Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatal anyukák 20-tól 23-ig fórum

Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)

❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
1204. emelint (válaszként erre: 1200. - B393c24117)
2009. aug. 9. 13:15
Csodaszép a kisfiad! Mégegyszer gratula:D!
1203. emelint (válaszként erre: 1196. - Nina89)
2009. aug. 9. 13:14
Szia Nina! Örülök, hogy nincs nagy baj! Sok szerencsét, és egészséget kívánok!
1202. Szilvia.21 (válaszként erre: 1196. - Nina89)
2009. aug. 9. 13:06

Elhiszem,hogy féltél,nagyon nehéz lehetett,de akkor most megállitották szerencsére.

Vigyázzatok magatokra és szorítok Nektek,hogy a továbbiakban minden ok legyen!Puszi Nektek!

1201. Szilvia.21 (válaszként erre: 1198. - B393c24117)
2009. aug. 9. 13:03

Szia!

Szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!

2009. aug. 9. 12:53
Képet mindjárt teszek fel, de a szülés történet még egy picit várat magára! :D Szeretném szépen leírni, és nem összecsapni, de most még nagyon hulla vagyok ehez!
1199. emelint (válaszként erre: 1198. - B393c24117)
2009. aug. 9. 12:46
Szia Voltaire! Gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget kívánok nektek! Remélem hamarosan képeket is láthatunk, és szüléstörténetet is szívesen olvasnék... Puszi nektek:D!
2009. aug. 9. 12:33

Sziasztok Csajok!

Most értünk haza a korházból! Kedden befeküdtem, elkezdték az oxcitocinos teszt... és onnantól nem volt megállás :D De legalább igy nem kellett péntekig malmoznom és izgulnom Domibabájért!

Szóval Agiusztus 4.én délután 17.46-kor, 54cm és 3385gr-al megszületett a szemem fénye! :D

2009. aug. 8. 22:02

Sziasztok!

Úristen Anita most olvasom, hogy veled meg mi történt! Nagyon sajnálom! Jobbulást kívánok! Sok-sok puszi!:)

1196. nina89 (válaszként erre: 1195. - Szilvia.21)
2009. aug. 8. 21:26

Reméljük, hogy már minden rendben lesz, és hétfőn mehetünk haza a kórházból. Viszont én azt mondom lányok, ennyi hetes terhesen már mindenkinek vannak jóslófájásai, csak nálunk Szlovákiában nagyon odafigyelnek, hogy idő előtt ne érkezzen a baba, és kezelik az ilyet. Kaptam magnéziumot, fájásokra gyógyszert, izomlazítót. :) Pozitivan állok hozzá, legalább megbarátkoztunk a hellyel, és a szülőszobát is megnéztem. :)

Mindenesetre tegnap még eléggé gynege voltam, a párom itt ült az ágyam szélén, én meg bőgtem mint egy szamár, míg folyt az infúzió. Féltem, nehogy baj legyen... Féltettem Domikát... De most már jól vagyunk... :)

1195. Szilvia.21 (válaszként erre: 1194. - Nina89)
2009. aug. 8. 19:47

Szia!

Most olvastam,hogy mi történt. :(

Remélem minden rendben van azóta!

Hogy vagytok?

1194. nina89
2009. aug. 8. 18:11
Sziasztok csajócák! :) Én vagyok az, igaz még a kórházból, de én irok nektek, hála a drága páromnak, aki behozott nekem egy laptopot. Nagyon köszönöm a biztató sms-eket nektek, aranyoak vagytok. Őszintén megmondva nagyon jól esett, hogy gondoltok ránk, és aggódtok értünk. Remélem, most már joggal mondhatom: Nincs miért. :) Psuzilok mindenkit
1193. Giii
2009. aug. 8. 10:49

sziasztok,most olvastam Nina89 naplóját,irt a párja hogy kórházán van:(.

Leirta a tel.számát.

Remélem nem haragszik meg hogy ismeretlenül ide írtam,csak leírtam hogy ha valaki nem olvassa a naplóját és aggódik akkor tudja.

2009. aug. 6. 21:25

Sziasztok!

Eléggé pang a fórum! Na pont én mondom aki hónapokig nem volt!:)

Vandán elmúltak a pöttyök 2 nap után! Tegnap tápszeres napot tartottunk, hogy kitapasztaljam, hogy akkor végülis mi lehet az allergia kiváltója! Reggelre, sőt nem is reggel mert még este elkezdett pöttyösödni! Először azt hittem csak este megcsípte a szúnyog, mert levittük a kutyus sétálni, de reggelre több is lett, olyan helyeken ahol biztos nem csíphette meg a szúnyog! Szóval a tápszer váltotta ki nála megint a pöttyöket! Csak ugye az a baj, hogy az is ezer összetevőből áll kitudja mire lehet allergiás.....áááá! Nagyon nehéz ügy ez!

Én is nagyon izgulok már Annáért, mondjuk már biztos megvan Domi! Anitát sem láttam mostanában, de még MSN-en sem! Mi van veletek csajok????

1191. emelint
2009. aug. 6. 14:28
Sziasztok! Mizujs veletek kismamák? Voltaire annyira izgulok érted,mi van veled (vagy veletek?:D)? Nina, és te hogy vagy? Mummoska, javult már Vanda állapota? Írjatok! Annyira unatkozom!
2009. aug. 4. 12:45

Szerencsére jól viseli és nem vakarja szét magát!

De érdekes, mert amikor a háta ekcémás volt azt sem vakarta! Bezzeg nekem a kezem úgy viszket, hogy sokszor már megtudnék őrülni! Sokszor ki is sebesedik!

Ja és mindennek tetejébe ma kihúzták a fogam! Szóval most már tényleg kezd nagyon elegem lenni!:@

Mindekinek szép napot! Nekem ma úgysem lesz az!:(

1189. emelint (válaszként erre: 1188. - Mummoska11)
2009. aug. 4. 11:29
JAJ! Szegénykém. És ő hogy viseli? Mármint nem vakarja szét, vagy nem is zavarja?
2009. aug. 3. 17:47

Sziasztok!

Képzeljétek Vandám allergiás!:(

Ne tudjuk pontosan még mire, de úgy tűnik, hogy étel allergia lesz! Valószínűleg a fehérje tartalmú ételekre!

Szegényem olyan csúnya foltos volt reggelre, hogy az valami borzalom! Kaptunk gyógyszereket, elvileg néhány napon belül elmúlik és utánna szép lassan megint visszakell szoktatni a "normális" kajákhoz, addig viszont fehérje mentes diétán vagyunk, ami nem egy egyszerű.....

Már kész vagyok az ekcémája elmúlik, most meg jön ez....!

Elegem van!!!!!!:@

1187. szankuviki (válaszként erre: 1183. - Emelint)
2009. júl. 31. 20:55

Szió.

most 22-én volt 13 hónapos.Jelenleg gyest kapok, mivel suliból mentem szülni, és nem járt a gyed.Munkát tervezek, de egyenlőre csak vmi itthon végezhető lenne jó.Sajnos itt nincs bölcsi, hogy be tudjam adni és mehessek dolgozni.Költözni szerettünk volna de sajnos a leendő vevőknek nem adott a bank pénzt így maradunk és várunk hátha vki ténylegesen meg tudja venni a házat.Ha sikrül akkor megy a csaj bölcsibe, én pedig dolgozni.

2009. júl. 31. 19:02

Sziasztok!

Gyomorfájáson nekem is volt, elég kellemetlen, zavaró! Sajnos nem is lehet vele mit tenni!

Anna! Mizu veletek? Egyben még?????

Vigyázzatok kismamik magatokra ebben a hülye melegben, sok-sok folyadékot tessék inni!:)

Puszi mindenkinek!:)

1185. nina89 (válaszként erre: 1182. - Emelint)
2009. júl. 31. 17:34

Szia! Gratulálok a sikeres felvételihez :))) Bizony eléggé nyűgösen viselem a meleget, de mostanában már inkább a fájások, amik ,,megszépitik,, a napjaimat. Fájdogálnak a medencecsontjaim, a gyomrom őrülten fáj minden reggel, miután eszek (azt mondják, fenn van a babó és nyomja). Igyekszem keveset kajálni, pedig étvágyam az lenne, csak a folyamatos gyomorfájdalmak elveszik a kedvem tőle, hogy jóllakjak. Ezen kivül jelentkeznek már gyakrabban a menstruációs görcsökhöz hasonlók. De alapjában véve jól vagyok lelkileg. :) Lassan itt a finálé, remélem minden jól alakul.

Én eddig 8-9 kilót hiztam, 7-8-9 plusz körül ingadozik mindig, biztosan attól függ, hogy mikor tudok többet vagy kevesebbet enni.

1184. emelint
2009. júl. 31. 14:25
Voltaire, úgy izgulok érted! Hogy bírod az utolsó napokat? Remélem minden rendben van!
1183. emelint (válaszként erre: 1181. - Szankuviki)
2009. júl. 31. 14:19
Mennyi idős a kislányod? És te mit csinálsz? Mármint gyes/gyed vagy suli vagy meló? Vagy egyszerre több is?
1182. emelint (válaszként erre: 1180. - Nina89)
2009. júl. 31. 14:16

Szia. Velem semmi különös. Felvettek Nyíregyre matek levelezőre, de őszintén megmondva nem nagy meglepetés volt. Munkám az még mindig nincs, de egyre több a tanítvány, és szeptembertől lehet gyerekfelügyelő leszek. Szal bejelentett munkám nem hinném, hogy lesz, és ez eléggé bánt, jó lett volna a babónál gyedet kapni.

Te hogy vagy? Ebben a nagy melegben biztos nyűgösebb vagy... én igen úgy fogom tervezni a babót, hogy nyáron ne legyen nagy pocakom, mert így is elég nyűgös vagyok, hát még 10-15 kilóval többel. te amúgy eddig mennyit híztál? Mármint babával mindennel együtt:).

2009. júl. 31. 10:44

Hello.

Én épp tegnap költöztettem át a kiscsajt a saját szobájába.

Elég jól ment.Alig kellett bemennem és 1/2 óra alatt egyedül elaludt, majd éjszaka egyszer felkelt, akkor nem találta a cumit, odaadtam és már aludt is tovább.Remélem így is fogja folytatni.Ezt leszámítva meleg van és csak ülünk idebenn, alig tudunk kimenni annyira éget a nap, csak estefelé, de akkor be se lehet hozni.

1180. nina89
2009. júl. 31. 08:30
Helóbeló! Kivel mizujs? :)
2009. júl. 27. 09:07

Sziasztok!

Hát igen, nem volt egy álom a terhesség, de ez a kis csepp csaj mindent megért.Uh vizsgálaton nézték hogy milyen a keringés meg ilyenek és akkor mondta a doki, hogy 3. fokban érett.Más azzal már szülni megy, én nem.

Dzseniferem is sokat rugdosott, ő általában megvárta az nst-t, a dokim meg mindig mondta milyen aktív, pedig az még nem is volt az igazi, tudott ám rugdosódni.:)

2009. júl. 26. 16:46

Sziasztok!

Bocsi, hogy sokáig nem írtam nektek!

Remélem mindenki jól van! Majd egy kicsit visszaolvasok, hogy nagyjából tudjam kivel mizu!:)

1177. emelint (válaszként erre: 1176. - B393c24117)
2009. júl. 26. 09:58
Köszi,nagyon jó volt a balcsi, de elég is volt belőle ennyi. Most meg éppen nőcis bajjal szenvedek... Pusz
2009. júl. 26. 08:30

Kedves vagy Anita, de még mindig 2in1 vagyok!!!

pedig már annyira, de annyira... De mostmár csak nem várat sokáig magára a kiskrapekom!

Add meg a telószámodat privibe, és akkor küldök neked egy üzit, amikor beindulnak az események, és igy nem kell találgatnod ;)

Emelint, hogy sikerült a nyaralás?

1175. nina89
2009. júl. 25. 23:31
komolyan mondom Annám, úgy izgulok érted, mintha legalábbis már én szülnék... :)
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook