Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok csajok!:)
Mi ez a "kihalás"?:)
Kinek, hogy telt a Húsvét?
Párom focimeccsen van, ugyhogy most egyedül vagyunk és végre kicsit idefértem a géphez!:)
De hát nincs itt senki!
Sziasztok!
Megjöttünk a csavargásból! Holnap is megyünk, hisz a méheknél marha sok melóvan most!:)
Képzeljétek ma hogy jártam! Áááá kész vagyok teljesen.......
Kezdem úgy, hogy panelba lakunk és a 10-diken!:)
Szóval reggel elkellett mennem itthonról és hát ugye egyedül, mindig attól parázok, hogy bent maradok a liftbe! Itthon hagytam a telóm, de gyors vissza szaladtam érte, mert olyan szar érzésem volt!
Hát próbáltam hívni a liftet, a 9-dikenállt és hát nem jött! Óóó mondom....legugrok megnézem mi van vele, gondoltam biztos valami kedves lakótárs kitámasztotta, de nem.... senki sehol a liftnél az meg ott áll....
Én persze beszáltam majd megnyomta 0-ás gombot! Amikor elindult olyan furcsa volt.... hát mondom csak most érjek le.... erre mgállt a 7-diken! Még gonfoltam is magamba, hogy a fenébe pont most kell valakinek beszállni! De hát sehol senki, nyílt volna ki az a jtó, de abba pillanatban már be is csukódott, hát mondom ez marha jó.... és így mentem szépen 6, 5, 3, 2, 1, 0, (érdekes különben, hogy a 8, 4-en nem állt meg) ugye bár a 0-dikon akartam kiszállni és hát próbáltam volna kezem oda tenni az ajtóhoz de becsukodott, na mondom most kész itt maradtam, már hívni akartam a párom, hogy gáz, van, de úgy van nekünk még egy -1-dikünk is, levitt oda és hát ott sem akarta kinyitni az ajtót.... már azin voltam, hogy kész végem van, hozzáteszem elég sz@rul viselem a bezártságot! Aztán kész nem akart sehova menni a lift, na mondom marha jó, elkezdtem nyomkodni a gombokat, mondom hát ha lesz valami és akkor csoda történ, kinyílt! Istenem az a megkönnyebülést.....:D Szaladtam is ki belőle! Majd elment a dolgomra és megfogadta bármi is lesz én gyalog megyek fel, mhhhh 10-re.....! Hát felgyalogoltam! Na jól van hát végülis a 6-diktól már azt éreztem, hogy meghalok, mire felértem meg már oxigénsátort kellett volna, ha lenne.....
Na és ezzel még nincs vége!
Jót röhögtünk a Párommal és hát akkor induljunk anyuékhoz...már az ajtót, épp zárnám be, hát persze termászetes a Párom kulcs a kocsiba, és hát miért is nem Kittykénekpont most kellett lent hagyni az autóba, mérgembe amikor mentem le ledobtam az autó ülsre és lecsuszott és abban a hitben voltam, hogy biztosan a táskámba van, mit mindig! Hát na mondom ez f@szđ, akkor irány le érte...persze ki más mint én......., na akkor szépen legyaloglás, de addigra már jó sokan lépcsőztek a házban, szóval nem csak én jártam pórul!:) Na leértem, aztán meg vissza.... másodjára már el sem fáradtam....., aztán ugye megint le, mert már mentünk anyuékhoz! Hát halljátok, nekem alábam az teljesen kivan idegileg, főleg a bal, mert már 5ször műtötték, az a fránya kézilabda miatt! Alapjábavéva birom a dtrapád, de már ezer éve nem csináltam semmit!
Most megfogadtam, hogy minden nap 2 szer le és fel fogok gyslogolni és végre megint szép izmos lábaim lesznek :)
Szóval kész egy nap volt, hulla vagyok....., de azért később jót röhögtem magamon:D
Láttam! Nagyon szép!:) Igen én vettem neki a telót! Szegényemnek átment a Suzuki a telóján, aztán elkobozta az enyémet, amit leamortizált, aztán vettem egy újat, azt is megpróbálta elkobozni, és inkább vettem neki egyet:)
Én mindennek örülök amit kapok tőle!:)
Csak vigyázz nehogy mindig lekenyerezzen:) Csak viccelek ám:)
ÓÓÓÓÓ de jó neked Anita....:)
Párom telót kapott nemrégiben, ugyanis ma névnapos:)
Lekopogom, még nincs stria-para :)
Hogy küzdöttél ellene??? Én csak kenegetem magam, meg nagyon nagyon ritkán réveszem magam a terhes tornára... többe tkéne az az igazság...
Neked mi segitett??
Én a nyelvemből már terhesség előtt jóval kivettem! Szóval azzal nemvolt gáz! Nem hinném, hogy baja lenne a picurnak a golyótól! Szerintem távozni fog és nem fog árteni a picurnak:)
Az ajakfelettivel semmi gond nem volt nekem sem!
Hát nekem mivel nem voltr nagy pocim nem is fordult ki a köldököm sem! Tehát nekem nem hiszem, hogy gondot okozott volna!
De azért nem árt ha rákérdezel a védőnőtől, max. elmondja a tanácsát, aztán vagy megfogadod vagy nem!:)
Jaj striákkal, hogy álltok??? Nekem nem lett egy sem!:P:) Igaz tettem is érte, nem is keveset!:)
nekem is ott is van... a Nyelvemből már majdnem kivettem, mert begyulladt a terhesség alatt, és ilyenkor nem nagyon lehet semmivel sem kezelni... Adtam neki 3 napot, hogy elmuljon magátol :)
Aztán azért paráztam, mert egyik reggel arra ébredtem, hogy lenyeltem a felső golyót, és hogy jaj, nehogy baja legyen a picinik :)
Az ajak felettivel meg semmi baj sincs... Csak ezt a köldökkel nem tudom mit csináljak...
Hát persze! Kötelező volt neki!:)
Amikor megemlítettem, akkor azt mondta, hogy ő ne jön be, blabla...
Háááh mondom azt csak hiszed, ha mondom amikor bement, ott voltál ,akkor ott leszel akkor is amikor kijön!:D
Hát aztán a végén, nem volt gond, azt mondta bejön, de ő köldögzsinórt nem vág!
Mondtam neki az engem már nem érdekel, de legyen ott velem!
Aztán a szülés elején néha kicsit rosszul volt, fal fehér, mert nem bírta nézni, hogy szenvedek...álítólag....!
Aztán amikor kibújt Vanda, mondja neki a doki, hogy hát akkor apuka vágja el a köldökzsinórt, hát mondom a dokinak ő szerintem azt nem nagyon szeretné! Hát mondta neki a doki, de azt pedig muszáj, és a büszke apuka elvágta a köldökzsinórt!:) A szülésznő jól meg is szivatta, oda tette az ujját és amikor vágott, úgy csinált, mint ha az ő ujját is sikerült volna kicsit megvágnia! Szegényem úgy megijedt!:) Vicces volt egy kicsit!:)
Olyan jó volt, hogy ott volt velem! Azt mondta, ha lesz következő, oda is mindeképp bejön!:) Szóval nálunk elég pozitív élmény volt eza része!:) Ja és egy csomó ideig, msn-en az volt a személyes üzenete, hogy:
"Megcsináltam!!! Elvágtam!!!!"
:D
Jaj, ne is mond... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem parázok már most a szüléstől! Pedig már rohamosan közeledik, és ezt nem nagyon fogom tudni elkerülni :D
Apás szülést tervezünk, de azt mondta, ha nem birja, akkor kimegy... Mondom ok, de ha én sem birom, én is kimegyek :))))
Tényleg lányok, nektek van/volt köldok piercingetek??? Azt ki kell venni most terhesség alatt vagy nem???