Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok lányok mi ujság van veletek???
mi jol vagyunk csak szomoruak a kutyáink megették a papagályokat meg a nyuszinkat a babók meg mindig keresik öoket.
Igen Emelint amiket most vettem papagályokat ezeknek is végük
Koszonjuk szepen a puszikat! :-D Szep Napot Nektek! :-D
Elolvastam a szülés történetedet.. bevallom, megkönnyeztem :) Nagyon megható... Most többet nem is tudok irni... De küldök egy nagy puszit a fiatal embernek és az anyukájának :)
Sziasztok :)
Új képek picurról az albumban! :) Három hét múlva kaptam időpontot 3/4D-re. Furi volt kicsit az ultrahang, már nem láttuk annyira egészben a manót, látszik, hogy kevesebb a helye. Már fél kiló, minden eredményünk jó lett. A videón nagyon jól látni a kukiját :D, nem tudom, a kép ,amit kifényképeztem, mennyire hiteles bizonyiték :))
Puszi minden kismamának, anyukának :)
wow :-DDD
nalunk is ugy volt hogy ultrahang szerint julius 24 volt a datum, menszesz alapjan (nem volt rendszeres) julius 8 volt. es julius 7-en csaszaroztak meg, mert leallt a placentamukodesem.. lehet ez volt a jo datum :-D
Holnaputan megjelenik a szulestortenetem cikkben nekem is!!!!
Szep Napot Mindenkinek!
Gratulálok a nagyfiunak! Büszke lehetsz rá :D
Elvileg julius 25.ére vagyok kiirva, de én ugy érzem, hogy előbb fog jönni. Már azért is, mert menstruáció kimaradása szerint is előbb kéne jönnie, csak az elején mindig kisebb volt mint kellett volna... Majd meglátjuk, jön, amikor szeretne, én már nagyon várom :D
Hizás szempontból tényleg nem sokat hiztam, még mindig csak 3,5kg-nál vagyok, pedig becsszó, hogy nem fogyózom :)
Uj hirem van!!!!!!!!!! Armin elso ejszakaja volt pelus nelkul tegnap este!! tegnap vettunk vegre gumilepedot, ki is probaltuk es Armin nem pisilt be ejszaka!!!!! tok boldog vagyok :-D olyan ugyes :-)
Megneztem a kepeidet, hat nem sokat hiztal :-)) engem lattal volna :-)) 46rol 66ra :-D mikorra vagy kiirva?
Szió, jó hallani felőletek is! Igazad van, minnél több időt kell a levegőn lenni ilyenkor! Én is alig várom már, hogy tolhassam Domibabát sétaközben :D
Ügyes nagy fiú ez az Ármin :D
szia! ritkan jarok errefele, miota jo ido van ... mindig kint vagyunk a jatszoteren vagy a tengerparton.. Armin mar 3 hete cicimentesen alszik!!! ugyhogy elhetem eletem ujra egy kicsit :-)) es jovohettol elkezdjuk az ejszakai leszokast a pelusrol! (akkor tud elvinni Parom ikeaba venni neki gumilepedot :-D ) nagyon sok mindent beszel magyarul kevesebbet hollandul, de megjegyzi es emlekszik ra ha kerdem Tole, ismeri a szamokat 1-10-ig, az abc-t a billentyuzeten le tudja gepelni es megtanitottuk neki azt is hogyha megnyomja a ctr+A es a viszanyilat :-) akkor kijeloli a jegyzettombbe a beirtakat es kitorli :-) kar hogy videot nem tudok feltenni ide :-) nagyon edes.. remelem mindenki ennyire jol van,mint mi :-) szep estet Nektek! a Varandosoknak is :-))
MI a helyzet lányok? Mindenki elhagyta a forumot?
Mi van veletek? kiváncsi vagyok :)
A Noel név volt a favorit, a páromnak is tetszett, de most már valahogy nem vagyok érte oda. Olyat szeretnék, amit lehet becézni :) Ma összeülünk a barátnőimmel délután, ésk italálunk valamit :D ...Szép napot mindenkinek
Akkor a Noel név már nem játszik? Pedig az olyan aranyos név! Sajnos Dominak semmi köze nincs a karácsonyhoz, pedig akkor tuti én is ezt a nevet választottam volna :P De még ugy is van pár hónapotok kitalálni mi lesz a pöttöm neve :D
Megosztom veletek az örömömet: vééééééééééééééééééégre sikerült találnunk lakást!!! Eddig egy 24nm-es garzonban laktunk, már kezdtek ellepni a gyerek cuccok minket, de szerencsére találtunk olyan lakást, ami árban és méretben is megfelel nekünk :D Szoval lesz a fiamnak gyerekszobája :D Anyuméktól meg kaptunk pénzt nászajándék gyanánt, szoval még be is tudjuk majd szépen rendezni!
Végre valami jó is történik velem :D
Gratula nina a kisfiúhoz :)! Ezt elfelejtettem :)!
Hát Annám ,fiú névben nem igazán gondolkodtunk eddig... Ami nekem tetszik, az a páromnál szóba sem jöhet, és forditva :))) Szóval teljes az összhang :D
:)))))
Szerencsére akkor minden rendben!
Nos, akkor Zoé és Jázmin is kukis lett a végére :D
Minden esetre gratula a kisfiuhoz! :)
Akkor mi lesz a neve? Gondolom nem marad Jázmin...
Sziasztok lányok! Hát a mai napban volt minden. Ijedtség, aggódás, öröm, meglepetés. Reggel párommal kicsit összebújtunk. Ebben még nem is volt semmi rossz, csakhogy együttlét után elkezdtem vérezni. Rögtön pánikba estünk mindketten, és hivtam a dokimat. Ő azt mondta, ha elmúlik a vérzés, akkor csak annyi a teendő, hogy pihenjek, és kerüljük az együttléteket egy időre. Ha viszont véreznék tovább, és elkezdene görcsölni a hasam, akkor be kell feküdnöm. Nagyon megijedtem, rögtön a legroszabbra gondoltam, a párom nyugtatott. De onnantól kezdve végig aggódtam a délutánt. A vérzés elállt, de továbbra is maradt barnás folyás. Háromkor elmentünk kutyit sétáltatni, és zsebi valahogy egész nap nem mozdult. Elhatároztuk, hogy bemegyünk az ambulanciára. A kicsi szivhangja rendben, mocorog is. A méhszájnak kuyta baja, de a folyás még eltarthat pár napig. Csak egy gond van, a mi kis Jázminkánk fiú :D ... Mégiscsak az elsőszámú anyai megérzés volt a nyerő :))) Most már minden rendben van, apa arca falfehér volt, amig engem vizsgáltak, és várt a folyosón, de amint meghallotta, hogy fia lesz, szinjátszósba ment át az árnyalata :D:D:D Mindenkinek szép estét... Éljen május elseje :)
:) Aranyos lehet nagyon!
Domibaba is annyit bir mozgolodni, hogy már néha rendesen fáj! :D A zenét nagyon szereti, akkor mozog a legtöbbet, ezt az anyukájától örökölte :P
Télibaba, miért szomorkodsz?
Hát most legutóbbi vizsgálaton nem volt lehetősége mutatkozni a kis szinésznőnek, mert doki bácsi nem csinált ultrahangot, csak kielemezte a véreredményeinket, megvizsgálta, szépen nő e a méhem, és hogy mozog-e a babus. Én persze mondtam, hogy naponta többször is mozog, én úgy érzem minden rendben. Aztán igy adott egy időpontot ultrahangra máj.11.-re. Tegnap éjjel, mikor ágyba kerültem, és aludni szerettem volna, Zsebi úgy megperdült a hasamban, hogy kiment az álom is a szememből :) Csoda, hogy mennyit tud tornázni, olyan mint apucija :D ...
Helló:)
Azt hittem ,hogy a munkahelyeden nincs munkád...,mert én így vagyok ezzel:)
Én is unatkozom csak éppen a melóhelyen:):):)
Meg szomorkodom...De ez már más tészta...
Nem tudok ,nem átverős otthoni melót.Amiket én néztem az nekem mind gyanús volt...
Sziasztok csajszik! Mizujs veletek? Én egész nap unatkozok, nincs munkám... Még mindig. Valaki esetleg nem tud egy jó otthoni melót, ami télleg nem átverés? Pux
Jo reggelt Lanyok! csak gondoltam bekoszonok Nektek szep napot kivanva :-D es van egy hirem, kepzeljetek Arminom masfel hete cicimentesen alszik!!!! szegenykemnek biztos hianyzik, mert neha csak ugy odatolakszik hozzam es rateszi a fejet, meg belekotor a felsombe es megfogja, de nem szol semmit :-( olyan edes... azt hiszem buszke vagyok magamra amiert 20 honapig szoptattam, es ra is amiert igy elfogadta, hogy kiurult :-D
Sziasztok!!!
hagyjuk azt a képet a barátnöm leszedette mert azt mondta szörnyüüüü!!!
Igen és mostmár egyre rosszab lesz voltaire, nem akarlak elkeseríteni de tényleg!!!
mondjuk szerintem ez édes teher de jol megkínoz a baba már a pociba is.
Még nem mutatkozott a kicsike nina.
csak két hét múlva hétfőn, 11-én derül majd ki, ha picur is akarja. Akkor leszek 21 hetes terhes, és szeretnénk a 3D-s ultrahangot... :) legyen végre egy arc, amiről lehet álmodozni ...
Sziasztok!
Brigi! Nem találom a göndör hajas fényképedet! Hol lehet megtekinteni??
Egyébként lehet, hogy meg leszek kövezve, de szerintem én nem fogom visszasirni ezt a kismama állapotot!! Még mindig csak deadalonnal tudok élni, most már kezd minden ülés kényelmetlen lenni, meg az ágy is, és bár még mindig csak plusz 2,5kg-3kgnál tártok, ugy érzem magam mint egy bááááálna :) Most lehet engem megkövezni :D
Nina, az kiderült, hogy kit rejt a pocakod? Jo volt apa megérzése?
Helló lányok kicsit irigykedem rátok lányok hogy kismamák vagytok az egy iszonyú jó állapot.)
Sajnos nincs fotogén arcom emelint,de nem bántottál meg, miért bántanál.
Én nem tudom eldönteni hogy melyik jobb ugyanis megoszlanak a vélemények
Hahó:) Én is itt vagyok:)Mint legújjabb tag:)
jó lett az AFP is, de a 16.héten nálunk mégis szokás elvégezni ezt a általam genetikainak nevezett vizsgálatot, ugyanis a kromoszomális betegségeket szűrik vele. :) Nem tudom, Szlovákiában úgy látszik biztosra mennek, de nem is baj :))) Nagyobb biztonságban érzem magunkat.
Ja, még ma sem közöltek semmit! Őrjítő!
Jó lett a hajad, bár szerintem az egyenes haj jobban áll neked (remélem nem érzed ezt bántónak,nem azért mondtam).
További ajánlott fórumok: