Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Na, én meg a naplódat olvasgatom.. pontosabban olvasgattam, mert már egy ideje nem írsz ;) gondolom azért, mert végre hazajött a párod :)
Minden nap van egy időszak, amikr ugy érzem, hogy "na, itt az idő..." de aztán mégsem :) de már nagyon közeleg..érzem én :D
sziasztok lányok!!!
már én is rég jártam felétek, de sajnos az életem nagyban megváltozott, és nincs idöm a gép elött ülni.Nem akarok senki a prblémáimmal terhelni , aki akarja elolvassa a naplomban.
viszont nektek sok sikert a szüléshez már közel jártok hozzá, meglátjátok nagyon nagy élményben lessz részetek egy életre szolo élmény!!!
Emelint drága!!!Te hogy vagy ??munkával hogy állsz??irj valamit már ezer éve nem beszéltünk
puszi nektek csajszik
Hello!
Tényleg rég jártál erre :)
Szerintem az jó, ha alul puhul a hasad és nem kemény.. Legalábbis én utálom azt, amikor az egész hasam bedurran, olyan mint egy nagy daraqb kő :)
Én már tényleg a finishben vagyok, és egyre türelmetlenebb, hogy végre láthassam a kis Domibabát! Néha már tényleg nagyon "terhes" ez a terhesség :) ráadásul ezek a frontok.. jaj :)))
Látom akkor ti is már nagyban babacuccok között úszkáltok :)
Viszonylag jól viselem. Most már fáradságérzet sem gyötör, mint az elején. Csak nagyon pörgős az életem, folyton rohangálok ide-oda, és hát a picur meg ,,rajtam,, lóg :D, nem lehet még bedugi babakocsiba, vagy odanyomni apa kezébe, és hát eléggé nehéz már utazgatni, járkálni vele. Takaritás közben is folyton kifulladok, meg vigyázni kell, hogy nehogy véletlenül nekiszaaldjak vele valaminek :)
Szeptember 8.után várható picur érkezése. :))
Még mindig nem!!! Pedig most kellene nagyon a pénz, most hogy már tanítványom sincs,csak párom bevétele van, de abból lejön a magas kocsiszámla, és anyós hitelét is abból tiltják. A drága anyós meg nem nagyon akarja rendezni az adósságát, nemkispénzzel lóg már nekünk.
És amúgy hogy viseled az egyre nagyobb pocakot? Mekkora már? Mikorra is vagy kiírva? Jahj annyira irigyellek:). Pux
Végignéztem a videókat, bizony van köztük pár tanulságos :), köszi a cimet! Lányok, ime egyo ldal, ha kiváncsiak vagytok, milyen apuka lesz a párotok:
Puszi, szép napot!
Találtam egy jó oldalt. Megosztom veletek. Online szülésre felkészítő tanfolyam, regisztrálni kel és az összes videót meg tudjátok nézni. Interjúk, videó pelenkázásról, fürdetésről, bemutatják a szülőszobát... STB
Kellemes videózást!
Nina neked meg sok sikert a vizsgáidhoz!
Sziasztok babák és mamáik :)!
Kisfiunk nagyon de nagyon nehezen mutatja magát, nem sikerült a 4D, pedig szegény dokim beleizzadt. :D Láttam az arcocskáját, pisze orr és érzéki száj, de az orvos nem elégedett meg a képminőséggel, szóval visszahivott hétfőre. Nem is fizettünk a mai uh-ért. Zsebim eléggé reménytelenül feküdt, sokat mocorgott, az arcát folyton takargatta. A pofija pedig túl közel volt a méhfalhoz, alig volt előtte magzatviz, ezzel magyarázta a dokibá a kép rossz minőségét. Annyit mondhatok, hogy a miénk az évszázad fütyije :D, komolyan mondom lányok felnőtteket megszégyenitő formával rendelkezünk :)))) Imádom a kis popsijáát... Szép napot mindenkinek! Puszi
Biztosan élvezni fogjátok a 4D-t! Nekünk nagyon tetszett, mi is a 24. héten mentünk... Legszivesebben mennék mégegyszer, de nost nagyon sok volt a kiadásunk, az esküvővel, a költözéssel, babacuccok.. Szoval picit vissza kéne fogni magunkat... Bár megyünk nyaralni egy hétre.. de azért annyi jár nekünk :D
Nálatok hogy áll az eljegyzés projekt? :D
:))
Július 11-re lett kitüzve a nagy nap. Sajnos nem tudtuk előbb megoldani.. Nagyon remélem, hogy még Domikám bent lesz a pocakomba! Ugy terveztük, hogy szerény kis esküvőnk lesz... mi ketten plussz a 2 tanu... Na, mostmár a vendégek listája 30-ra növekedett :) Szerencsére van segitségem a szervezésben, mert egyedül képtelen lennék ennyi mindent összehangolni! :)
De sajnos nem csak jó hireim vannak :( Egyre rosszabb lett a vérképem, ezért szükség lett vérátömlesztére.. jaj :( és minden másnap vissza kell mennem, mert intravénásan is adagolják nekem a vasat :( Most is mindjárt megyünk, este 7kor kapom a következő löketett :(((
Veletek mizu csajok? A költözés miatt sokáig nem tudtam jönni, csak pár órája van netünk!
Sziasztok! :)
Lenne egy kérdésem lehet hülyeség de kíváncsi vagyok.
Párommal május 15-én voltunk együtt és nem védekeztünk.2 napja kicsit meg vannak duzzadva a melleim és a hőm mindig olyan 37,37.2
szerintetek ez jelenthet valamit? :)
köszi előre is.Üdv:Kriszti
Szia!!!
Hát ugyebár nem kis termetü kutyák, és szétszedték a hátsóudvari kaput..
nem de sajnos már ki van adva az utasítás hogy azkell nekik.
Most halat kell vennünk.
és te találtál melocskát???
értesítettek már???