendbe van.Puszillak.Vigyázatok magatokra!
Szia, remélem most már jobban vagy, majd irjál hogy mi volt a dokinál, én jól vagyok a szentesét túléltem, de délelött még takarítottam meg fát díszítettem, szóval már 5 kor fáradt voltam, de most már éjfél és még nincs kedvem aludni :)
Remélem jól vagytok!Problémamentes babavárást kívánok,és ne aggódj mindenen,mert a kicsi megérzi!Legyen sok örömöd benne!Boldog Karácsonyt!!!Szilvi és kisfia Zétény.
Szia barátosném:)Hogy vagytok?Én úgyan úgy:(Azóta se aludtunk semmit se.Felhívtam a Dokimat mondtam mi van velem,meg hogy a babucim lustább egy kicsit,meg sok szarokat írnak fel nekem azt se tudom mit szedjek.Be hívatott holnapra nst-re.Pénteken meg megyek vizsgálatra.Nagyon remélem nem lesz semmi baj.Kellemes Ünnepeket kívánok neked és a családodnak.Meg persze mindenkinek kellemes
Azért próbálj meg pihenni sokat, bár tudom ilyenkor 2 ünnep között nehéz, de majd biztos megérti a családod. Kellemes ünnepeket mindenkinek ha esetleg nem találkoznánk holnapig.
NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNUNK MINDENKINEK!
Hát ne is legyél beteg!A babucim se a mandarint se a kiwit nem birja,kihányom sajnos.Pedig nagyon szívesen enném.Úgy kívánom még se megy.Én is remélem holnapra jobban leszek bár nem hiszem.Egyre gyengébb vagyok:(
Remélem holnapra jobban leszel, én sem tudok aludni de én azért mert 10 kor keltem reggel :) Szerencsére idén télen még nem voltam beteg eszek a gyümiket meg a vitamint reméljük érnek is valamit.
Szerintem is:)Még mindig köhögök,sőt a torkom is nagyon fáj:S nem tudom már mi lenne jó :(Szúr mindenem a köhögéstől:(NEM hiszem hogy fogok tudni aludni.Remélem veletek minden rendbe van:)
Akkor most már biztos 2500 felett van :)
De igen!32 hetesen voltam utoljára 2200g dobot ki a gép.Úgy szerintem már jó súlyban van:)Azt mondta a dokim is nem lesz ez kicsi baba:)
Sok sikert meg kitartást :) reméljük nem lesz hisztis baba.
Még eddig nincs gond hiszen van segítségem és remélem mire a párom visszamegy dolgozni meglesz valahogy az a napirend!!Hogy hogy is tudom időziteni a dolgokat hogy jó is legyen!Nincs úgy gond vele még ilyen napszak függö és persze az éjszakák a húzosabbak eddig!!De imádom igy is :))
Egyébként az utolsó uh-n nem modtak becsült szülési súlyt? kb mekkora lehet most?
Bár úgy lenne hogy elöbb jönne!Jobban tudnák úgy vigyázni rá mint igy: Tegnap este volt.Eddig még igy soha nem éreztem mint tegnap kb 1 orán keresztül,de utána semmi:)
A kismamáknak szinte semmit sem szabad szerintem ha az orvosokon múlna, akkor egy búrába lennénk zárva 9 hónapig :) nem biztos hogy megvárja a 40. hetet a kisfiad, sokan a 38-39. héten szülnek, jóslófájásaid vannak már?
Hát mit ne mondjak ahogy töltöm a heteket egyre jobban szeretném már hogy a kincsem mellettem legyen:)Igy talán jobban megtudnám védeni mindentől.Kaptam egy köptetőt és elolvastam a papirra mi van írva nagy betűkkel kismamák ne szedjék,ilyet ba*****, akkor minek írta fel az orvosom tudja hogy a héten töltöm a 36 hetet.Én már nem értek semmit sem.Akkor az ember most döntse el hogy mi lenne a jó:(:(
Hát nem irigyellek, nem sok az a 2 év ami köztük van, nagyon szép a kisfiad, jó nagy haja van :)
További ajánlott fórumok: