Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Ibuska semmi baj nem haragszok, hisz nem tudhattad, hogy ez nekem fájó pont!:) Szóval nincs miért bocsánatot kérned!
Tücsi üdv.köztünk, tényleg olyan a kiscsajod, mint egy igazi barbybaba, gyönyörű:)gratulálok hozzá!
Anitával mi lehet????Msn-en szoktam látni, de múltkor is írtam neki és nem írt vissza:(
Anita adj valami életjelet magadról/magatokról!:)
Sziasztok!
Én 2006 szeptember 3.-án szültem és 16.-án töltöttem a 23-at gondoltam irok ha nem zavarok!
Szia! Mi a Vandát használjuk, csakis kizárólag, mert a Kiarát utálom, csak a párom fellángolása miatt lett az is a neve, de már bánom, hogy nem az lett amit én szerettem volna! Mindennek megvan az oka, de most itt inkább nem részletezném! Meg nagyon rossz emlékek ezek számomra!
Levelezőn tanulok, mert nappalira képtelenség lenne bejárni a baba mellett, meg a háztartást is vezetni, szóval maradt a levelező, ami nagyon nehéz lesz, mert nagyon kevés az óra de majd valahogy megoldom!
Gondoltam rá, hogy naplót kezdek írni, mert néha jól esne kiírni magamból a gondokat de nem vagyok egy kitartó napló író tipus! Mindegy lehet megpróbálom azért!:) Láttam ti a második nevét használjátok a kisfiadnak! Hogy hogy? Te tanulsz vagy dolgoztál mielőtt a babó meglett?
Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra és szeretnék csatlakozni hozzátok, persze csak ha nem baj.
Én 22,5 évesen szültem, tervezett baba volt és nem bánjuk egyáltalán, nekünk ő jelenti az életet.
Nálunk csak Párom volt szőke kicsinek, nekem mindig sötét barna volt a hajam! De én is pont ilyet szerettem volna!
Amúgy értehető amit írtál! Levelezőre jársz ugye?
:))))
Hihi, akkor most jól "kihasználod" a helyzetet :D
Sziasztok!
Bocsi, de az utóbbi időben mindig csak bekukkantottam! Rohangálok csak össze-vissza ez a rohadt suli miatt! Mégis sem halasztok, jövő héten pénteken megyek is! De csak havonta kétszer! De már elegem van most, hogy mennyit tudnak keverni a jogviszonyom miatt....ááá hagyjuk is!
Anna elkezdtem olvasni a történetet de még nem fejeztem be, mert persze Vandával már nem olyan nyugis az élet, de amint tudom folytatom!:) A múltkori miatt meg ne izgulj, én sem tudtam szoptatni, csak fejett tejet adtam neki, mert ha szopizott akkor hamar elfáradt és nem evett eleget, így sűrűn szopott és sírt, aztán az üveges etetés mellett maradtam és bevált! Ettől nem vagy rosszabb anyuka, ez miatt ne idegeskedj, mert a tejtermelés rovásra megy! Tapasztalatból mondom!
Emelit ne görcsölj! Igaza van Annának! Nem szabad "túl reagálni", mert úgy nehezebb! Ja és az esetelges csalódás miatt sem kell rákészülni ennyire, szerintem:) Nem azt mondom, hogy ne élj egészségesen, csak, hogy pozíció?:) Aranyos vagy:) ilyenre is figyelni:D
:)))))) nem megfelelő pozicióba? :DDD
Azért nem szabad enyire ráállni a dolgokra... mert ha az ember nagyon, tul, görcsöli, akkor sajnos nem jön össze...
Itt van, pl., Fuoco barátném, aki szegény annyira akarta, hogy teljeen begörcsölt a méhe, és akkor nem is jött össze neki.. A következő hónapban már nem görcsölt annyira, és most 7 hetes terhes :D
Cssak nyugi.. fiatalok vagytok, egészségesek, tutira nagyon hamar ott lesz veletek a picur!
Szia Kitti,
Nem érdemes elsietni a dolgokat, ha a párod nem akarja, akkor meg pláne nem... Ugy is elég nehéz, ha (elvileg) van valaki az ember mellett.. a nélkül meg bele sem merek gondolni...
De addig is bármikor szivesen fogadunk köreinkebn :D