Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Az egyik az teljesen be van repedezve, fel van ázva.. nagyon csunya és fájdalmas! Csillagokat látok még fejés közben is :(
A másikkal nem tudom mivan... Lehet, hogy allergiás vagyok a bimbóvédőre, vagy átjött rám is a gyerek szájpenésze, de iszonyatosan viszket, és piros :SSSS
El kéne mennem dokihoz... de már ugy onnom ezt a folytonos korházi járkálásokat...
Igen tudok, de attól még, hogy ő átalsza az éjszakát én nem, mert igy is fel kell hogy kelljek fejni 3 óránként... azért szivesen szunditanék én is egy kicsit napközben :)
Most épp fél álomba van Döbrögi, de tudom, hogy ahogy abbahagyom a lábbal való ringatást fel fog üvölteni... Kis terminátorom!!!
Kedden lesz 6 hetes!
De Domi nem nagyon alszik napközben!!! Este 9-től reggel 6-ig, aztán még ugy ahogy elvan egy-két órát.. de külömben szinte csak kézben :S
Van a naplómban egy hinta szék, amibe nagyon biztunk.. de abba sem marad meg nagyon :S
Az első egy-két hét, hónap nekem nehéz volt, de inkább érzelmi szempontból, mert volt akik megnehetítség a dolgom, de erről inkább nem írnék, vagyis legalábbis semmiképp nem itt!
Aztán semmi különös, annyira természetesen jön minden, szóval akarva akartalnul is belerázódsz!
Mondjuk nálunk csak egy baj van, hatalmas az alvás igényem, és egyszerűen nem bírok korán kellni, amikor még rendesen suliba jártam, akkor is állandóan elaludtam! Ezzel küszködöm most is! Mindenki azt hiszi azért van, mert későn fekszek, pedig nem mert ha lefekszem 8kor akkor is eltudok aludni másnap délig, szóval imádok aludni, de sokszor zavaró! Azért remélem ha már dolgozok rendeződik majd ez is!
Néha nehéz a takarítást, főzést, gyerekkel foglalkozást összeegyeztetni, de ez sem lehetetlen, ezért változtattam a sulit is levelezőre! Ajaj apropó suli, még mindig nem küldtek papírt hogy átvettek levelezőre, mert elronották a címem, soha nem kapom meg a leveleket, pedig már pénteken mennem kéne de még mindig semmi, azt hiszem be is szaladok gyorsan! Majd még jövök!
Én is csatlakozom Mummoskához! Az érzéstelenités jóóóó.. nagyon jóóóó dolog :D Pedig én is ugy indultam neki, hogy nekem nem kell...
De ez ugyebár le van irva a naplómba, hogy nekem hogy segitett..
Sziasztok!
Nina az érzéstenelítéssel kapcsoltaban megint csak magamat tudom felhozni ellenpéldának! Nekem hála istennek, a dokim kimondottan ezzel fogalalkozik még a szülészeten kívül és amikor már üvöltöttem, könyörögtem, hogy valaki csináljon velem valamit, mert már nem bírom, pedig én elég jól bírom a fájdalmat, 5 láb műtét után és csomó szalag szakadás után mondom!
A dokim közölte, hogy hát lehet epidurális, de ne felejtsem el, ezzel csak fájdalmat csillapít és akár az is lehet, hogy lassít a folyamaton, én nem törödtem semmivel, kértem! Oldalra feküdtem betette a tűt, aztán megkaptam az elsőt, aztán mivel az oldalfekvés miatt a az egyik felem nem teljesen zsibbadt el kaptam még egyet! Nagyon jó volt! Nem éreztem fájdalmat semmit, csak hogy húzodik a pocakom! Majd egy óra múlva meg is lett Vanda, azt hiszem még egy adagot kértem, de nálam elég gázos volt minden, mert ugye már előtte nap estétől végig olyan erős fájdalmam volt, mint amíg megnem kaptam az epidurálist, belázasodtam stb....! Tolófájás nálam mindenvolt csak nem fájás, jah és a utánna a varrást sem éreztem! Szóval nekem csak pozitív emlékeim vannak az érzéstelenítésről, ha esetleg lesz majd még egy gyerekem, akkor biztos ugyanígy fogom mint most! Utánna beszélgettük a dokimmal, hogy valószínű ez mentett meg a császártól, mert addig alig tágultam,utánna valószínűleg sikerült ellazulnom egy kicsit és segített a tágulásban!
Anyukám is kért, de csak öcsémnél( 3-dik gyereke), de mire hatott neki már ki is bújt!:)
Bocsi, hosszú voltam!
Állítsatok ám le, ha már unjátok a szófosásom!:)
Értem. Hát igen én is ezen az elven vagyok, de egy kicsit tartok tőle, hogy nem fog elég türelmem lenni a fájásokhoz...
Amúgy kaptál már valami információt az egyetemi támogatással kapcsolatban?
Cia!
Picit tartok tőle, de nagyon várom is már, és szerintem nagyon jó lesz az a 4 kórházi nap, amikor a családtagok közül csak az enyém lesz a pindúrom :) Összeszokunk, aztán megy minden, mint a karikacsapás :))))
Csúcs, hogy milyenek ezek a kiskölykök! Mindentől úgyse lehet őket megvédeni!
Én vagyok nina! Hogy vagy? Már meg akartam kérdezni, hogy nem tartasz egy kicsit az anyaságtól? Mármint, hogy képes leszel-e rá?
Sziasztok!:) Anita én meg pont arra gondoltam, hogy mekkora jó lenne, ha Domi 09.09.09-én születne!:) Nekem is viszonylag jó dátumom van:88.11.11., Párom meg 85.11.11.:) Szépen összejöttünk mi is! De így legalább nem felejtjük el egymás szülinapját!:P
Szülésre rá térve én is örülök, hogy túl vagyok rajta! De amúgy nincs okod izgalomra:):P
Nem kell félni egyébként, mert nem leszel béna, max. csak az elején kicsit "suta" leszel, de olyan hamar bele fogsz jönni!
Ne parázzatok csajok!
Ja nem is meséltem!!!!!
Képzeljétek el, szombaton itt volt barátnőm, kimentem a konyhába leturmixolni Vanda kajáját, ő meg addig kiugrott egy cigire a folyosóra, de Vanda meg nyekergett, kiakart jönni a kiságyból! Barátnőm gondolta, hogy oda adja neki a táskáját, hogy majd azzal el lesz addig a pár percig! Nem is volt semmi gyanus dolog, 3-4 perc múlva bementem, vittem az ebédet neki megette, aztán telt a nap tovább! Este vacsi közbe Vanda neki látott kakilni, végeztünk az evéssel, majd tisztába akartam tenni, amikor hatalmas meglepetésemre, egy fényes valami díszelgett a kakija közepén! Mondanom sem kell, mekkorák lettek a szemeim és csak lestem, hogy te Úristen ez meg mi a sz@r, szó szoros értelembe:)
Tisztába tettem a Lujzit, majd kivittem a wc-be, hogy jobben megvizsgálhassam! Hát egy gyűrű volt! Akkor még nem tudtam, hogy honnan vagy kitől vagy mitől került hozzá, ugyanis én nem hordok gyűrűt, mert utálom, és ami gyűrűm van az is elvan dobozlova, még a tavalyi költözködés óta bent van a szekrény mélyén! Így hát nem tudtam, hogy került hozzá, mert csak anyukám volt itt, aki hord gyűrűt, de neki nincs ezüst gyűrűje, meg hát akkor csak megismertem volna, de azért megkérdeztem tőle, mondta, hogy biztos nem az ővé, szóval már egyszerűen el sem tudtam képzelni, hisz barátnőm is nagyon ritkán hord gyűrűt! Hát gondoltam azért megkérdezem! És hát igen az övé volt vagyis pontosabban a sogórnőjé-é, aki odata barátnőm hugának, aki bent matatott barátnőm táskájába és valahogy ott maradt! Barátnőm nem is tudta, hogy ott az a gyűrű, mert kivett a táskájából mindent mielőtt oda adta Vandának! Hát ezek szerintem nem! Hát így utólag röhögünk az egészen, de ebből baj is lehetett volna! De szerencsére nem lett! Csak azt nem értem, hogy tudta lenyelni, amikor néha ha nagyobb falat megy a szájába és nem tudja szétrágni akkor egyből kiköpi és bokákol! Szerintem az lehetett, hogy bevette a szájába és hirtelen lecsuszhatott neki! Hát szerencsénk volt és remélem többet nem csinál ilyet a kiskurvám! Kész egy csaj, nagyon eleven! Tényleg csak pár percre maradt itt bent és, mint ahogy máskor is! Különben sem értettem, hogy hogya francba kerülhetett hozzá, amikor mindig ezer szemmel figyelek rá! Hát sajnos így! A gyűrűt eltettem emlékbe, ha nagy lesz neki adom!:)