Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatal anyukák 20-tól 23-ig fórum

Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
934. b393c24117 (válaszként erre: 933. - Nina89)
2009. ápr. 10. 18:11

:)

Na akkor mindjárt én is megnézem ezt a forumot... De egyet értek mindennel amit irtál!

Htfőn voltatok uh-n Nina, nem? Mit lehet tudni a babórol? Megmutatta mi van a lába között?? :D

933. nina89
2009. ápr. 10. 16:46

Szia Kitty és többi fórumtag :)!

Visszaolvastam jópár fórumbejegyzést a leányanyán. Na épp ezek azok a fórumok, ahol én inkább véleményt sem nyilvánitok. Teljesen felesleges, mert mindig lesznek rosszindulatú emberek, akik próbálják ránkerőltetni a felfogásukat. Még az a szerencse, hogy sokfélék vagyunk, és az élet sosem fekete vagy fehér. Nem tudhatja soha senki, hogy melyik cselekedetének mi lesz majd a következménye. Éppen ezért tiszteleben kéne tartani a másik ember szabad döntéseit, hiszen mindenki, akár 20 akár 30 éves, vállalja a tettei következményeit. Különálló személyiségek vagyunk, vitázhatnánk, ki melyik életszakaszában válik éretté, de ezzel nem megyünk semmire. Nem tudunk senkit meggyőzni arról, hogy mi boldogok vagyunk.

A fórum fő célja szerintem, hogy egymással örülni tudjunk, egymást tanácsokkal segitsük, de semmiképpen, hogy egyikünk a másiknak akár egy csepp fájdalmat is okozzon, hiszen azért a mai világban tényleg nem kell ide jönni.

A lényeg, hogy egy kisbabának szerető környezetre van szüksége, egy védelmező anyai ölre, és nem egy másokat csak bántani tudó, lehúzó, rosszindulatú anyára, aki nem találja az élet szépségeit, és ezért megpróbál mindenkit meggyőzni arról, hogy 10 év múlva majd meglátod, felnő a gyerek, elhagy a férjed, 100 kilós leszel.............. :) Ne hallgassunk az ilyenekre, mindenkinek kivánok békességet, tisztánlátást, és sok apró örömöt a hétköznapokba. Szeretlek Titeket, Csajócáim :))

2009. ápr. 10. 15:26
Pedig direkt ott hagytam a fórumot, hogy ne szítsam tovább ezt az egészet és még én vagyok a degenerált tahó stb... Miért?
931. Mummoska11 (válaszként erre: 930. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 15:25

Sziasztok! Hát a leányanyva vagy felelőtlen anyán megtaláljátok! Normálisan elmondtam neki a véleményemet, majd utánna belekötött minden hozzászólásomba! Aztán lefruskázott és hát valahogy elborult az agyam és már én sem bírtam ki, hogy ne írjak neki egy kicsit durvábbat, de még mindig nem voltam akkor szemét, mint ő! Aztán folyamatosan megaláz! Rohadtul unom! Átmentem egy másik fórumra és jött utánnam! Na aztán akkor írtam neki, hogy koccanjon már le rólam, mert én már direkt nem írtam neki vissza, hogy ne fajuljon el még jobban!

Most pedig szóltam a moderátornak, hogy legyen kedves valamit tenni, mert már unom! Szóval röviden ennyi! Lehet, hogy én is indulatos vagyok, de amit ő csinált, az elég gáz és akkor mág én vagyok a gyerekes, tapasztalatlan kis fruska, liba, stb.... Hát nem tudom, de komolyan elmegy a kedvem az élettől is aikor ilyen barmokkal talákozok!

930. b393c24117 (válaszként erre: 928. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 11:42

:))) Csak nyugodtan, lélegez mélyeket :)

Mi történt konkrétan???

929. emelint
2009. ápr. 9. 20:37
Igazad van! Csak erősen! Meg kell védeni magunkat:)!
2009. ápr. 9. 20:16

Sziasztok! Miért van az, hogy minket fiatal anyákat bántanak????? Elegem van az ilyenekből! Mivel érdemlem én ezt ki? Lehet, hogy nagy szám van nekem is, de hagynom kéne, hogy sértegessenek?

Ahhhhjjj elegem van!:(

927. emelint
2009. ápr. 9. 13:19
Szia! Én éppen tavaszi nagytakarítok, szal azért nem vagyok a gépnél. És veletek mizujs?
926. brigi23
2009. ápr. 9. 10:12
Sziasztok mizu errefelé:látom ebben a jó idöben inkább mindenki kint van!
925. emelint (válaszként erre: 924. - Brigi23)
2009. ápr. 6. 11:28

Matekot tanítok! Nagyon szeretem csinálni, de nem egy biztos meló az itthoni korrepetálás!

Szegény papagájok! Biztos nem örülne gergő!

924. brigi23 (válaszként erre: 923. - Emelint)
2009. ápr. 6. 09:25

Szia!Nekünk is eltelt de én vártam mert nekem ma jön haza a párom, másfél hete nincs itthon. Mit tanítasz?

Meghalt a másik papagályunk, belepusztult a bánatba.Tudod a másikat mamucikám elengedte.Ma megyek venni másikat, mert a gegö nem tudja hogy meghalt.Abbol bizti balhé lenne

923. emelint
2009. ápr. 6. 09:18
Sziasztok! Nekem mindig olyan gyorsan eltelik a hétvége :(! Párom csak hétvégén van itthon egy ideig, úgyhogy a pár óra tanítás mellett vele töltöttem a hétvégét!
922. brigi23 (válaszként erre: 921. - Nina89)
2009. ápr. 5. 21:01
Szia nina !Nekünk csodálatos volt ez a nap, egész nap kint voltunk a fiúkkal.Még ebédelni sem jöttünk be!Képzeljétek du-án nekiálltam sütni rákóci túróst Kimentem a konyhából egy pillanatra de már minden elö volt készítve, a tészta sütöben túro kikeverve,és mire visszanentem a drága kutyáinm felfalták a túrót.oan mérges lettem még sírógörcsöt is kaptam.Na naekem igy telt.:)A fájdalomról csak annyit hogy tuti tágulsz nekem is volt ilyen, nekem feszült is állandóan és magne b6-ot írt fel a dokim!
921. nina89
2009. ápr. 5. 11:46
Sziasztok csajok!:) Mizujs? Kinek hogy telik a vasárnap délelőtt? Nálunk főzőcske, nyitott teraszajtónál, csodálatos egy tavaszi napra ébredtünk. :) Viszont ma éjszaka alig birtam kikelni az ágyból, úgy fájt a derekam, mint még soha, sajgott az egész medencém. nagyon megijedtem, mert félálomban azt sem tudtam eldönteni, hogy most a hasam fáj nagyon, vagy valami idegszál becsipődés ez?!!! :O Reggelre hála az égnek csillapodott, de most ülés közben is érzem a medencecsontjaimat fájdogálni. Már tágulnának????? :O Fura
920. brigi23
2009. ápr. 3. 21:37
Sziasztok lányok!Ma történt egy kis bravúr.Karácsonyra kapott a Grgö 2 kis papagájt a bátyusomtól, kiraktam öket ,tegnap a kutya majdnem kinyiffantotta öket,de megmenekültek, ma már hátra vittem a kertbe öket erre a 84 éves drága nagymamám kiengette öket az egyik nem ment el.A Gergö teljesen felháborodott és megmagyarázta a dédinek hogy a papagáj ketrecbe való és ebböl lett egy veszekedésük, mert az én mamikám azt hitte galambok és azok szabadon élnek. Kicsi fiacskám most szomorú
2009. ápr. 3. 18:19

Sziasztok! Ezer éve nem voltam, itt!:)

Remélem mindenki jól van!

Úgy örülök, hogy itt ez a jó idő, hogy szinte nem is ülök a gép elé, hanem inkább a szabadban vagyunk!:)

Puszi mindenkinek!:)

918. brigi23 (válaszként erre: 917. - Emelint)
2009. ápr. 3. 14:55

Dehogy oldódott!azóta sem kapok egy forintot sem!én nem is értem ezt hogy lehet megcsinálni, d elhiszed már nem is érdekel.Belefáradtam a cirkuszokba.

Ez a munka most még nehezebb lesz melot találni.ebben a válságban és ez csak rosszabb lesz tényleg.De szorítok neked!

Köszönöm.aranyos vagy igazából most nincs gáz a kukijával, csak a beavatkozástól félek

917. emelint (válaszként erre: 916. - Brigi23)
2009. ápr. 3. 13:01

Hát az a munka úgy volt, hogy teljes jutalékos, és mivel még nem dolgoztam pénzügyben halványlilagőzöm sem volt hogyan kell csinálni, így beletellett volna vagy 3 hónapba míg kitanítanak, mondtam nekik, hogy a későbbiekben visszatérek ehhez, de a folytonos másfél óra járkálás (és a busz is pénzbe kerül), meg sokat feleslegesen kellett bemenni... Nekem most erre nincs pénzem, én keresni szeretnék, nem költeni...

Sok sikert a gyógyuláshoz gerinek!

Imádom a jó időt, egész nap nyitva van az ablak, pont ide tűz a nap! Teljesen kivirultam. Már csak egy munka kellene!

Neked megoldódott már gyed/gyes ügyed?

916. brigi23 (válaszként erre: 915. - Emelint)
2009. ápr. 3. 12:52

Pedig én ógy emlékszem találtál munkát magadnak!vagy nem???

A kukiügyet nem lehet másképp csak ha felhúzzák de én már most stresszelem magam!inkább engem kínozzanak.

mit szólsz ehhez a jó kis idöhöz?

alig vártam hogy jöjjön azóta a gerivel csak a homokozóban találkozunk

915. emelint (válaszként erre: 913. - Brigi23)
2009. ápr. 3. 12:34

ÁÁÁ, mi még ugyanúgy, húzom a saját agyam, egyre jobban vágyok rá, de... A számlák növekednek, de a fizu nem, ráadásul nekem csak kb 30.000 bevételem van... Nehéz ügy... 2 hónapja állást keresek, beadtam vagy 30helyre az önéletrajzom, amire esélyem lehet, voltam is vagy 10 helyen meghallgatáson, de csak a mese megy... Szóval még mindig csak terv...

És az orvos mit mond, hogy lehetne ezt kevésbé fájdalmasan megoldani? Emléxem régen öcsémnek is ez a baja volt... Nagyon régen volt...

914. brigi23
2009. ápr. 3. 10:41
Hol vagytok lányok?
913. brigi23
2009. ápr. 2. 19:24
Szia emelint!jól vagyunk, köszike a fiúk mindíg bunyoznak.Kész vagyok tölük.Képzeld a gerikének le van tapadva a kukija fel kell húzni neki áll. fáj nagyon.A bálint elemében van mint mindíg.Vele nincs gond.PÉs te?baba projektel hogy álltok?
912. emelint
2009. ápr. 2. 17:19
Szia Brigi! Mizujs veled és a fiúkkal?
911. brigi23
2009. ápr. 2. 16:37
Én is itt vagyok mindíg de látom hogy nincs senki!!!
910. emelint
2009. ápr. 2. 10:41
Nha mizujs itt, nem nagy a mozgás! Én is szorgalmasan járok...
909. emelint (válaszként erre: 905. - B393c24117)
2009. márc. 31. 10:38
Sziasztok! Nos, mondhatjuk, hogy sehogy,mert rengeteg időbe telik, míg innen (Hajdúböszörmény) bejutok (Debrecen) busszal 30 perc+20perc séta, és egyelőre semmi haszna nem volt, csak pénzbe van az utazás, nekem meg most pénzre lenne szükségem, és ráadásul sok tanítványomat le kellett mondanom, jha és nem jelent be, csak megbízási szerződést irat, nekem meg majd kellene a későbbi gyedre a bejelentett munka... Úgyhogy beszéltem a főnökkel és majd júniusban újra felkeresem őket! Addig is napi 4-5 emailt írok állás ügyben, de szinte reménytelen...
908. nina89 (válaszként erre: 907. - B393c24117)
2009. márc. 30. 23:33
Szerencsére a reggeli rosszullétem kivételes est volt, azóta szerencsére semmi :) Valószinűleg a hajnali kelés miatt jött a vukk :D Na azóta igyekszem minimum délig aludni :)
907. b393c24117 (válaszként erre: 906. - Nina89)
2009. márc. 30. 18:46
Szia Nina, jobban vagy? már nem vagy rosszul?
906. nina89
2009. márc. 30. 13:30
Sziasztok lánykák :) Mizujs?
905. b393c24117 (válaszként erre: 904. - Emelint)
2009. márc. 30. 13:27

Szia Emelint!

Hogy megy a képzés? :)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook