Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatal anyukák 20-tól 23-ig fórum

Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
994. brigi23
2009. ápr. 15. 10:05
Hahó lányok!Beteg mind a 2 kisfiam.jól telt a húsvét borogatással meg lázcsillapítással.
993. emelint (válaszként erre: 992. - Mummoska11)
2009. ápr. 14. 20:34
Szija. Én is mindig így járok! Jhaj annyira édes a babód a képen, ennivaló cukorfalat. Jhaj én egyre jobban várom, hogy babám legyen, nem is tudom, hogy fogom még kibírni a bő egy évet!
2009. ápr. 14. 18:08

Sziasztok csajok!:)

Mi ez a "kihalás"?:)

Kinek, hogy telt a Húsvét?

Párom focimeccsen van, ugyhogy most egyedül vagyunk és végre kicsit idefértem a géphez!:)

De hát nincs itt senki!

991. brigi23
2009. ápr. 12. 10:12
Kellemes húsvétot,lányok sok locsolót
2009. ápr. 11. 19:54
Ja és Kellemes Húsvétot mindenkinek és sok locsolót:) Csak vigyázni kismamik, nehogy megfázzatok!:)
2009. ápr. 11. 19:53
Bocs, ha sokat írtam, meg ha vannak helyesírási hibák, csak már nem volt kedvem kijavítani:)
2009. ápr. 11. 19:52

Sziasztok!

Megjöttünk a csavargásból! Holnap is megyünk, hisz a méheknél marha sok melóvan most!:)

Képzeljétek ma hogy jártam! Áááá kész vagyok teljesen.......

Kezdem úgy, hogy panelba lakunk és a 10-diken!:)

Szóval reggel elkellett mennem itthonról és hát ugye egyedül, mindig attól parázok, hogy bent maradok a liftbe! Itthon hagytam a telóm, de gyors vissza szaladtam érte, mert olyan szar érzésem volt!

Hát próbáltam hívni a liftet, a 9-dikenállt és hát nem jött! Óóó mondom....legugrok megnézem mi van vele, gondoltam biztos valami kedves lakótárs kitámasztotta, de nem.... senki sehol a liftnél az meg ott áll....

Én persze beszáltam majd megnyomta 0-ás gombot! Amikor elindult olyan furcsa volt.... hát mondom csak most érjek le.... erre mgállt a 7-diken! Még gonfoltam is magamba, hogy a fenébe pont most kell valakinek beszállni! De hát sehol senki, nyílt volna ki az a jtó, de abba pillanatban már be is csukódott, hát mondom ez marha jó.... és így mentem szépen 6, 5, 3, 2, 1, 0, (érdekes különben, hogy a 8, 4-en nem állt meg) ugye bár a 0-dikon akartam kiszállni és hát próbáltam volna kezem oda tenni az ajtóhoz de becsukodott, na mondom most kész itt maradtam, már hívni akartam a párom, hogy gáz, van, de úgy van nekünk még egy -1-dikünk is, levitt oda és hát ott sem akarta kinyitni az ajtót.... már azin voltam, hogy kész végem van, hozzáteszem elég sz@rul viselem a bezártságot! Aztán kész nem akart sehova menni a lift, na mondom marha jó, elkezdtem nyomkodni a gombokat, mondom hát ha lesz valami és akkor csoda történ, kinyílt! Istenem az a megkönnyebülést.....:D Szaladtam is ki belőle! Majd elment a dolgomra és megfogadta bármi is lesz én gyalog megyek fel, mhhhh 10-re.....! Hát felgyalogoltam! Na jól van hát végülis a 6-diktól már azt éreztem, hogy meghalok, mire felértem meg már oxigénsátort kellett volna, ha lenne.....

Na és ezzel még nincs vége!

Jót röhögtünk a Párommal és hát akkor induljunk anyuékhoz...már az ajtót, épp zárnám be, hát persze termászetes a Párom kulcs a kocsiba, és hát miért is nem Kittykénekpont most kellett lent hagyni az autóba, mérgembe amikor mentem le ledobtam az autó ülsre és lecsuszott és abban a hitben voltam, hogy biztosan a táskámba van, mit mindig! Hát na mondom ez f@szđ, akkor irány le érte...persze ki más mint én......., na akkor szépen legyaloglás, de addigra már jó sokan lépcsőztek a házban, szóval nem csak én jártam pórul!:) Na leértem, aztán meg vissza.... másodjára már el sem fáradtam....., aztán ugye megint le, mert már mentünk anyuékhoz! Hát halljátok, nekem alábam az teljesen kivan idegileg, főleg a bal, mert már 5ször műtötték, az a fránya kézilabda miatt! Alapjábavéva birom a dtrapád, de már ezer éve nem csináltam semmit!

Most megfogadtam, hogy minden nap 2 szer le és fel fogok gyslogolni és végre megint szép izmos lábaim lesznek :)

Szóval kész egy nap volt, hulla vagyok....., de azért később jót röhögtem magamon:D

987. nina89
2009. ápr. 11. 18:18
Kellemes húsvéti ünnepeket minden nőtársamnak, anyukáknak, kismamáknak, babát tervezőknek! :)
986. nina89 (válaszként erre: 984. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 23:19
Hát valami gyorstalpalót szeretnék, pl fodrász vagy műkörmös, amivel baba mellett, otthon is dolgozhatok, ahogyan időm engedi. Mire egy éves lesz, akkor meg levelezőn szeretném folytatni az egyetemet, addig halasztok. :) Nappalira azért húzós lenne visszamenni, meg szerintem a világért sem hagynám másra a babámat, hogy lemaradjak élete legmeghatározóbb pillanatairól... :)
2009. ápr. 10. 21:37
Jaj Anita én is lépek! Majd holnap valamikor benézek, nem tudom mikor, mert megyünk anyuékhoz! Aludj jól! Szia!
2009. ápr. 10. 21:32
Hát az biztos!:) Egy gyermek akárhogy is, de egy összekötő kapocs! Nem hiába szokták mondani! Te mit tervezel gyes után vagy közbe? Gondolok itt munka vagy suli?
983. nina89 (válaszként erre: 982. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 21:22
Én is olyan vagyok egyébként, hogy minden apróságnak örülök. Pl kaptam tőle egy kulcstartót. Két egymásba illő jin és jang jel. Az egyik fele az övé, a másik az enyém :) )sszeköt minket... Sokszor az ilyen apróságoknak nagyobb az értéke, ami mindkettőnk számára jelentést hordoz. :) De a legszebb ajándék mindkettőnk számára egymástól a bébi lesz :))))
982. Mummoska11 (válaszként erre: 981. - Nina89)
2009. ápr. 10. 21:11

Láttam! Nagyon szép!:) Igen én vettem neki a telót! Szegényemnek átment a Suzuki a telóján, aztán elkobozta az enyémet, amit leamortizált, aztán vettem egy újat, azt is megpróbálta elkobozni, és inkább vettem neki egyet:)

Én mindennek örülök amit kapok tőle!:)

Csak vigyázz nehogy mindig lekenyerezzen:) Csak viccelek ám:)

981. nina89 (válaszként erre: 980. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 21:06
Kitty, láttad az órát? :) tetszik? :) Nekem is :D ... Feldobta a lelkesedésem a drágaságom iránt :D ... Nem lesz velem nehéz dolga...Ha egykicsit fel akarja pezsditeni a szerelmi életünket, akkor csak egy ékszer, vagy parfüm :D ... Párocskád tőled kapta a telót? :)
2009. ápr. 10. 20:56

ÓÓÓÓÓ de jó neked Anita....:)

Párom telót kapott nemrégiben, ugyanis ma névnapos:)

979. nina89 (válaszként erre: 978. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 20:55
Jó éjt! Domibabás álmokat :)) Cia
2009. ápr. 10. 20:53
Jó éjszakát lányok! Én mentem aludni! Szép álmokat mindenkinek...
977. nina89 (válaszként erre: 975. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 20:52
Csak úgy ... Azt mondta, csak úgy kapom. Nem volt se szülinap, semmi... Szerelmes :D , most mit mondjak. Nekem meg épp jól jött, mert vettem egy fehér cipellőt :D
2009. ápr. 10. 20:51
Stria ügybe anyukádank teljesen igaza van, én is sima babaolajjal és garnier (piros) testápolóval kentem magam! Nekem bevált!
975. b393c24117 (válaszként erre: 974. - Nina89)
2009. ápr. 10. 20:40
Előbb akartam kérdezni: mirre kaptad ezt a gyönyörű órát a szerelmedtől? :)
974. nina89 (válaszként erre: 973. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 20:39
A striák elleni harcban kikértem anyukám tanácsát. Ő 75 kilóval ment szülni, jó nagy pocakja volt, de irigylésre méltó a teste most 42 évesen is. Ő a sok folyadékbevitelre és az egyszerű babaolajra esküszik. Szóval most én is olajazom magam. Minden este fürcsi után úgy nézek ki, mint egy olajoshal :D
973. b393c24117 (válaszként erre: 972. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 20:34

Lekopogom, még nincs stria-para :)

Hogy küzdöttél ellene??? Én csak kenegetem magam, meg nagyon nagyon ritkán réveszem magam a terhes tornára... többe tkéne az az igazság...

Neked mi segitett??

972. Mummoska11 (válaszként erre: 971. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 20:31

Én a nyelvemből már terhesség előtt jóval kivettem! Szóval azzal nemvolt gáz! Nem hinném, hogy baja lenne a picurnak a golyótól! Szerintem távozni fog és nem fog árteni a picurnak:)

Az ajakfelettivel semmi gond nem volt nekem sem!

Hát nekem mivel nem voltr nagy pocim nem is fordult ki a köldököm sem! Tehát nekem nem hiszem, hogy gondot okozott volna!

De azért nem árt ha rákérdezel a védőnőtől, max. elmondja a tanácsát, aztán vagy megfogadod vagy nem!:)

Jaj striákkal, hogy álltok??? Nekem nem lett egy sem!:P:) Igaz tettem is érte, nem is keveset!:)

971. b393c24117 (válaszként erre: 970. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 20:26

nekem is ott is van... a Nyelvemből már majdnem kivettem, mert begyulladt a terhesség alatt, és ilyenkor nem nagyon lehet semmivel sem kezelni... Adtam neki 3 napot, hogy elmuljon magátol :)

Aztán azért paráztam, mert egyik reggel arra ébredtem, hogy lenyeltem a felső golyót, és hogy jaj, nehogy baja legyen a picinik :)

Az ajak felettivel meg semmi baj sincs... Csak ezt a köldökkel nem tudom mit csináljak...

2009. ápr. 10. 20:20
Köldök piercingbe nem vagyok jártas! Nekem ajak felett van, meg nyelvbe volt!
969. Mummoska11 (válaszként erre: 966. - Nina89)
2009. ápr. 10. 20:17

Hát persze! Kötelező volt neki!:)

Amikor megemlítettem, akkor azt mondta, hogy ő ne jön be, blabla...

Háááh mondom azt csak hiszed, ha mondom amikor bement, ott voltál ,akkor ott leszel akkor is amikor kijön!:D

Hát aztán a végén, nem volt gond, azt mondta bejön, de ő köldögzsinórt nem vág!

Mondtam neki az engem már nem érdekel, de legyen ott velem!

Aztán a szülés elején néha kicsit rosszul volt, fal fehér, mert nem bírta nézni, hogy szenvedek...álítólag....!

Aztán amikor kibújt Vanda, mondja neki a doki, hogy hát akkor apuka vágja el a köldökzsinórt, hát mondom a dokinak ő szerintem azt nem nagyon szeretné! Hát mondta neki a doki, de azt pedig muszáj, és a büszke apuka elvágta a köldökzsinórt!:) A szülésznő jól meg is szivatta, oda tette az ujját és amikor vágott, úgy csinált, mint ha az ő ujját is sikerült volna kicsit megvágnia! Szegényem úgy megijedt!:) Vicces volt egy kicsit!:)

Olyan jó volt, hogy ott volt velem! Azt mondta, ha lesz következő, oda is mindeképp bejön!:) Szóval nálunk elég pozitív élmény volt eza része!:) Ja és egy csomó ideig, msn-en az volt a személyes üzenete, hogy:

"Megcsináltam!!! Elvágtam!!!!"

:D

968. b393c24117 (válaszként erre: 967. - Nina89)
2009. ápr. 10. 20:11
Nem :S Ott mindig ki megy a fejemből.. az orvosom meg mindne uh-nál látja, hogy van piercingem, s még nem szólt semmit... De azért legközelebb (20.án) megkérdezem.. ráadásul nekem nem is ott van a öldökömben, ahol általában, hanem alul...
967. nina89 (válaszként erre: 965. - B393c24117)
2009. ápr. 10. 20:08
Hát nekem nincs köldökékszerem, de a helyedben nem biztos, hogy kivenném. Sokaknak kifordul a köldöke a terhesség előrehaladtával, minél nagyobb a pocak, de ha nálad nincs ilyesmi, akkor szerintem bajt nem okozhat a piercing. Meglátod...Védőnőtől nem kérdeztél rá?
966. nina89 (válaszként erre: 964. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 20:05
Olyan jó, hogy biztatsz minket :D ... Szerintem a szülés fájdalmai megszünnek, amint kicsusszan a bébi, aztán már nem foglalkozol semmivel, csak, hogy minél hamarabb a karodban tarthasd a picurt. Jesszus, úgy beszélek, mint egy hatgyermekes családanya, aki már túl van pár szülésen. De hiszem, hogy tényleg igy lesz. :) Egyébként apás szülésre készültök Anna? Nálatok Kitty apuci benn volt a szülőszobán? :)
965. b393c24117 (válaszként erre: 964. - Mummoska11)
2009. ápr. 10. 20:04

Jaj, ne is mond... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem parázok már most a szüléstől! Pedig már rohamosan közeledik, és ezt nem nagyon fogom tudni elkerülni :D

Apás szülést tervezünk, de azt mondta, ha nem birja, akkor kimegy... Mondom ok, de ha én sem birom, én is kimegyek :))))

Tényleg lányok, nektek van/volt köldok piercingetek??? Azt ki kell venni most terhesség alatt vagy nem???

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook