Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Ma megjött,és eszméletlen rosszul vagyok...
Általában igen. A legextrémebb is 27 nap volt a 7 év alatt. Most a 26.napot vészeltem át semmi nélkül, és általában 24-25 napra jön meg! Hétfőig várok utána teszt!
sziasztok van még itt valaki?
Mindig pontosan megszokott jönni?
Csajok!Késik! Szerintetek ebből lehet baba? Mondjuk csak egy nap késés?
Köszi, reménykedem azért, ha lesz valami akkor majd irok :)
Én elmaradás után csináltam tetszett egy héttel és akkor már szépen kimutatta. De ha most nem is siekrült, ne csüggedj mert 3 hónap még nem hosszú idő. Nekünk a 6. hónapra jött össze a kis manóm:-)
Szia. Üdv a csapatban. A kérdésedre én még nem tudok válaszolni,mivel mi még csak most fogunk belekezdeni a babaprojektbe. Sok sikert a babóhoz!
Nha igen, ez nekem is megfordult a fejemben, csak nem akartam mondani. Mondjuk én nem is nagyon tudom, hogy rá tudnám-e hagyni egész napra bárkire is,még ha az a párom is... A tanulás nem lenne gond, de egész nap nélküle, egymás után két napon... Szerintem a babónak sem lenne jó. Én egy év halasztásra gondoltam...
Sziasztok! én uj vagyok a fórumon, télen leszek 21 éves ,és már 3 hónapja próbálkozunk a párommal de eddig nem akart jönni a baba, de még van 4 napom hogy megtudjam lesz-e valami, kinek mikor mutatta ki a teszt? Mert láttam hogy van már olyan teszt ami már az esedékesség elött 2-3 nappal kimutatja hogy van e baba. Vagy az csak reklám?
Szerintem ezt csak te érzed hogy megtudod e oldani a 2 dolgot(baba+tanulás). De szerintem ha a tanulást folytatod, nem a tejcsi lesz a legnagyobb gondod, hanem az, hogy hogy fogod kibírni a picid nélkül. Állandóan rá fogsz gondolni hogy vajon mit csinálhat. Én tuti nem bírnék ki ennyi órát a kicsim nélkül.
6 hetes volt, mikor először(és utoljára) otthonhagytuk anyummal, és én meg a férjem elmentünk vásárolni. Kicsi is volt még a fiam, hideg is volt meg nem is akartam nagy tömegbe vinni meg úgy voltam vele, hogy legalább én is kikapcsolok egy kicsit. Kb fél óráig tartott ez a kikapcsolódás. Utána minden bajom volt. Hiányzott a picim. 5 percenként telefonáltam hogy mit csinál. Nem akartam mást csak sietni haza. Egyszóval fél óra után rosszul voltam a fiamért. Azóta nem marad otthon visszük magunkkal:)
Csajok! Gondban vagyok... Nagyon szeretnék babát ésmár úgy terveztük, hogy októberben neki is állunk. Akkor júliusi baba lenne a drágánk,anniyra boldog lennék. DE! Párom azt szeretné, hogy ne halasszak a suliban, viszont 2 hetente 2 napt reggel 8tól este hétig bent kell töltine, és ha sok a tejem? Nem tudok fejni... És ha nem gyógyulok meg addig? Vagy bármi nem úgy alakul?... Annyi kételyem van, hogyan lenne a legjobb... Pedig annyira boldogok lennénk, ha jönne a baba:),mit tanácsoltok, kedves anyukák? Nagyon sokat jelentene, ha mondanátok pár tapasztalatot?
Elmaradás után egy héttel.
Én azt hittem már biztos megvan, azért nem vagy:-)
Én aznap mikor elmaradt!
Anita, megy adrukk, már a célegyenesben vagy.. ezek szerint a Dominikok nem túl sietősök ;)
sziazstok ti mikor teszteltetek elöször?
Sziasztok! :) Hát a Domigyerek még mindig nincs meg, csak az utcánkban csatornázási munkálatok során feltéptek egy vezetéket, aminek köszönhetően most nincs internetünk. Most is a szomszédból irok Nektek, hogy ne aggódjatok :)))))) Majd küldöm az sms-eket drágáim, ha megvan a picur :))
Reméljük a legjobbakat:).
Tényleg ninával mi lehet? Lehet megvan már a Kis Dominik:-)
Én is puszilom. Úgy meggyúrmáznám. Ha elfáradtál add át nekem nyuGODtan, elleszek vele egy ideig:). Imádom a kicsiket! IMÁDOM!
Az jó!
És Domi mit csinál?
Nehogy azt hidd, hogy mi uszunk a pénzbe... de van, amikor kell az ember lelkének egy kis plussz :)
Pont most hivott fel az emberem,hogy fél órája gondolkozik, hogy megvegyen-e egy cipőt 15ezerért, mert nagyon tetszik neki, csak sajnálja rá a pénzt...
Szerintem ennyit megérdemel.. amióta ismerem ne vett magának cipőt :D
Jó neked. Mi most nagyon le vagyunk égve... Anyós meg a lakás mindenünket elvitte, csak tudnám hogy fogjuk kifizetni az előszobafalat amit megrendeltünk:(.
Szegéynke, jön a front ismét?
Nlam a helyzet változatlan.. dplután megyek suliba! Előtte meg shoppingolni a férjemmel :D csini rucikat, amik már nem kismamiska ! :D
További ajánlott fórumok: