Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Helóka! :)
Hát akkor nem volt egyszerű lefolyású terhességed, de gondolom a kicsi kárpótol utólag mindenért. :) Milyen vizsgálat során veszik észre, hogy érett a méhlepény?
Hello.
Nekem pont fordítva volt, kevesebbet ettem és fogytam is, de rosszullétek nélkül.Az 2-3 alkalommal volt csak.
Sziasztok!
Azért kellett befeküdnöm, mert magas volt a vérnyomásom, kivizsgálták, és kiderült érzékeny vagyok a frontokra, akkor pedig délelőtt 40 fok, délután meg szakadó eső volt.A doki biztonságosabbnak látta ha maradok, egyébként is már a 33. héten 3. fokban érett volt a lepény(ami már szülés előtt nemsokkal szokott lenni), valamint volt egy cisztám is amit még a terhesség 8. hetében távolítottak el.
Nem volt a legsimább terhesség, de a kisasszony mégis maradni akart, így a kiírtnál 2 nappal később szültem.Pedig még az orvosom is azt mondta jó lenne kihúzni a 38. hétig.Na én kellőképpen kihúztam.:)
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék ha nem baj:)
Volt valaki akinél a terhessége elején/első napok,hetek/ már jelentkezett a nagyobb étvágy??És ha igen akkor mikor?
Köszönöm előre is ha valaki ír:))
Üdv az újaknak!
Ebbe teljesen igazad van, semmi értelme sincs ezzen görcsölnöm, csak kibújik a pici fiam amikor végre ugy gondolja!
Azt megkérdezhetem, hogy miért kellett befeküdnöd 3 hétre?
Sziasztok!
Ha nem haragszotok adok egy apró tanácsot.Próbálj meg ne azon gondolkodni, hogy mikor akar már kibújni a pici, talán ez hatásos lesz.
Én tavaly szültem, és képzelhetitek, milyen élvezetes volt 3 hétig azt várni a kórházban, hogy mikor akarja már megmutatni magát.Amikor már nem ezen agyaltam, és úgy voltam vele, hogy "majd jön, ha akar, már nem érdekel", akkor 1 nap alatt már a kezemben tartottam.
Most meg néha jó lenne még terhesnek lenni, egy percem sincs pihenni, annyi energiája van a meleg ellenére...
Sziasztok
Megpróbálok csatlakozni hozzátok előtte gyorsan pár infót össze gyűjtök vissza olvasok pár oldalt :)
Már lenyugodott, volt olyan, hogy 1-2 napig alig éreztem valamit... Amikor már ott tartottam, hogy na, akkor irány a korház, mert ez igy nem lesz jó, akkor mindig elkezd brackdancelni :D
Az én kis bohócom!
Gondolom a te Domid meg most rugdos téged a legtöbbet! :)
Én bíztatom, hogy bújon ki.. bár nem csodálom, hogy ebbe a melegbe nincs kedve... Holnap jön a hidegfront!!! Na, majd az talán meghozza a várvavárt Domikámat!! :D
A páromat meg szinte én küldtem el :P Bár nagyon hiányzik, de láttam rajta, hogy nagyon szeretne már lemenni az anyukájához, annak meg nem láttam értelmét, hogy ketten rohadjunk itt ebbe a melegben! Sajnos attól nem lesz jobb nekem, hogyha ő is szenved!
Olvastam a naplódban, hogy bár távol van a párod, azért gondolatban mindig ott van veled! Biztos elhallmoz sok sms-sel! És majd meglátod, hogy mekkora lesz az öröm, amikor ujra találkoztok!! Hajaj!! :D
Most azon gondolkodom, hogy vajon mi a jobb ilyen melegben: a hideg zuhany, hogy lehütsem magamat, vagy a meleg zuhany, hogy utána hűvösebbnek érezem a levegőt.... Az élet nagy kérdései :D
Hát már tényleg előbujhatna Domibaba!!!
Ma is voltunk nst-n, még mindig le föl szaladgálnak a vonalak, de nem érzem, hogy be akarna indulni a dolog!
Igen, igen, olvastam, hogy elment a párod a szüleihez.. De ne aggódj! Hamar el fog telni az az egy hét! :D (mondom én, aki attól kivan, hogy a férje elment egy fél napra :D... Nem mentem vele le vidékre a szüleihez, mert nem birtam volna ki 1,5 órát a kocsiba oda és vissza a 40fokban!)
Mostanában én is olyan vagyok mint egy bőgő masina... D eolyan hülyeségeket miatt, hogy néha egyszerre sírok és nevetek magamon (pl. tegnap, hogy milyen csúnyák a szoptatós melltartók :P )
Ennek örülök, akkor mostmár végülis tényleg előbujhatna Domibaba! :)
Majd szurkolok nektek! :)
Igen, amúgy egész jól boldogulok, az elején még nem is fáradtam el annyira, de mostmár nap végére majd meghalok....:D
Szió,
Igen, szerencsére egy héttel ez előtt már elérte a 2900gr-ot! Jól ránk ijesztet, de ahogy rendbe tették az én vérképemet is, szerencsére Domika is elkezdett husosodni! :D
Olvasom a naplódban, hogy milyen jó baba a Patrik :D
Szia!
Hogy állsz? Mostanra már meghusisodott Domibaba, csak mert nemrég még írtad,h. nem a korának megfelelő a súlya!
Azóta "helyreállt" ?
Sziasztok!
Bocsi ninca h. csak most írok vissza, köszi h. megirtad nekem:)
Ma kellene megjönnie, de még semmi, pedig ilyenkor már szokott fájni a hasam:S hát nem tudom... ha ma nem jönn meg holnap megcsinálom a tesztet és kiderül. Ha terhes lennék akkor lenne már valami tünet?
Ln is pont akartam irni, hogy kezdünk megint kihalni :D
Én már nagyon szenvedek... csak nyafogni tudnék, ugyhogy inkább nem is írok semmit ;)
Szlovákiában szülünk, Domi babám (júj, most már nekem is igy hivják :D) kettős állampolgár lesz :)))
Volt ultrahang is, gyönyörűbb a drágám, mint valaha. Naplómban irtam is róla részletesebben. Már kis husis a teste :))) Várom, hogy láthassam élőben...